Biraz gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun. @destere Nice güzel yaşlara.
hadi vadikızının geçerli sebebi vardı onu anlayışla karşılıyorumda senin bu kadar gecikmiş olman kabahatin affedilecek gibi değil
Biraz gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun. @destere Nice güzel yaşlara.
Konuyu yeni gördüm. .ss Hediyeni de vereyim.hadi vadikızının geçerli sebebi vardı onu anlayışla karşılıyorumda senin bu kadar gecikmiş olman kabahatin affedilecek gibi değil
Konuyu yeni gördüm. .ss Hediyeni de vereyim.
Teşekkür ederim. Üst taraf yeter diye düşündüm.hediye beni bayağı yumuşattı affettim gitti ama hediyenin alt tarafı çıkmamış
yetmez ama evetTeşekkür ederim. Üst taraf yeter diye düşündüm.
Kiz yalan atma sen 27 yaşindasin
91 doğumluyum işte onun neresini hesap edemiyorsun @xemrexxxayy benim için hep 18 yaşındasın zaten )
çok teşekürler vadikızı özüre gerek yok sonunda kutlamışsın ya benim için yeterli hatta kutlamasaydında anlayışla karşılardım zaten tüm mesajları 5 gün sonra cevaplıyorsun
çünkü ikisi de betüşe aşık
ben taciyi destekliyorumçünkü ikisi de betüşe aşık
hahah senin bahanalerine kanarkan iyi ama ona birşey demiyorsunsen şimdi tosbağa @xemrexxx yemi kandın yani @pompy de olmasa beni savunacak kimse yok valla teşekürler pompy iyiki varsın
emre seni kırk kez kandırdı @Çiğdem- ona rağmen 10 dakika forumdan ayrılırsam tekrar kanıyorsun bir türlü akıllanamadın ? oysa o gün @Bully sana saf kız dediğinde nasılda sinrlenmiştim demekki doğrumu söylüyor yani sen hemen kanıyormusun her söylenene
valla çiğdem bu gidişle işimiz iş 40 yıl bir yastıkta nasıl oynaşacaz şimdiden kara kara düşünüyorum
@destere yi kışkırtıp banlamaya çalışıyor aynısını banada yaptı çünkü
pompy yukarıdaki mesajıyla yılın mesajını yazdı sen sıvamaya çalışma şimdisen şimdi tosbağa @xemrexxx yemi kandın yani @pompy de olmasa beni savunacak kimse yok valla teşekürler pompy iyiki varsın
emre seni kırk kez kandırdı @Çiğdem- ona rağmen 10 dakika forumdan ayrılırsam tekrar kanıyorsun bir türlü akıllanamadın ? oysa o gün @Bully sana saf kız dediğinde nasılda sinrlenmiştim demekki doğrumu söylüyor yani sen hemen kanıyormusun her söylenene
valla çiğdem bu gidişle işimiz iş 40 yıl bir yastıkta nasıl oynaşacaz şimdiden kara kara düşünüyorum
ben taciyi destekliyorum
hahah senin bahanalerine kanarkan iyi ama ona birşey demiyorsun
hahahah kesinlikle cnm o yer cücesini karizmanla ezersin sen @xemrexxxama benim çok sempatik bir tipim var yani bana kanman normal oysa emre tosbağasında bakılacak bir tipte yok yani ikimizi aynı şekilde değerlendirmen hoş değil )
pompy yukarıdaki mesajıyla yılın mesajını yazdı sen sıvamaya çalışma şimdi
ıyyy sen de şöylesin ona bakarsan hogatha .shahahah kesinlikle cnm o yer cücesini karizmanla ezersin sen @xemrexxx