18 Mart 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok bence başkası çıkacak ben Kenan'dan şüpheleniyorum :F
Abartma o kadar da değil ayrıca komutanın hapisteki yaşlı tanıdığının Kendal'ın babası çıkmasının sinyalleri ilk başlarda verildi. Zaten hapisten çıktıktan sonra Narin'i Oğuz'a istemeye bu Adam geldiğinde Kadriye Ana da o da şok olmuştu. İzlemiyon ama ben izledim :A

Dün ilk yarım saatini izlediğimde (survivora döndüm malum) dediğim gibi kehribar vasat bir dizi sadece müzikler iyi. çok çok klişe bir konusu var bir senaryo gurubuna dizi yapın demişler onlarda senaryo tekniğindeki bütün klişeleri diziye boca etmişler))))

Ve yıllardır romantik komedi için dediğim gibi romantik komedilerin ömrü bir yıldır fazlasi haramdır)) kiralık aşk karşında rakip olmadığı için biraz yüksek gitti o kadar. ve sonunda o da klişelere boğuldu

Kehribar iyi başlamış, bol tekrarla haftaya garanti +5 reytingi alacaktır zaten. :) Ben de izleyeceğim bölümü kısa süre içerisinde. Umarım tutar. :)

Kiralık Aşk ve Karagül, Survivor'un etkisiyle iyice düşüşe geçmişler. İki dizi de sezon sonu güzel bir şekilde final yaparak ekran macerasını sonlandırmalı.

kehribar fena başlamamış haftaya 5 reytingi geçer tuttuğunu düşünüyorum

Kiralık Aşk ve Karagül çok düştü artık, umarım tapımcılar da bunu anlar ve sezon sonunda bitirilirler.

Kehribar da fena başlamamış, dizinin senaryosu kaliteliyse ve tekrarlar da iyi sonuçlar alırsa tutması garanti.

Kehribar bekletilerin altında başlamış ilerliyen zamanlarda artar ama çok yüksek oranlar alıcağını pek sanmıyorum.

Kehribar birkaç bölüm sonra artarsa oranları değişebilir listenin survivor oranları çok iyi almış..kiralık aşk bir ara çok iyiydi ama büyük düşüş yaşamış..bakalım bundan sonra oranlar nasıl olacak:)

Kiralık aşk sonunda hak ettiği reytingleri görmüş:X o aldiği 11'ler neydi öyle? Birde komediydi yazı(nesine gülüyorlarsa?)

Survivor perşembeye de gelmeli artık. Buyur burdan bak'ı atsın çarşambaya :X

Kiralık aşk sonunda hak ettiği reytingleri görmüş:X o aldiği 11'ler neydi öyle? Birde komediydi yazı(nesine gülüyorlarsa?)

Survivor perşembeye de gelmeli artık. Buyur burdan bak'ı atsın çarşambaya :X
tumblr_nvyvt8C9711tfcvu9o1_500.gif

o dediğin 2012 ye kadardı biz 2016 dayız ay yapım kalitesi dene şey kalmadı :A
2015de bitti haklısın :thumbsup: ama seneye bomba gibi dönucez yeni çalişmlarımız harıka olacsk düşmanı oldugun isimlerin dizilerini sen de izleyecen :A geçen sene sana ne demişti? Seneye ben dizi izlemicem realitylere saracam seneye onlar çok izlenecek demiştim :A (söz gelecekten açılmışken araya sıkıştırayım dedim:A)

2015de bitti haklısın :thumbsup: ama seneye bomba gibi dönucez yeni çalişmlarımız harıka olacsk düşmanı oldugun isimlerin dizilerini sen de izleyecen :A geçen sene sana ne demişti? Seneye ben dizi izlemicem realitylere saracam seneye onlar çok izlenecek demiştim :A (söz gelecekten açılmışken araya sıkıştırayım dedim:A)
TNS kulumuzun yapacağı belliydi :A ayrıca diziler o ka düşmedi sadece realityer şahlandı :D

2015 ne alaka sema-eylemle çalışmaya başladığıi eski oyuncularından kıvanç-zerrin tekindor hariç hepsiyle yollarını ayırdığı vakit çöktü kalite de gitti toparlayamadı gitti sonra:D

seneye toparlanabilir bence de sonuçta kerem çataya yeni sisteme uygun diziler yapıcaz dedi:A

TNS kulumuzun yapacağı belliydi :A ayrıca diziler o ka düşmedi sadece realityer şahlandı :D

2015 ne alaka sema-eylemle çalışmaya başladığıi eski oyuncularından kıvanç-zerrin tekindor hariç hepsiyle yollarını ayırdığı vakit çöktü kalite de gitti toparlayamadı gitti sonra:D

seneye toparlanabilir bence de sonuçta kerem çataya yeni sisteme uygun diziler yapıcaz dedi:A
Bak nerden nerelere gelmişiz:F 30 haziran 2015 de demişim:F https://fav10.net/forum/threads/binbir-gece-endonezyada.248231/#post-2418061

Kenan'dan vaz mı geçti? Kıvançla dizi yaptı hem de zerrinle birlikte ee noldu? :A

Bak nerden nerelere gelmişiz:F 30 haziran 2015 de demişim:F https://fav10.net/forum/threads/binbir-gece-endonezyada.248231/#post-2418061

Kenan'dan vaz mı geçti? Kıvançla dizi yaptı hem de zerrinle birlikte ee noldu? :A
dediğin pek tutmamış dizilerde hala yorumlanıyor sadece bnm ilgilendiklerimde az yotrum var gerçi kösem hala en ço kyorumladığımız 3 diziden biri poyraz da 5 e girer:D

konumuz kaliteydi reyting değil 2012 ye kadar gayet kaliteli geldi adamlar zaten hem türkiyedeki hem yurtdışındaki reytinglerden belli :D sema-eylemle anlaştığı ve eski oyuncularını bıraktığı demişim ilk kısmı okumuyon mu :A

dediğin pek tutmamış dizilerde hala yorumlanıyor sadece bnm ilgilendiklerimde az yotrum var gerçi kösem hala en ço kyorumladığımız 3 diziden biri poyraz da 5 e girer:D

konumuz kaliteydi reyting değil 2012 ye kadar gayet kaliteli geldi adamlar zaten hem türkiyedeki hem yurtdışındaki reytinglerden belli :D sema-eylemle anlaştığı ve eski oyuncularını bıraktığı demişim ilk kısmı okumuyon mu :A
Yoruma bakarsan şuan burası da coşuyor. Sende de bende de illa cevap yazma özelliği var konu çoşması ondan:F konumuz kalite işte bu seneki diziler kaliteli değil benim için:X

Eski oyuncularını bıraktı dedin 2 tane bırakmadiğin saydıgın isim vardı. Onlara dizi yaptı noldu? Hadi Kenan hem eski hem de saymadın onu bırakalım bir köşeye peki çağatay? O da mı tutmadı :A

Eski bıraktiği isimlerin dizileri tuttu mu? Yurtdişinda ses getirdi mi? Tns kulumuz yine yanliş ölçmüş demek:A

Yoruma bakarsan şuan burası da coşuyor. Sende de bende de illa cevap yazma özelliği var konu çoşması ondan:F konumuz kalite işte bu seneki diziler kaliteli değil benim için:X

Eski oyuncularını bıraktı dedin 2 tane bırakmadiğin saydıgın isim vardı. Onlara dizi yaptı noldu? Hadi Kenan hem eski hem de saymadın onu bırakalım bir köşeye peki çağatay? O da mı tutmadı :A

Eski bıraktiği isimlerin dizileri tuttu mu? Yurtdişinda ses getirdi mi? Tns kulumuz yine yanliş ölçmüş demek:A
çağatayın ilk dizisi değil miydi ay yapımla nasıl eski oyuncusu oluyor :D bana göre ekranda kalitenin zirvesi poyraz karayel 12 yı oldu değişmiyor durum en kaliteli dizi hep çarşamba günü avrupa yakası-yaprak dökümü-muhteşem yüzyıl-poyraz karayel:)))

tabisi de tuttu birkaç örnek verelim deniz çakır ın iffet dizisi kara para aşktan karadayıdan vb. çok izlendi yurtdışında:) 13 bölümlük A.Ş.K. dizisi (hazla kaya ve neboş) afrikada bile izlendi:)) karadayının kaldırıldığı ülkelerin hepsinde senenin en çok izlenen 10 dizisi arasına girdi selçuk yöntemin buünün saraylısı bile yayınlanabildiği yerlerde yüksek reytingler aldı :D