Survivor 26.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Forumdash atakanin ne anlamda söyledigi cok acik bence kavga mi edelim dedi yani dövmek anlaminda söyledi olaylari baska yerlere cekmeyelim lütfen ayiptir yani :F

@beyazsoy kullandigi anlam önemli o sözü söylerken hepinizi döveyim mi anlamindan söyledi ama gönüllülerde ki girdi kelimesi küfür anlaminda kullanildi ve biplediler zaten :F
Vallahi hoplatmak malum yerde oluyor. Heryerde bu manada kulanılıyor bu kelime bir baba hindi de ona bakarsan masum kafasına bindi (ben çocukken öyle anlardim)

Nasıl bir senaryo anlamdim. acun gönüllüleri doymaktak çatlatmak için mi verdi yani))) balığın yeri değil ama daha önce de dedim boyle bir anda balıklar çıkıyor ama genelde çok açken bir takım onları desteklemek için
Yani şöyle senaryo...
Hem üç tane sosisliyi löplettiler üstüne balıkla cilaladılar diyecek insanlar ve ünlüler ne zamandır yemek yemiyor açlar diye düşünüp üzülecekler hallerine :X acun zaten zemini hazırlıyor başta atakana sordugu soruyla:X

@Forumdash atakanin ne anlamda söyledigi cok acik bence kavga mi edelim dedi yani dövmek anlaminda söyledi olaylari baska yerlere cekmeyelim lütfen ayiptir yani :F
O anlamda kullandıgını ben de biliyorum ama @beyazsoy'un dediği anlamada cıkıyor. Erkekleri senin dediğin anlamda kızları @beyazsoy'un dediği anlamda düşünürsek çok ağır hakaret yani:X

Ben bir oturuşta üç tane sosisli yemiyorum daha nasıl soyacaklar. balıkta herkese acicik düşer altı üstü bir tane balık. burada ben senaryo göremiyorum
@Forumdash

@beyazsoy iste ikisi de senin bildiginden farkli anlamlarda kullanmislar bunu sende biliyirsun neden hala itiraz ediyorsun tamam iki sözde hos degil ama birisi küfür anlaminda kullandigi icin daha kötü :F

Döverken nasıl @eskici hoplatılır ben canlandıramiyorum. bir vurusun adam uçar. bu kelime dövme mesleklerinde kulanılıyor ama cinsel mana içermesi yüzünden. psikolojik olarak zaten hep cinsel içerikli kelimler insan kulaniyor dövme meşelerinde yada müsabakalarda çünkü cinsel yaklaşımla bu iş Insanin aynı duygusunu tatmin ediyor. sayı alırken sevinirken yaptıkları harakete bakın Çoğunlu cinsel içerikli

@Forumdash öyle tabi ama bize burda kullandigi anlam lazim :F

@beyazsoy atakan bu her türlü hoplatir :F arkadasim ne demeye calisiyorsun adam bir erkegi niye senin dedigin anlamda hoplatsin töbe de :F

Ben bir oturuşta üç tane sosisli yemiyorum daha nasıl soyacaklar. balıkta herkese acicik düşer altı üstü bir tane balık. burada ben senaryo göremiyorum
@Forumdash
Yaa matematiğini yapma olayın. Önemli olan dediğim düşüncenin tohumunu ekmekti. Yeni Fragmanı gördün mü? Ünlüler için açlar, gönulluler için hırslılar demişler:X neden o 3 sosisliyi yiynce onlar yine acıkamaz mı? Ama senaryoya göre onlar doydular:F

Oy oy oy fragman efsanee Semih narkozu vermiş beyin ameliyatı başlıyor :A Dan dan dan :wink:

@beyazsoy iste ikisi de senin bildiginden farkli anlamlarda kullanmislar bunu sende biliyirsun neden hala itiraz ediyorsun tamam iki sözde hos degil ama birisi küfür anlaminda kullandigi icin daha kötü :F
İkisi de benzer kulanımda kulanılıyor erkek cümleleri ama zafer o manada kullanmadım dedi (bilmiyor olabilir o manaya geldihini) ama yukarıda dedim bu kelimlerin geneline bakınça hepsi cinsel göndermesi olan kelimler. yenmek ile cinsellik insanın aynı duygusunu tatmin ediyor ondan karışık kulanılıyor

Yaa matematiğini yapma olayın. Önemli olan dediğim düşüncenin tohumunu ekmekti. Yeni Fragmanı gördün mü? Ünlüler için açlar, gönulluler için hırslılar demişler:X neden o 3 sosisliyi yiynce onlar yine acıkamaz mı? Ama senaryoya göre onlar doydular:F
Şöyle bir oyuna katkısı yok. gönüllüler zaten yedikleriyle zaten güçlendi üstüne balık protein daha da kuvvetlenecek ve yine oyunu kazanacaklar ve bu kez oyunların zevki olmayacak yine gönüllüler kazandı denecek. acun bu durumda tam tersini yapıyor ki heyecan artsın diye

@beyazsoy niye zaferin akli yok mu bilmeyecek onu zaten cinsel minsel bir seyler diyorsun olayi escinsellige baglayacaksin diye korkuyorum :F

@beyazsoy niye zaferin akli yok mu bilmeyecek onu zaten cinsel minsel bir seyler diyorsun olayi escinsellige baglayacaksin diye korkuyorum :F
Zafer yarıakıllı ya bilmiyor musun))) zafer için serbest bu cümleler))) zaten bu kelime ondan cikitigini duyunca şaşırdım ve atakana beni biliyon dedi. nereden bilecek seni))

Bu kelimelerin psikolojisini anlatıyorum. yenmek ile cinsellik aynı şey bizim toplumda diyorum.

Gol atınca ne hareket yapıyorlar. gol tinca nasıl koy.. K diyorlar. vs.. ondan hoplatmak benzer manada kulanılıyor

@beyazsoy evet zafer de degisik hareketler var zaten o sözü baskasi söyleseydi daha sert tepki verebilirdi zafer beni biliyon falan dedikten sonra biraz yumusadi gibi :F