18 Mart 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çağatayın ilk dizisi değil miydi ay yapımla nasıl eski oyuncusu oluyor :D bana göre ekranda kalitenin zirvesi poyraz karayel 12 yı oldu değişmiyor durum en kaliteli dizi hep çarşamba günü avrupa yakası-yaprak dökümü-muhteşem yüzyıl-poyraz karayel:)))

tabisi de tuttu birkaç örnek verelim deniz çakır ın iffet dizisi kara para aşktan karadayıdan vb. çok izlendi yurtdışında:) 13 bölümlük A.Ş.K. dizisi (hazla kaya ve neboş) afrikada bile izlendi:)) karadayının kaldırıldığı ülkelerin hepsinde senenin en çok izlenen 10 dizisi arasına girdi selçuk yöntemin buünün saraylısı bile yayınlanabildiği yerlerde yüksek reytingler aldı :D
Çağatayı zaten yeni diye örnek verdim zaten :X iffet dizisi pakistanmıydı neydi bi orda çok izlenmiti habire resmini paylaşiyordun.karadayı kaldırıldı diye Senin elle tutabileceğin en fazla tek bir kanal var o da pink(ti sanırım):X adı uzerinde pink:A aşk orda izlenir tabi... şuan kanalın bir realitysi var habire onu yayınlıyorlar. Utopya gibi ama çiftlik konseptli:F onlar bile artık dizi izlemezken bu sene satılmayan dizilere algı yapma:X

Çağatayı zaten yeni diye örnek verdim zaten :X iffet dizisi pakistanmıydı neydi bi orda çok izlenmiti habire resmini paylaşiyordun.karadayı kaldırıldı diye Senin elle tutabileceğin en fazla tek bir kanal var o da pink(ti sanırım):X adı uzerinde pink:A aşk orda izlenir tabi... şuan kanalın bir realitysi var habire onu yayınlıyorlar. Utopya gibi ama çiftlik konseptli:F onlar bile artık dizi izlemezken bu sene satılmayan dizilere algı yapma:X
sandığından daha fazlasını biliyoruz:))) AŞk ın ortadoğu (24 ülke) -arjantin-sırbistan vb. pek ço kyerden reytingini biliyim:D iffet zaten bir marka son yıllarda ohb ve paramparçanın ardından 3. :D
ay neyse htgawm gelmiş altyazısı ben gidiyim:) sana mutluluklar kerem çatay da yeni sisteme uyucaz demiş zaten Allah başka dert vermesin artık her bölümü hastanelerde geçen diziler izlicen ne de olsa:)))

sandığından daha fazlasını biliyoruz:))) AŞk ın ortadoğu (24 ülke) -arjantin-sırbistan vb. pek ço kyerden reytingini biliyim:D iffet zaten bir marka son yıllarda ohb ve paramparçanın ardından 3. :D
ay neyse htgawm gelmiş altyazısı ben gidiyim:) sana mutluluklar kerem çatay da yeni sisteme uyucaz demiş zaten Allah başka dert vermesin artık her bölümü hastanelerde geçen diziler izlicen ne de olsa:)))
Senin timurunda bişeyler üretsin hep tarih emein yani:F kopyala yapiştir yapacağı bi meral okay kalmadı:A

Senin timurunda bişeyler üretsin hep tarih emein yani:F kopyala yapiştir yapacağı bi meral okay kalmadı:A
zaten my den sonra da tarihi dizi ile devam edecekti totoş rahmetli abdülhamit devri için hazırlanıyordu trt kulumuz filintayı yapınca ve elde meral okay kalmayınca vazgeçildi daha garanti işe yönelindi:D ayrıca herkes kendi bildiği işi yapsın timsin alanı gençlik ve dönem dizileri :D misal tmc ve ay yapımın iyi olduğu alan da büyük bir ev köşk olur konak olur yalı olur oralarda geçen geniş aileli bol aile bağlı entrikalı işler bunları bıraktılar ikisi de yok oldu neredeyyse :D