bu pelinler hep başa belapelindi onu yapan ama Acundanda hoşlanmıyorum kim dediyse cumaya koy diye
bu pelinler hep başa belapelindi onu yapan ama Acundanda hoşlanmıyorum kim dediyse cumaya koy diye
şu survivorı bırak hergün var zatenBitirmedi sonuçta.Ama bitirdiğinde bedualara şikayetlere başlar yine. ss Beni şikayet etmişti Medcezir izliyorum diye.
Bahri babaların ev şenlenecek.![]()
Lütfen finale az kala yeni bir aşk üçgeni daha çıkmasın başımıza.neşet de ayşegüle yan gözle bakiyi sanki![]()
Göründüğü kadar iyi değildir çıkar bir şeyleri kesin onun da. ABen Neşet'i sevdim galiba, saf saf kenarda oturuyor garibim.![]()
3.sezon olacakmış.ssLütfen finale az kala yeni bir aşk üçgeni daha çıkmasın başımıza.![]()
poyrazla Arka sokaklar gün değiştirebilir3.sezon olacakmış.ss
Senarist yeni diziyle çoktan anlaştı bile, her dedikoduya kulak asma.3.sezon olacakmış.ss
öyle diyorsan öyledir reyizpoyrazla Arka sokaklar gün değiştirebilir
2 dizi yazabilir aynı andaSenarist yeni diziyle çoktan anlaştı bile, her dedikoduya kulak asma.![]()
Daha belli değil, ama öyle haberlerin çıktığını görmüştüm. Galiba dönem dizisi olacaktı. Ayrıca 3. sezonun olma ihtimali neredeyse sıfır, yoksa Sefer ölmezdi.öyle diyorsan öyledir reyiz
ne bu böyle duyan gelmiş duyan gelmiş
2 dizi yazabilir aynı andahangi diziyle ya da yapımla anlaşmış?
neşetle doldururlar .ss inşallah semaya sulanmaz ayşegülle devam etsinDaha belli değil, ama öyle haberlerin çıktığını görmüştüm. Galiba dönem dizisi olacaktı. Ayrıca 3. sezonun olma ihtimali neredeyse sıfır, yoksa Sefer ölmezdi.![]()
3. sezon olursa kalite düşebilir, bu riskin alınacağını sanmıyorum.ipek de geldi
neşetle doldururlar .ss inşallah semaya sulanmaz ayşegülle devam etsin![]()
total d kalite dinler mi sencebölüm başı 500 veriyorsa 700 verir devam ettirir3. sezon olursa kalite düşebilir, bu riskin alınacağını sanmıyorum.![]()
fark-ı begümPaçoz Begüm'ün bezgin hallerinden benim ruhum daraldı, yemin ediyorum.
kıskançKomedi seviyesi git gide artıyor derken Bahri ve Despoş ile sıkıcılık maratonlarına başladık. .ss