batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,252
- Puanı
- 1,061
Yok bence başkası çıkacak ben Kenan'dan şüpheleniyorumAda ve Maya'nın babaları Murat zaten
Yok bence başkası çıkacak ben Kenan'dan şüpheleniyorumAda ve Maya'nın babaları Murat zaten
Abartma o kadar da değil ayrıca komutanın hapisteki yaşlı tanıdığının Kendal'ın babası çıkmasının sinyalleri ilk başlarda verildi. Zaten hapisten çıktıktan sonra Narin'i Oğuz'a istemeye bu Adam geldiğinde Kadriye Ana da o da şok olmuştu. İzlemiyon ama ben izledimYok bence başkası çıkacak ben Kenan'dan şüpheleniyorum
Kiralık aşk sonunda hak ettiği reytingleri görmüş o aldiği 11'ler neydi öyle? Birde komediydi yazı(nesine gülüyorlarsa?)
Survivor perşembeye de gelmeli artık. Buyur burdan bak'ı atsın çarşambaya
Ahahahahhahaah gül gül öldüm bu nasıl bişey yahahahahahahahaha ( )
sen zaten gülme aydirik yapım izleyicisi kaliteden ne anlar.ssAhahahahhahaah gül gül öldüm bu nasıl bişey yahahahahahahahaha ( )
Biz kalitemizle yaptık yapıcağımızı şu an rtük izin vermiyor fazlasına bu rtuğe karşı en fazla yapabileceğimiz bu ( aynı senın ezberinden konuştum gördün mü)sen zaten gülme aydirik yapım izleyicisi kaliteden ne anlar.ss
o dediğin 2012 ye kadardı biz 2016 dayız ay yapım kalitesi dene şey kalmadıBiz kalitemizle yaptık yapıcağımızı şu an rtük izin vermiyor fazlasına bu rtuğe karşı en fazla yapabileceğimiz bu ( aynı senın ezberinden konuştum gördün mü)
2015de bitti haklısın ama seneye bomba gibi dönucez yeni çalişmlarımız harıka olacsk düşmanı oldugun isimlerin dizilerini sen de izleyecen geçen sene sana ne demişti? Seneye ben dizi izlemicem realitylere saracam seneye onlar çok izlenecek demiştim (söz gelecekten açılmışken araya sıkıştırayım dedim)o dediğin 2012 ye kadardı biz 2016 dayız ay yapım kalitesi dene şey kalmadı
TNS kulumuzun yapacağı belliydi ayrıca diziler o ka düşmedi sadece realityer şahlandı2015de bitti haklısın ama seneye bomba gibi dönucez yeni çalişmlarımız harıka olacsk düşmanı oldugun isimlerin dizilerini sen de izleyecen geçen sene sana ne demişti? Seneye ben dizi izlemicem realitylere saracam seneye onlar çok izlenecek demiştim (söz gelecekten açılmışken araya sıkıştırayım dedim)
Bak nerden nerelere gelmişiz 30 haziran 2015 de demişim https://fav10.net/forum/threads/binbir-gece-endonezyada.248231/#post-2418061TNS kulumuzun yapacağı belliydi ayrıca diziler o ka düşmedi sadece realityer şahlandı
2015 ne alaka sema-eylemle çalışmaya başladığıi eski oyuncularından kıvanç-zerrin tekindor hariç hepsiyle yollarını ayırdığı vakit çöktü kalite de gitti toparlayamadı gitti sonra
seneye toparlanabilir bence de sonuçta kerem çataya yeni sisteme uygun diziler yapıcaz dedi
dediğin pek tutmamış dizilerde hala yorumlanıyor sadece bnm ilgilendiklerimde az yotrum var gerçi kösem hala en ço kyorumladığımız 3 diziden biri poyraz da 5 e girerBak nerden nerelere gelmişiz 30 haziran 2015 de demişim https://fav10.net/forum/threads/binbir-gece-endonezyada.248231/#post-2418061
Kenan'dan vaz mı geçti? Kıvançla dizi yaptı hem de zerrinle birlikte ee noldu?
Yoruma bakarsan şuan burası da coşuyor. Sende de bende de illa cevap yazma özelliği var konu çoşması ondan konumuz kalite işte bu seneki diziler kaliteli değil benim içindediğin pek tutmamış dizilerde hala yorumlanıyor sadece bnm ilgilendiklerimde az yotrum var gerçi kösem hala en ço kyorumladığımız 3 diziden biri poyraz da 5 e girer
konumuz kaliteydi reyting değil 2012 ye kadar gayet kaliteli geldi adamlar zaten hem türkiyedeki hem yurtdışındaki reytinglerden belli sema-eylemle anlaştığı ve eski oyuncularını bıraktığı demişim ilk kısmı okumuyon mu
çağatayın ilk dizisi değil miydi ay yapımla nasıl eski oyuncusu oluyor bana göre ekranda kalitenin zirvesi poyraz karayel 12 yı oldu değişmiyor durum en kaliteli dizi hep çarşamba günü avrupa yakası-yaprak dökümü-muhteşem yüzyıl-poyraz karayel))Yoruma bakarsan şuan burası da coşuyor. Sende de bende de illa cevap yazma özelliği var konu çoşması ondan konumuz kalite işte bu seneki diziler kaliteli değil benim için
Eski oyuncularını bıraktı dedin 2 tane bırakmadiğin saydıgın isim vardı. Onlara dizi yaptı noldu? Hadi Kenan hem eski hem de saymadın onu bırakalım bir köşeye peki çağatay? O da mı tutmadı
Eski bıraktiği isimlerin dizileri tuttu mu? Yurtdişinda ses getirdi mi? Tns kulumuz yine yanliş ölçmüş demek