Negehan ve Tuğba gurubu Yunus'u söylerse SMS'i de düşük olduğu için o elenecek galiba?izlemedim orasini ama senin sözlerinden yola cikarsak kafasi Karisik, ortaligi karistiran huzur icin dusunurse Nagihani dusunur ama geneline bakarsa edayi dusunmesinin sebebi oda huzuru bozuyor ve performans dusuk
suan tvden bakiyorum arkadan geliyor. Ama atakan Tugba dokunulmaz rahat dedi yanliz Tugba bugun elinden geleni yapti. Bu oylamada 4 tan aday cikacak cunku birbirlerini de yazacaklar.
Hayaller hayatlarSerkay vurdu gol oldu Semih mort.![]()
Sana göre etmiştir bişi demiyorum.Hayaller hayatlar
Semih hepsini yerle bir etti laflarıyla![]()
Birbirlerine düşürecem dedi mi? Semih ve sen arasında şüphede kaldımsemih eğer damlaya sen dunyanın yalancısısın yaftasını yapiştirdiysa doğru söylüyordur. Utopya da yok kızlara "aslında ben böyle değilim" demiş. Sonra göruntu cıkmıştı dememiş kızlar anlamak istediği gibi anlamişlar
![]()
Atakan itiraf ediyorHahaha Atakan yine geçen konseydi lafını tekrarladıtamam acun tamam haber göturmedin
![]()
Yoo semih halktan filan diyordun, laf olsun torba dolsun diye mi onca kere yorumlaştık? Benim gibi 7/24 izlemediğini biliyorum ama tvden gördüğün kadarıyla çözdüğünü sanmıştım. Halktan filan diyince de söylediklerini destekliyordu.Şöyle dedi birbirine düşecekler. yaptığı planları anlatiktan sonra. kelime olarak birebir soylemdi ama laf oraya gitti.
Semih çif taraflı konusuyor (kendisini zeki kabul eden uyanık insan tavri)
Mesela küçük hanfendi dedi damlaya (küçük lafına vurgu yaparak) buradan herkes anladığı gibi hakaret etti ama damla bana hakaret ettin derse küçük hanfendi derken iltifat yaptım diyecekti.
Ben utopyoda fazla izlemedim sizin yorumlarinizla tanıdım ama semihi yanlış tanimisim. semihin utopyoda da yalan söylediğine çok şahit oldum.
Kelimler anlam ifade etmek icindir. bana göre ne değin değil ne anlatamam istediğin onemlidir. bana kelimelerle oymak(tevil deniyor bu dil sanatına) bana yalancılık geliyor Semih sık bu sanata basvuruyor. Mesela telefonda biri Ahmet ordami diye soruyor adam cekmeceyi açıyor ve çekmeceye bakarak burada yok diyor. kelimelere bakınca bu doğru ama aslında bal gibi yalan. bu temyizden bire bir keleimelere takılmamYoo semih halktan filan diyordun, laf olsun torba dolsun diye mi onca kere yorumlaştık? Benim gibi 7/24 izlemediğini biliyorum ama tvden gördüğün kadarıyla çözdüğünü sanmıştım. Halktan filan diyince de söylediklerini destekliyordu.
Semih kelimlere önem verir. İçerdiği anlamada. Ütopyada geçen olayda buna benzerdi. Ama kızların ettiği olaya dair hiçbir anlam içeren kelimede yoktu.
"Birbirlerine düşecekler" mi dedi yoksa "birbirlerine düşecekler yaptiği planları anlattık sonra" mı dedi? Eğer ilk yazdiğim cumleyse onu genele vuracaktır. Dediklerim uzun vadede cıkar diyen birisi![]()
Bu hafta 4 aday çıkacak dediler ya.4 yokki kaç haftadır 3 çıkıyor:/
Kim şeytan olduğunu gördük. yalancı avukatlık yapan Semih gizemin yancısı durumuna düştü. Gize semihe kaç kez itiraf etmişti dokunulmazlık oyununda oynamayacağım diye buna rağmen Semih kızın kazanmak için oynadığını iddia etti))))
Semih bugünde Kendi ağzıyla itiraf etti oynamiyorum bu benim taktiğin diye ama @Forumdash hala gizemi savunuyor)))
Sanırım bu haftanın 1.sını de hesaba katacak demekBu hafta 4 aday çıkacak dediler ya.![]()