Happy Birthday destere!

hadi vadikızının geçerli sebebi vardı onu anlayışla karşılıyorumda senin bu kadar gecikmiş olman kabahatin affedilecek gibi değil :)
Konuyu yeni gördüm. .ss Hediyeni de vereyim. :A

giphy.gif

Kiz yalan atma sen 27 yaşindasin :F
ayy benim için hep 18 yaşındasın zaten :))

çok teşekürler vadikızı :) özüre gerek yok sonunda kutlamışsın ya benim için yeterli:) hatta kutlamasaydında anlayışla karşılardım :) zaten tüm mesajları 5 gün sonra cevaplıyorsun :)
91 doğumluyum işte onun neresini hesap edemiyorsun @xemrexxx :F:F:F

@destere ahh çok tşşk bir kadına yapılmış en iyi iltifat listesinde ilk 3 e girer kesinlikle:F:F:F

aaaaaaaaaa öylemi gerçekten @destere efendi 😵😵😵

sen şimdi tosbağa @xemrexxx yemi kandın yani @pompy de olmasa beni savunacak kimse yok valla teşekürler pompy iyiki varsın:)
emre seni kırk kez kandırdı @Çiğdem- ona rağmen 10 dakika forumdan ayrılırsam tekrar kanıyorsun bir türlü akıllanamadın ? :) oysa o gün @Bully sana saf kız dediğinde nasılda sinrlenmiştim demekki doğrumu söylüyor yani sen hemen kanıyormusun her söylenene :)
valla çiğdem bu gidişle işimiz iş 40 yıl bir yastıkta nasıl oynaşacaz şimdiden kara kara düşünüyorum :)

çünkü ikisi de betüşe aşık :F
ben taciyi destekliyorum :)

sen şimdi tosbağa @xemrexxx yemi kandın yani @pompy de olmasa beni savunacak kimse yok valla teşekürler pompy iyiki varsın:)
emre seni kırk kez kandırdı @Çiğdem- ona rağmen 10 dakika forumdan ayrılırsam tekrar kanıyorsun bir türlü akıllanamadın ? :) oysa o gün @Bully sana saf kız dediğinde nasılda sinrlenmiştim demekki doğrumu söylüyor yani sen hemen kanıyormusun her söylenene :)
valla çiğdem bu gidişle işimiz iş 40 yıl bir yastıkta nasıl oynaşacaz şimdiden kara kara düşünüyorum :)
hahah senin bahanalerine kanarkan iyi ama ona birşey demiyorsun:F:F:F

@destere yi kışkırtıp banlamaya çalışıyor aynısını banada yaptı çünkü

ben taciyi destekliyorum :)
pompy yukarıdaki mesajıyla yılın mesajını yazdı sen sıvamaya çalışma şimdi :D

pompy yukarıdaki mesajıyla yılın mesajını yazdı sen sıvamaya çalışma şimdi :D

ne demiş işte diyorki emre benide zamanında kışkıtıp banlattırmaya çalışmıştı şimdide destereyi banlamaya çalışıyor emreye karşı dikkatli olun diyor :) sonuna akdar hak veriyorum pompy e ayrıca kötülere karşı bizi uyardığı içinde teşekür ediyorum kendisine :)