Muhteşem Yüzyıl Fav10 Yakında

Iyy Musti'min katili Mihrimah'la mı olacam ben şimdi. ss

Yılan bakışlı vezir @mrt-06 paşa tam isabet olmuş. :F @denizz19'a da istemsizce güldüm sebebini bilmiyorum. :F

Bekliyoruz bakalım diziyi. :D

haaha ay ben bu @destere yi nezaman görsem gülme krızlerine tutuluyorum ayol:F

hmm @Bully vezir olunca ona göz dikmişim demek ama @destere gebertir seni söyliyeyim @Bully :F:F:F

ayy ayrıca @Harunnn60 a harun ağa denmeside şüpheli bir durum sarayda kime ağa dense harem ağası çıkıyor çünkü hahaha :F:F:F

haaha ay ben bu @destere yi nezaman görsem gülme krızlerine tutuluyorum ayol:F

hmm @Bully vezir olunca ona göz dikmişim demek ama @destere gebertir seni söyliyeyim @Bully :F:F:F

ayy ayrıca @Harunnn60 a harun ağa denmeside şüpheli bir durum sarayda kime ağa dense harem ağası çıkıyor çünkü hahaha :F:F:F
Ben de bana göz dikmenden pek hoşnut değilim zaten ama yapacak bir şey yok, senaryo öyle sana kaldık artık. ss

@destere gözüme fazla batıyor son zamanlarda, bence o dikkat etsin kendine. :A

Ben de bana göz dikmenden pek hoşnut değilim zaten ama yapacak bir şey yok, senaryo öyle sana kaldık artık. ss

@destere gözüme fazla batıyor son zamanlarda, bence o dikkat etsin kendine. :A
hahah çirkin ördek yavrusu:F:F:F oda senden şikayetçi bu senaryoda zaten karşı karşıya geleceksiniz benim için @xemrexxx bilerek sizi hemen kafa kafaya getirmiş reyting kazanmak için :A:A:A

hahah çirkin ördek yavrusu:F:F:F oda senden şikayetçi bu senaryoda zaten karşı karşıya geleceksiniz benim için @xemrexxx bilerek sizi hemen kafa kafaya getirmiş reyting kazanmak için :A:A:A
Iyy uğruna karşı karşıya geleceğimiz kişi de sensin bir de. ss

Neyse destere'ye inat katlanacaz sana yapacak bir şey yok. :A

@xemrexxx hülya avşarı sevmiyorum resmim o olmuş yahu neyse merakla bekliyorum:F

Bekliyoruz. :F

@destere rolün ne acaba. :F

Bu dizi reytinglerde dip yapar.:D

Kendimi çok beğendim tam böyle entrikacı bir suratı var adamın. :ok:

Bir yabancıyı canlandırsaydım.Mesela Hürrem olurdu :F Sonuçta Almanyalı olmasakta Azerbaycanlıyız :A

Nickimden dolayı kral yap diye. :F

Reytingi bol olsun. :D

Vadikızı benim emrime amade sözümden çıkmaz. :A

Iyy uğruna karşı karşıya geleceğimiz kişi de sensin bir de. ss

Neyse destere'ye inat katlanacaz sana yapacak bir şey yok. :A

ilk bölüm hazır yayınliyim mi stok bölüm mü yapayım :F