maçtan sonra 22:00 gibi açıklarsın cnm ozaman herkesforum da oluyor daha önce gelemem zaten şimdi çıkıcam
maçtan sonra 22:00 gibi açıklarsın cnm ozaman herkesforum da oluyor daha önce gelemem zaten şimdi çıkıcam
Bir çıkamadın forumdan kız.maçtan sonra 22:00 gibi açıklarsın cnm ozaman herkesforum da oluyor daha önce gelemem zaten şimdi çıkıcam![]()
gönder bana bekliyorum
sen @Harunnn60 a kullananların oylarını gönder @Harunnn60 ın oyunuda @destere açıklasın kimsenin aklında karabulut olmasın diye gerisi kolay akşama uygun bir zamanda açıklar![]()
Gönderdim sana.gönder bana bekliyorum)
geçen haftada @MayısKralı bana göndermişti en ufak bir müdahalede bulunmadan bana geleni olduğu gibi yayınlamıştımyani bende hata olmaz
evet ben açıklarsam oyları kimsenn aklına kötü kötü şeyler gelmez herkes bilir tarafsız olduğumuoylarınızı bana yollayın arkadaşlar
![]()
Ben kullandım.@Harunnn60 Kaç kişi oy kullandı.
Maç ertelenmiş açıkla bence artık.Genel puan durumunda final puanları hepsi ekli, oyları o puan durumuna ilave et.
![]()
Ben kullandım.![]()
Çiğdem yok şimdi. Çoğu kişi yok.Açıkla bence şimdi. Bende göreyim şampiyonu.çıkıcam birazdan.
![]()
Çiğdem yok şimdi. Çoğu kişi yok.
Biraz bekleyelim.Acele işe seytan karışır.
![]()
Gönderdim sana.![]()
Eee noldu şimdi yarışma? Derbi gibi yarışma da mı ertelendi?![]()
açıklamak için yeni bir sayfa açın bu sayfa çok kirlendi![]()
Eee noldu şimdi yarışma? Derbi gibi yarışma da mı ertelendi?![]()
Şimdi konuyu açıyorum.Yok, @Harunnn60 a verdim gece online olamam, ama oda açıklamıyor.![]()
tamda yemek zamanına denk getirdinŞimdi konuyu açıyorum.![]()
Beklerim merak etme.tamda yemek zamanına denk getirdinneyse ben orucumu açıp geliyorum
![]()
Kız tvyi boşverde doktorluğa hazırlanaa maç yokmuş babam televizyonu bıraktı tolga çeviği izleyebilicem
@Bully @mrt-06 @Harunnn60 sonuçlar açıklanabilir sizde uygun olduğunuz zaman![]()