nette niye 30 saniye sonra reklam ıyy pis total d sitesi.ssNe reklamı ya. ss![]()
Kanal D'me laf etme totoş, en iyisini bilir benim kanalım.adil hep kötü.ss
nette niye 30 saniye sonra reklam ıyy pis total d sitesi.ss
ay senin olsu nzaten vadi yayınlayan gk bitiren kanalKanal D'me laf etme totoş, en iyisini bilir benim kanalım.![]()
Oh olsun sana beter ol.ay senin olsu nzaten vadi yayınlayan gk bitiren kanal![]()
valla benim bile laf edicem nerdeyse kanald ye poyrazı 19.56 da başlat arka sokakları 20.15 te başlat korkudan ne yapıcağına şaşırdı kanal d haberleri reklama sok ardından bitir bide maşallah 25 dk uzatma haberiKanal D'me laf etme totoş, en iyisini bilir benim kanalım.![]()
Ne korkusu reyizvalla benim bile laf edicem nerdeyse kanald ye poyrazı 19.56 da başlat arka sokakları 20.15 te başlat korkudan ne yapıcağına şaşırdı kanal d
al sana kapak @Bullyvalla benim bile laf edicem nerdeyse kanald ye poyrazı 19.56 da başlat arka sokakları 20.15 te başlat korkudan ne yapıcağına şaşırdı kanal d haberleri reklama sok ardından bitir bide maşallah 25 dk uzatma haberi
siyasi sebep Büyük birader korkusundan kanal d ne yapıcağına şaşırdıNe korkusu reyiz![]()
emin misin o total d yi sevmez pekSen karışma bakayım biz aynı taraftayız onla.![]()
O Star değil miydi.emin misin o total d yi sevmez pek![]()
arka sokakları bitiriyordu pompy nin kutsal alanıO Star değil miydi.Ne kadar kızsa da seviyor Kanal D'yi.
Pis katil Bahri oğlunun gözü önünde öldürmüş annesini. ss Sonra da radyo açıp haber dinlemiş manyak.![]()
Bitirmedi sonuçta.arka sokakları bitiriyordu pompy nin kutsal alanı
adil topal değil adil topik resmen .ss
neşet de ayşegüle yan gözle bakiyi sankiBen Neşet'i sevdim galiba, saf saf kenarda oturuyor garibim.![]()
pelindi onu yapan ama Acundanda hoşlanmıyorum kim dediyse cumaya koy diyearka sokakları bitiriyordu pompy nin kutsal alanı
adil topal değil adil topik resmen .ss