Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - Büyük Final Yorumları

@Bully yine bağırtılı çağırtılı bir sahneyle gelmişsin. :A İşi çözmüşsün kardeşim, ne kadar bağırtı o kadar reyting mantığıyla bu TNS deneği bozması @denizz19 @Doğu @sokak sanati @destere @xemrexxx 5 arkadaşımızdan puanları götürüyorsun. :F
Hahahaha ama Serenay'ıma da bağırıp çağırmak nasıl da yakışıyor dimi :bhr: :love1:

Bu sahne gerçekten efsanedir kariyerinin en iyi performansları arasında ilk 3'e girebilir. :)

Bu arada az yılan değilsin ha algı operasyonu yapmayalım lütfen. :A

Hahahaha ama Serenay'ıma da bağırıp çağırmak nasıl da yakışıyor dimi :bhr: :love1:

Bu sahne gerçekten efsanedir kariyerinin en iyi performansları arasında ilk 3'e girebilir. :)

Bu arada az yılan değilsin ha algı operasyonu yapmayalım lütfen. :A
@destere olsa bu mesaja ah birde açılıp saçılsa daha çok yakışır yazardı. :F Ben de beğendim zaten hoş verdiğin 1 puanı unutamasam da güzel. :)

O kadar kötü bir insan mıyım aşk olsun. :D Ayrıca ben algı malgı bilmem. :A

@destere olsa bu mesaja ah birde açılıp saçılsa daha çok yakışır yazardı. :F Ben de beğendim zaten hoş verdiğin 1 puanı unutamasam da güzel. :)

O kadar kötü bir insan mıyım aşk olsun. :D Ayrıca ben algı malgı bilmem. :A
İlk defa düşük verdim ama sana. :( Yarı finalde daha iddialı bir sahneyle gelmeliydin sanki, Perran'ın oyunculuğu biraz daha ön planda olsa o 1 puan sana gitmeyecekti içim kan ağlaya ağlaya verdim, hak da yemek istemedim kardeşim. :bhr:

Takılıyorum kardeşime sen adamın dibisin. :D Orasını bilemeyeceğim. :A