Sıla antisiyse yol ver başını ezelim @denizz19ayy bunlar birbirini bulmuş , karşılıklı beğeni atarsınız gari
Sıla antisiyse yol ver başını ezelim @denizz19ayy bunlar birbirini bulmuş , karşılıklı beğeni atarsınız gari
Bizim Bully ile sorunumuz olmaz hiç kanki o gerekirse benim için Sıla'ya verir ama ben onun için mümkün değil yalına vermem
Aynen kanka bunun kafasını ezme Zamanı geldi pis total kırgın çiçekleri izliyor zatenSıla antisiyse yol ver başını ezelim @denizz19
Sıla antisiyse yol ver başını ezelim @denizz19
.s.s. Bully beyin konusunda fazla artislenmeyin derim Valla ha sılayı diskalifiye ediverirBizim Bully ile sorunumuz olmaz hiç kanki o gerekirse benim için Sıla'ya verir ama ben onun için mümkün değil yalına vermem
Aynen kanka bunun kafasını ezme Zamanı geldi pis total kırgın çiçekleri izliyor zaten
Benim kardeşim öyle bir şey yapmaz. O benim artistliğime alışık..s.s. Bully beyin konusunda fazla artislenmeyin derim Valla ha sılayı diskalifiye ediverir
İyi fikirmiş. @denizz19 attığı disslerle korku ortamı yaratıp oy topluyor der, diskalifiye ederim Sıla'yı..s.s. Bully beyin konusunda fazla artislenmeyin derim Valla ha sılayı diskalifiye ediverir
Saftirik oy attıktan sonra diss versem neye yarar ben konuda bulunarak baskı kuruyorumİyi fikirmiş. @denizz19 attığı disslerle korku ortamı yaratıp oy topluyor der, diskalifiye ederim Sıla'yı.
Herhangi bi belgem yok ama özelden sılaya oy topladığını da düşünüyorum Aksi halde ilk turda elenirdi sılaİyi fikirmiş. @denizz19 attığı disslerle korku ortamı yaratıp oy topluyor der, diskalifiye ederim Sıla'yı.
Bugüne kadar sürekli diss atmadın mı Sıla'ya oy vermeyenlere, onlar insanların bilinç altına yerleşiyor işte.Saftirik oy attıktan sonra diss versem neye yarar ben konuda bulunarak baskı kuruyorum
+1Herhangi bi belgem yok ama özelden sılaya oy topladığını da düşünüyorum Aksi halde ilk turda elenirdi sıla
Ben öyle bir şey yapmamışımdır ya yapmışsam da isteyerek olmamıştır beğene basacağım yerde olmamışa basmışmışımdırBugüne kadar sürekli diss atmadın mı Sıla'ya oy vermeyenlere, onlar insanların bilinç altına yerleşiyor işte.
Halkın takdiri, yapacak bir şey yok.İki şarkı da yarı final hatta çeyrek final hak etmiyordu. Finali hiç hak etmiyorlar.
Oy kullanmayı unutmuşsun, hatta Buray'a da vermemişsin oy.yalin benimki
Artist misin oğlum sen alırım façanı aşağı duymamış olayım şikayet ederim seniİki şarkı da yarı final hatta çeyrek final hak etmiyordu. Finali hiç hak etmiyorlar.
Şarkılar değil isimler oy alıyor herhalde. Ne şarkılar erkenden elendi.Halkın takdiri, yapacak bir şey yok.
Yalın MusicSurvivor All-Star yarı finalisti, Sıla da finalisti. Forum bağrına basmış iki sanatçıyı da.
Oy kullanmayı unutmuşsun, hatta Buray'a da vermemişsin oy.
İstediğine şikayet, daha oyumu kullanmadım hatırlatayım.Artist misin oğlum sen alırım façanı aşağı duymamış olayım şikayet ederim seni
@Ahmad sağ ol Azeri kardeşim
Oyunu doğrudan yana kullanırsın bence Hiçbir baskı ve tesir altında kalmadan kullan Ayy halkımız böyle münasip görmüş sen halkı mı sorguluyorsunŞarkılar değil isimler oy alıyor herhalde. Ne şarkılar erkenden elendi.
İstediğine şikayet, daha oyumu kullanmadım hatırlatayım.
Adamsın adaş.Yalın - Benimki
Eşitliği koydum.
İsimler oy alıyor derken ben ve Deniz mi oy alıyoruz, yoksa Yalın ve Sıla mıŞarkılar değil isimler oy alıyor herhalde. Ne şarkılar erkenden elendi.
İstediğine şikayet, daha oyumu kullanmadım hatırlatayım.
Yalın ve DenizAdamsın adaş.
İsimler oy alıyor derken ben ve Deniz mi oy alıyoruz, yoksa Yalın ve Sıla mı
Açıkçası ben de yarışma başlamadan Benimki ve Hediye'nin buralara geleceğini ön görmezdim ama halkın karşısında boynumuz kıldan ince napalım.
Bak bak nasıl da laf sokuyor burada laf sokmak istemiyorum sivri dilimle seni yönetim odasında kınayacağım inşallah SILA'nın her şarkısı olay kıskanma.Yalın ve Deniz