Sen survivor izle mi çıkardın o posttaıyyy yılmaz morgülden sonra entrikalar kraliçesi mehtap ve çirkeflikte mastır yapmış melisi mi izlicem yani demek istediğim survivor izleyerek kalitemi düşüremem.ss
Sen survivor izle mi çıkardın o posttaıyyy yılmaz morgülden sonra entrikalar kraliçesi mehtap ve çirkeflikte mastır yapmış melisi mi izlicem yani demek istediğim survivor izleyerek kalitemi düşüremem.ss
eleme yarın değil mi yarın bakarımSen survivor izle mi çıkardın o posttaben orda kendinimi dedim bee sizde gelin diye
melauneler boşaltın burayı
![]()
Entrikalar bu bölümde. Yarın karşılıklı kavga vareleme yarın değil mi yarın bakarım![]()
baby daddy yeni bölüm gelmiş x cpmpany de geldiyse ben bakmamEntrikalar bu bölümde. Yarın karşılıklı kavga var![]()
Bahane uretme ilk postta anladım gelmicenizibaby daddy yeni bölüm gelmiş x cpmpany de geldiyse ben bakmam![]()
direkt 44.saniyeden izlemeli melis çıkınca bir anda entrika geliyormelisle mehtap ı en kötü unutma beniye alsınlar haftalık dizi olmasa da
@mrt-06
@Forumdash @sokak sanati @Harunnn60
Bunakşam mı 😱direkt 44.saniyeden izlemeli melis çıkınca bir anda entrika geliyormelisle mehtap ı en kötü unutma beniye alsınlar haftalık dizi olmasa da
@mrt-06
@Forumdash @sokak sanati @Harunnn60
Tankuta gelen yeni sarışın kıza ne diyosun?Emre diyor neyin bir halsiz gibisin. Hazal'da ara ara olur. Normal falan diyor. Emre'de hayır niye oluyor falan diyor.
Emre anla işti kız Regl.Açık açık söylesin mi.
![]()
Tankuta gelen yeni sarışın kıza ne diyosun?
Melis haftanın finalinde kıza sinirlendi, Dani ile Tankut için.![]()
Bende öyle.İyi kız benziyor. Tutunur evde o.Tankut olmayabilir ama gerçekten.
Ben en çok Ali'ye kılım.ss
kim elendi geçen haftaEmre diyor neyin bir halsiz gibisin. Hazal'da ara ara olur. Normal falan diyor. Emre'de hayır niye oluyor falan diyor.
Emre anla işti kız Regl.Açık açık söylesin mi.
![]()
kim elendi geçen hafta![]()
Bende öyle.Finalde Betulay yerine Ali gitmeliydi kesinlikle.
Adnan çok taş burada, insanın baktıkça içi açılıyor.![]()
kim elendi geçen hafta![]()
Bugün Melis'imin doğum günüydü. Güzel bir kutlama yaptılar.Gelen videolar da çok güzeldi.
@Forumdash @sokak sanati
Hazal ve Emre'nin tartışması kötü oldu, fragmana göre ayrılıyorlar.
Semih ve Melis olsun işte ya, Nur yol alsin bi.![]()