2015 Star Wars: The Force Awakens / Güç Uyanıyor - Film Yorumları

Nasıl bi film olmuşsa çevremdeki Star Wars fanları filmi rezalet olarak tanımlıyor genelde. :D Star Wars fanı olmayanlar da beğenmiş. :D

Öyle kitleler her filmde hatta her alanda var. Onlara göre iyiler hep eskilerde kalmıştır ona göre yeniler çok bozmuştur. Önceki seriden tek eksiği felsefik alt metni biraz daha azalmış.

Hadi 5 ve 6 için belki anlarım da adamlar 4 yani New A Hope bölümünü yere göğe sığdıramıyor hatta George Lucas'ı özlediklerini söylüyorlar. New A Hope tam anlamıyla berbat bir açılıştı, George Lucas'ın yönetmenliği de rezildi. Hatta Lucas'ın olmadığı bölüm daha kaliteliydi. Bir de onlara göre 4 ve 5 çok iyi, 6 ise vasat üstü. Aslında tam tersi olması lazım, 6'nın kalitesi öteki ikisinden daha üstün ama kimse öyle düşünmüyor çok ilginçtir.

Bu yeni çıkanı da yine yerden yere vuruyorlar, neymiş ilk üçlemenin yanına bile yaklaşamazmış, J.J.Abrams batırmışmış... Bir sürü zırva, öteki eski serilerin çok daha üstünde kalitede bir yapım, yine de beğendiremezsin.

Hadi 5 ve 6 için belki anlarım da adamlar 4 yani New A Hope bölümünü yere göğe sığdıramıyor hatta George Lucas'ı özlediklerini söylüyorlar. New A Hope tam anlamıyla berbat bir açılıştı, George Lucas'ın yönetmenliği de rezildi. Hatta Lucas'ın olmadığı bölüm daha kaliteliydi. Bir de onlara göre 4 ve 5 çok iyi, 6 ise vasat üstü. Aslında tam tersi olması lazım, 6'nın kalitesi öteki ikisinden daha üstün ama kimse öyle düşünmüyor çok ilginçtir.

Bu yeni çıkanı da yine yerden yere vuruyorlar, neymiş ilk üçlemenin yanına bile yaklaşamazmış, J.J.Abrams batırmışmış... Bir sürü zırva, öteki eski serilerin çok daha üstünde kalitede bir yapım, yine de beğendiremezsin.

George Lucas her ne kadar yaratıcı da olsa onun çektiği filmler en kötü filmler bence. Bence de ilk üçlemenin en iyi filmi 6'ydı. Ama millet ezberden konuşuyor. J.J Abrams nefreti de var. Adama dünyanın en iyi filmini de izletsen yine de seriyi mahvetmişler der.

Bu arada TWD'deki Megic, Rey'e benzemiyor mu yoksa bana mı öyle geldi? :) (Tabi Rey' daha güzel)

MV5BMTgzMDk3MjI4OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzQxMDY5NjE@._V1_UY264_CR15,0,180,264_AL_.jpg

@destere @Harunnn60

Kylo Ren devam filmlerinde çok iyi uzay aracı kullanır çünkü oynayan Adam Driver.

Bu da böyle bir esprim olsun. :)

bu filmin kaliteli sürümü daha piyasada yok bulamadım @OzaN @Tolstoyevski ? oscar başlayana kadar düşmeyecek nete sanırım :) sinema çekimide berbat nasıl izleyeceğizki şimdi :)
birde hala jenifer ın filmini bekliyorum

bu filmin kaliteli sürümü daha piyasada yok bulamadım @OzaN @Tolstoyevski ? oscar başlayana kadar düşmeyecek nete sanırım :) sinema çekimide berbat nasıl izleyeceğizki şimdi :)

Filmlerin neredeyse tamamı daha vizyona girmeden düşmüşken bu nasıl oldu da aylar geçmesine rağmen böyle direndi ben de anlamadım. :)

Bu arada Oscar etkinliğinin son kullanım tarihi neydi? @OzaN

Filmlerin neredeyse tamamı daha vizyona girmeden düşmüşken bu nasıl oldu da aylar geçmesine rağmen böyle direndi ben de anlamadım. :)

ben zaten anlayamadım bu işi :) oscar etkinliği başladığı an ilk aklımda olan bu filmdi bunu izleyeyim sonra diğerlerine başlarım dedim olduki tüm filmleri nerdeyse tükettim bu kaldı hala bekliyoruz :)

Birkaç hafta daha düşmez gibi. Tam Oscar'ın olacağı hafta düşecek gibime geliyor. :)

Joy'u ben de bekliyorum ve onunla ilgili elde hiç ipucu yok ne zaman çıkacağı konusunda. :(

Şubat sonu işte. İki haftasonu var, üçüncü haftasonunun Cumartesi günü son. :)

Star Wars'un düşmeme sebebi Oscar kampanyası için screener yollamamaları. :)

Birkaç hafta daha düşmez gibi. Tam Oscar'ın olacağı hafta düşecek gibime geliyor. :)

Joy'u ben de bekliyorum ve onunla ilgili elde hiç ipucu yok ne zaman çıkacağı konusunda. :(

Şubat sonu işte. İki haftasonu var, üçüncü haftasonunun Cumartesi günü son. :)

Star Wars'un düşmeme sebebi Oscar kampanyası için screener yollamamaları. :)

oscar dan önce düşse süper olur oscardan sonraya kalırsa hiç nete düşmesede olur artık :)

oscar dan önce düşse süper olur oscardan sonraya kalırsa hiç nete düşmesede olur artık :)
İnşallah düşer 1-2 haftaya ama dediğim gibi biraz zor. DVD çıkış tarihi Nisan. Genelde 1 ay kadar önce düşüyor. Bu da Mart başına denk geliyor ama bazen sürpriz yaşanıp erken düştükleri oluyor. :)

Ben bekleyeceğim bir daha izlemek için eğer düşmezse yorumumu yaparım Oscar'a birkaç gün kala. :)

Bu kadar geç düşmesine hayret ettim, ilk defa bir filmin internete bu denli geç düştüğünü görmüş olduk, sanırım bu alanda rekoru kırdı? Demek ki istenildiği vakit İnternete düşmesini engelleyebiliyorlar fakat dvd satışları yüzünden o engel kısa süreli oluyor?