Aga aslında anlamışsın vadiden şaşmayalım demek istedimaga zaten vadiden şaşmamda dediklerinden hiçbişey anlamadım biraz daha açsan
Aga aslında anlamışsın vadiden şaşmayalım demek istedimaga zaten vadiden şaşmamda dediklerinden hiçbişey anlamadım biraz daha açsan
zaten aksi bir durum söz konusu ihtimaller arasında bile olamaz aga bu demek değil ki vadiden başka hiçbişey izlemeyiz izlerim hoşuma giden herşeyi ama hiçbir şey vadinin yerini tutamadığı gibi yanından bile geçemez bu da bir gerçekAga aslında anlamışsın vadiden şaşmayalım demek istedim
Ben daha gidemedim aga beğenmedin mi la niye? Film kısa diyorlar sana da mı öyle geldi?zaten aksi bir durum söz konusu ihtimaller arasında bile olamaz aga bu demek değil ki vadiden başka hiçbişey izlemeyiz izlerim hoşuma giden herşeyi ama hiçbir şey vadinin yerini tutamadığı gibi yanından bile geçemez bu da bir gerçek
bugün kolpaçino 3.devreye gittim de beklentilerim baya altında kaldı çok daha iyisini bekliyordum
illa izleyecekseniz bir film kolpaçino 1 i izleyin izlemediyseniz kısa sürede izleyecem ilk filmi
evet aga kısa 1 saat 35 dakka civarı. sen bilirsin git yine de ama öyle büyük beklentin olmasın çok güldürmüyoBen daha gidemedim aga beğenmedin mi la niye? Film kısa diyorlar sana da mı öyle geldi?
Bakalım fırsat bulursam kesin gideceğim. 90 dakika kısaymış harbiden.agalar paintball yok mu oyuncak silahla birbirini vurduğun oyun bugün biraz bakayım dedim adamlar oyun sırasında vadi operasyon müziğini kullanıyolar adama dedim abi siz işi biliyosunuz helal olsun
evet aga kısa 1 saat 35 dakka civarı. sen bilirsin git yine de ama öyle büyük beklentin olmasın çok güldürmüyo
Ben kolpaçino serisinin hicbirini izlemedim kutsal damacana serisinide izlemedim pek sarmiyor benizaten aksi bir durum söz konusu ihtimaller arasında bile olamaz aga bu demek değil ki vadiden başka hiçbişey izlemeyiz izlerim hoşuma giden herşeyi ama hiçbir şey vadinin yerini tutamadığı gibi yanından bile geçemez bu da bir gerçek
bugün kolpaçino 3.devreye gittim de beklentilerim baya altında kaldı çok daha iyisini bekliyordum
illa izleyecekseniz bir film kolpaçino 1 i izleyin izlemediyseniz kısa sürede izleyecem ilk filmi
bende tam izlemedim bazı sahnelerini izlemişimliğim var ama kolpaçino 1 i kesin izlicem baya güzel diyolarBen kolpaçino serisinin hicbirini izlemedim kutsal damacana serisinide izlemedim pek sarmiyor beni
malesef aga yarın 6 da kalkmam lazım yatacam şimdi geçen hafta geç kaldım zatenBeyaz Futbol a bakın kopuyor
Büyük olaylari kacirdin kaciriyon rasin cakar manyak ortammalesef aga yarın 6 da kalkmam lazım yatacam şimdi geçen hafta geç kaldım zaten
aga yarın fragmanı izleyin aynı müziği koymuşlarsa yine izlemeyecem fragmanı bıktım artık her hafta aynı müzikten fragmanlardan gram zevk alamıyorum
Açtım izliyorum şimdi Bu adamla geçen sene kavga etmişlerdi Birazdan ortalık karışacakBeyaz Futbol a bakın kopuyor
Ahmet Çakar şimdi gs li yonetici ile kavgaya girecek muhtemelen
aga canım çekiyor biraz daha durursam açıp 2 ye kadar izleyecem olmayacak en iyisi yatayım yarın youtube dan izlerim hadi iyi gecelerBüyük olaylari kacirdin kaciriyon rasin cakar manyak ortam
Erken yatacaksan yat bari isin daha önemliaga canım çekiyor biraz daha durursam açıp 2 ye kadar izleyecem olmayacak en iyisi yatayım yarın youtube dan izlerim hadi iyi geceler
@china_shangai abi ortalıkta gözükmüyor yine
La bugün Ahmet hoca formunda Derbi olaydı görüntüler falan olacaktı goygoy yapmayacaklardı iyi ki ertelendi haaErken yatacaksan yat bari isin daha önemli
Rasim başkana TOP Dursun mu dedi
Hadi iyi geceler agaaga canım çekiyor biraz daha durursam açıp 2 ye kadar izleyecem olmayacak en iyisi yatayım yarın youtube dan izlerim hadi iyi geceler
@china_shangai abi ortalıkta gözükmüyor yine
Benim tatil bitti sen yine tek takilacanSen de mi yatıyon aga Olum ne kadar erken yatıyorsunuz @Polat Şaşmaz da olmasa konuşacak adam yok
Neyse ben de oyunlarıma tekrar döneyim Ama internet o kadar yavaş ki oynanmıyor terör beni de vurduBenim tatil bitti sen yine tek takilacan
Paşam hafta sonu burdaydık gelip birşey demedin şimdi artistlik yapıyon birde sen sabah kacta kalkiyodun ben sabah dedim de dogrusunu sen yazarsin 😀Sen de mi yatıyon aga Olum ne kadar erken yatıyorsunuz @Polat Şaşmaz da olmasa konuşacak adam yok