Polat Şaşmaz
Favori Üye
Uefanin talimati varmis Galatasaray-Fenerbahce derbisi Persembe olmayabilir. Buyuk ihtimalle Carsamba diyolar 6 Nisan veya 28 Nisanda @Doğu @-KADİR- @takas @china_shangai
Son düzenleme:
Şimdi @Billy Kane düşünsünUefanin talimati varmis Galatasaray-Fenerbahce derbisi Persembe olmayacak. Buyuk ihtimalle Carsamba diyolar 6 Nisan veya 28 Nisanda @Doğu @-KADİR- @takas @china_shangai
talimat derken aga ne talimatıUefanin talimati varmis Galatasaray-Fenerbahce derbisi Persembe olmayabilir. Buyuk ihtimalle Carsamba diyolar 6 Nisan veya 28 Nisanda @Doğu @-KADİR- @takas @china_shangai
Uefa, avrupa maclarinin oynandigi gunlerde ulkelerde ki futbol maclarinin yayinlanmamasi talimatinda bulunmus @Doğu daha iyi anlatirtalimat derken aga ne talimatı
Ben de şu an kesin bir bilgiye vakıf değilim aga öğrenince konusunu açarız.Uefa, avrupa maclarinin oynandigi gunlerde ulkelerde ki futbol maclarinin yayinlanmamasi talimatinda bulunmus @Doğu daha iyi anlatir
İnşallah öyle olur ama pek sanmıyorumUefa, avrupa maclarinin oynandigi gunlerde ulkelerde ki futbol maclarinin yayinlanmamasi talimatinda bulunmus @Doğu daha iyi anlatir
Ne oldu aga sende ni derken 🙂@Tolstoyevski koçum hayırdır senin dislike yapmanla sinir mi olacağımı sandın bırakın çocukça hareketleri
@-KADİR- aga sende mi
Sen de dislikeçı mı oldun diyor geçen bana da atmıştın unutmadımNe oldu aga sende ni derken 🙂
Komplo bunlar ben basmamisimdir dislike basmissamda duzeltmisimdir 😀Sen de dislikeçı mı oldun diyor geçen bana da atmıştın unutmadım
Neyse kalp malp atmaktan iyidir homofobik değilim ama şu kalp en gereksiz emoji olmuş yeni sistemdeKomplo bunlar ben basmamisimdir dislike basmissamda duzeltmisimdir 😀
Aleyküm selam abla nasılsın görüşemiyoruz hiçselamlarr