Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şu fragmana bakar mısın resmen günümüzü anlatiyor
0.9-0.15 arasındaki tespit efsane yaa. Tam günümüzdeki pkk taktiği. Sırf o söz son 2 sezondan daha büyüktür çok net. KanalD'de bu sözleri söyletemiyoruz maalesef.

Hakikaten süper ötesi muhteşem ezingo mezingo enfesto 😉)))))) şimdi ki bölümler ise tam bir fiyasko :(((((((((
Tabi fikre saygılıyız lakin hiç katılmıyorum bugün de dirilişi izledim güç bela hala en iyisi biziz :D geçmişle kıyasladığımızda tabi ki kıyas götürmez bu da normal

Sadece bir dakikalık şu fragmanı bile bu sezon ki bütün bölümlere bedel 😉yani anlayacağınız bu sezon tam bir feceat :(((

Hele ki Ertuğrul'la kıyaslamak abesoğlu abes 😉 ayıptır günahtır körlüktür

Sadece bir dakikalık şu fragmanı bile bu sezon ki bütün bölümlere bedel 😉yani anlayacağınız bu sezon tam bir feceat :(((

Hele ki Ertuğrul'la kıyaslamak abesoğlu abes 😉 ayıptır günahtır körlüktür
Esefle kınıyorum tabi ki Ertuğrul la kıyaslamıyorum açık ara tartışmasız Kurtlar Vadisi Pusu diyorum 🙂

abininde kadirinde haklı olduğu yönler var. eskiyle kıyaslarsak ki vadinin tek rakibi kendisi olduğuna göre abi haklı şuan eski vadi 60.bölümdeyim arada uçurumlar var
ama kadirinde haklı olduğu yöne şu ki vadinin bu hali bile en iyisidir dirilişe eşkiyaya falan bin çeker

Esefle kınıyorum tabi ki Ertuğrul la kıyaslamıyorum açık ara tartışmasız Kurtlar Vadisi Pusu diyorum 🙂
tabi ki öyle vadi hiçbir diziyle kıyaslanamaz sadece kendiyle kıyas kabul eder o isim orda olduğu sürece de bu geçerlidir

abininde kadirinde haklı olduğu yönler var. eskiyle kıyaslarsak ki vadinin tek rakibi kendisi olduğuna göre abi haklı şuan eski vadi 60.bölümdeyim arada uçurumlar var
ama kadirinde haklı olduğu yöne şu ki vadinin bu hali bile en iyisidir dirilişe eşkiyaya falan bin çeker
Geçiniz kardeşim şu anki bölümleri Ertuğrul'la kıyaslamak çok ayıp . Forum haricinde kimse duymasın çok ayıplanırsın

Geçiniz kardeşim şu anki bölümleri Ertuğrul'la kıyaslamak çok ayıp . Forum haricinde kimse duymasın çok ayıplanırsın
abi abartıyorsunuz ne var dirilişte açık söylim tarihi dizileri zaten sevmem izlemiyorumda vadiyle de asla kıyaslamam. vadide polatın yürümesi ve çalacak bir cendere bile bizi coşturmaya yeter
hee bunu da lafı geçen her yerde söylerim söylüyorum kim ne diyebilir vadi benim için hiçbir diziyle hiçbir zaman kıyaslanamaz bir efsanedir

abi abartıyorsunuz ne var dirilişte açık söylim tarihi dizileri zaten sevmem izlemiyorumda vadiyle de asla kıyaslamam. vadide polatın yürümesi ve çalacak bir cendere bile bizi coşturmaya yeter
hee bunu da lafı geçen her yerde söylerim söylüyorum kim ne diyebilir vadi benim için hiçbir diziyle hiçbir zaman kıyaslanamaz bir efsanedir
Abartma takas sende biliyorsun bu sezon ki bütün bölümler çöp 😉 siz Zeynep'le Yusuf'u kendimize reva görüyorsanız diyecek lafım yok