ıyyy neyi olmamış kaknem sensin olmamış.ssOlmadı.ss
Adnan ve Eser de çok tatlı çocuklarNapim yakışıklılığını.ss Ayça'ya yamuk yapan bizde silinir.
Zaten @Forumdash 'ın dediğine göre Adnan ve Eser'den hoşlanıyormuş.![]()
Direkt öyle bişey demedim imasını yaptıran göruntuler veriliyor hepNapim yakışıklılığını.ss Ayça'ya yamuk yapan bizde silinir.
Zaten @Forumdash 'ın dediğine göre Adnan ve Eser'den hoşlanıyormuş.![]()
Allah aşkına emreye şöyle tatlı matlı demeyinAdnan ve Eser de çok tatlı çocuklar![]()
Biraz iticiligi var tabi. Fitnessciymis resmi var mı ki vücut?Direkt öyle bişey demedim imasını yaptıran göruntuler veriliyor hepsen de iddia olarak savunmalarını yapabilirsin
Allah aşkına emreye şöyle tatlı matlı demeyinnasıl irite bi çocucktur yaa... Serhan'ın delikanlıgının bunda binde 1 bile yokmuş
Serhan'a da çok ayar olurdum düşün
BılmemBiraz iticiligi var tabi. Fitnessciymis resmi var mı ki vücut?![]()
Bildirimde görmemişim, şimdi evdekıler hatırlattı var diyeSürpriz buluşma var az sonra @Forumdash Survivor'dan sonra buraya akalım.![]()
Ben de tv başında yatmışım, ilk başlarda Demet olayı konuşuldu. Yine konuşmalar falan. Haftanın birincileri Cansel ve Eser olduBildirimde görmemişim, şimdi evdekıler hatırlattı var diyeaçtım izliyorum. Süpriz gitti mi?
Evet orları izledimBen de tv başında yatmışım, ilk başlarda Demet olayı konuşuldu. Yine konuşmalar falan. Haftanın birincileri Cansel ve Eser oldu![]()
Semih napmaya çalışıyor anlamiyorum.Evet orları izledimmelis vesemih cıktı yemeğe nur ağladı
![]()
Caner'le Haluk reyting nerden gelsin nasıl konuşalım diye zorladıkça zorluyor.
o ikisi total d ye mi çalışıyor ayrı şirket miCaner'le Haluk reyting nerden gelsin nasıl konuşalım diye zorladıkça zorluyor.Ellerinde tek program kaldı tabii ne yapacaklar mecbur.
![]()
Saf bilmiyor musun Caner Erdem&Haluk Şirin Prodiksyon House'u kurdular bunun 3 yıl önce haberini ilk ben yapmıştım. Bu programın yapımcısı yani ama o tarihi hatayı yapmayacaklardı ellerinde bir tek bu kaldı, yakın da bu da çöker daha bedduaya başlamadım siz seviyorsunuz diye.o ikisi total d ye mi çalışıyor ayrı şirket mi![]()
hangi tarihi hataSaf bilmiyor musun Caner Erdem&Haluk Şirin Prodiksyon House'u kurdular bunun 3 yıl önce haberini ilk ben yapmıştım. Bu programın yapımcısı yani ama o tarihi hatayı yapmayacaklardı ellerinde bir tek bu kaldı, yakın da bu da çöker daha bedduaya başlamadım siz seviyorsunuz diye.![]()