FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

13.bölüm ayy vlla sezonun en iyi bölümlerinden şu buz adam yanı victor diziye büyük renk kattı böyle kalıcı düşmanlar gerekiyordu bu diziye adam süper yakıştı vlla:love1:
@destere @sürgünüm @Forumdash
ayy yazık bu penguene ayoll gordon büyük hainlik yaptı bence penguen onu satmadı ama gordon pengueni sattı :kizgin::kizgin::kizgin:

victor büyük renk kattı bölüme tımarhaneye çok akıllıca geldi eşine çok üzüldüm kendisinide öldürünce gözümden yaş geldi vlla hemen çıkmasına çok üzüldüm diziden ama son sahnede ölmediğini gördüm :Z:Z:Z
bir foto paylaşmıştım sizlere @destere @Forumdash @sürgünüm ordakı gibi buz adam gibi birşeye dönüştü şuan normal insan değil dizide olmaya devam ettikçe süper olucak :Z

S02B13
Güzel bölümdü. Buz adam olayına Lash'tan alişiz ama burdakinin stil danişmanı haikalar yaratmiş(gözleri hariç) :X
iyilerin bir anda kötü olmalarına bayılıyorum, hele bir amaç ve duygu yüklüyse katmerli duygulanıyorum seviyorum. Buz adam son sahnede harikaydı. Yukarda da ddiğim gibi gözlerinin renk büyüklüğü haricinde stili harika olmuş:X

Deli doktoru da merak etim. Napacakalr?
Benim Fish karısı bu deli doktor sayesinde geri dönerse şaşirmam. Ne zaman dçndecekti (b)

Bruce da adam öldürcekmiş amn aman da diyip çenesini kaşıyasım geldi:F Bruce'un sahneleri keşke sezon arasına vermeden önceki gibi biraz daha ciddi olsa süper olacak.

7/10

2x13

Bir önceki bölüm olduğu gibi güzel bir bölümdü yine.

Penguen’den başlayalım, üzerinde ne gibi bir deney yapmaya çalışıyorlar ki, iki bölümdür bu konu hakkında bir ipucu elde edemedik? Strange, Galavan’ı Gordon’un öldürdüğünü duydu, buradan bir kazanım elde edebilir gibi. (Tabii Penguen’in saçmaladığını düşünmüyorsa)
Victor’un kendisini öldürmesi ve değişmesi dramatik bir havayla birlikte iyiydi. En son da 4 kişi görüyoruz, en arkadaki Fish Mooney, diğer ikisi Theo Galavan ve Jerome (Jerome’un Joker olarak dönmesi bekleniyor), en sona bir kişi kalıyor o da Azrael olabilir. Diziye yeni katılacak St. Dumas tarikatının savaşçısı.
8/10

@destere hani yorumun nerede? :)

2x13. Bölüm

güzel bir bölümdü şu yeni arkham tımarhanesi başhekimi hugo fazla yaşadı adama kıl kapmaya başladım :)
victor karısını kurtarmak için onca çaba sarfetti salak kadın tüpü değiştirip intihar etti bu dünyada kadınlara yaranılmaz :) @Çiğdem- umarım sen hemcinslerine benzemiyorsundur :)
@sürgünüm ün lee tommiks gıcıklığa devam ediyor son sahnede gordonu sorguya çekip dürüstlük dersi vermesi hiç hoş değildi :) madem tahmin ediyon gordonun galavanı öldürdüğünü sessiz kal otur yerine :)
bu bölümde @Forumdash ın barbarasınıda görmüş olduk hatta lee kadına sürtük diye hakaret etti barbara tiz vakitte iyileşsinde lee den kurtarsın bizi :)
bruce ergenlikten hala kurtulamadı alfred in teklifini reddetti oğlancık oysa alfred gibi sadık bir adam eline geçmiş tavır yapmasına ne gerek var anlaamdım bırak adam öldürsün düşmanını sen otur oturduğun yerde :)
penguen in dizinin en renkli adamı umalım şu şrfsiz hastane başhekimi hugonun elinden kurtulurda intikamını alır japon kırması hugo dan nefret ettim :) yalnız hugo victor un keşfini ele geçirdi daha çok başa bela olacak gibi ?

S02B14

Neden geç geliyorsunuz? :(

Bruce kedi kızla kendini yollara vurdu. Sezon sonunda büyümüş olarak mı gelir? Off süper olur o zaman yaa!

Aylardır beklediğimiz katil kim sorusunun cevabı benim için koca bir fostu. O adam olsaydı neden flashback değildi? Bence değildi.

7/10

2x14. Bölüm

genel anlamda güzel bir bölümdü özellikle ihtiyar alfred in katkısını unutmamak lazım :)
alfred ile cupcake arasındaki dövüş harikaydı :) jeri adlı kadın bana fish i çağrıştırdı nefret ettim :)
ed in paranoyaklığı son safhada tüm dünyanın kendisine tuzak hazırladığını düşünüyor sıyrık vatandaş :) bu sefer kafayı gordona taktı bakalım başarılı olabilecekmi ?
penguen in kurtulmasına sevindim yalnız orda penguen karşı tarafı kandırmak için güzel rol yaptı çıkış biletinide kaptı hugo nun onunla ilgili planları var ama işin içinde penguen varsa hiçbir plan dikiş tutmaz :)
onca çabayla ulaştıkları matches malone hayattan bezmiş moruğun teki çıktı zaten ölümü bekliyormuş baktıki bruce ergeninin öldürmeye niyeti yok kendi işini kendisi yaptı :) yalnız ordaki sözleri ilginçti ''o kadar insanı öldürüp cezasız kalınca tanrıyı sorgular oldum '' adam demekki son bir çare öteki tarafta arayacak sorusunun cevabını ? :)
bruce la selina nın sokaklara dönüşü selina yı tehlikeye atacaktır o ergenden uzaklaşması daha bir hayrına olacaktır bence :)
@sürgünüm @Çiğdem- bölümü izlemeyi unutmayalım :)

S02B14

Neden geç geliyorsunuz? :(

Bruce kedi kızla kendini yollara vurdu. Sezon sonunda büyümüş olarak mı gelir? Off süper olur o zaman yaa!

Aylardır beklediğimiz katil kim sorusunun cevabı benim için koca bir fostu. O adam olsaydı neden flashback değildi? Bence değildi.

7/10

katil malone beklediğimiz gibi çıkmadı o konuda haklısın :) ama adama hak da verdim dünyada her türlü pisliği ye ama bir ömür tüket yakalanma :) artık vatandaş için adam öldürmek monoton bir iş haline gelmiş heyecanını kaybetmiş :) bence katil oydu ama asıl mesele onu kimin tuttuğu? galavant değildi zaten acaba kim öldürttü :)
birde bruce un hal ve tavırları aklıma takıldı bu kadar çıtkırıldım bir ergen ilerde nasıl batman a dönüşecek ve şiddete başvurmadan gotham ı nasıl kötülerden arındıracak psikolojik telkinlerlemi kötüleri doğru yola getirecek ? :)

2x14

Ortalama ve güzel bir bölümdü. :)

Alfred ve Cupcake'in dövüşü çok iyiydi. Özellikle Alfred'in dayıyı etkisiz hale getridikten sonra bayılıp hastanede soluğu alması. :)

Matches Malone kesinlikle Bruce'un ailesini öldürmüş olamaz. Hayata yenilmiş, kötü şeyler yapmak zorunda kalmış ve işlediği günahlardan kurtulmayı bekleyen ihtiyarı gördükten sonra Bruce, Gotham şehrinin insanları ne hale getirdiğini gördü. Kedi ile yeni bir yola başlaması iyi oldu bence. :)

@destere Jeri, Orange is The New Black'ten Lolly Whitehill. Buyur;

CJlMLcSXAAAJb3d.jpg
8/10

2x14. Bölüm

genel anlamda güzel bir bölümdü özellikle ihtiyar alfred in katkısını unutmamak lazım :)
alfred ile cupcake arasındaki dövüş harikaydı :) jeri adlı kadın bana fish i çağrıştırdı nefret ettim :)
ed in paranoyaklığı son safhada tüm dünyanın kendisine tuzak hazırladığını düşünüyor sıyrık vatandaş :) bu sefer kafayı gordona taktı bakalım başarılı olabilecekmi ?
penguen in kurtulmasına sevindim yalnız orda penguen karşı tarafı kandırmak için güzel rol yaptı çıkış biletinide kaptı hugo nun onunla ilgili planları var ama işin içinde penguen varsa hiçbir plan dikiş tutmaz :)
onca çabayla ulaştıkları matches malone hayattan bezmiş moruğun teki çıktı zaten ölümü bekliyormuş baktıki bruce ergeninin öldürmeye niyeti yok kendi işini kendisi yaptı :) yalnız ordaki sözleri ilginçti ''o kadar insanı öldürüp cezasız kalınca tanrıyı sorgular oldum '' adam demekki son bir çare öteki tarafta arayacak sorusunun cevabını ? :)
bruce la selina nın sokaklara dönüşü selina yı tehlikeye atacaktır o ergenden uzaklaşması daha bir hayrına olacaktır bence :)
@sürgünüm @Çiğdem- bölümü izlemeyi unutmayalım :)

katil malone beklediğimiz gibi çıkmadı o konuda haklısın :) ama adama hak da verdim dünyada her türlü pisliği ye ama bir ömür tüket yakalanma :) artık vatandaş için adam öldürmek monoton bir iş haline gelmiş heyecanını kaybetmiş :) bence katil oydu ama asıl mesele onu kimin tuttuğu? galavant değildi zaten acaba kim öldürttü :)
birde bruce un hal ve tavırları aklıma takıldı bu kadar çıtkırıldım bir ergen ilerde nasıl batman a dönüşecek ve şiddete başvurmadan gotham ı nasıl kötülerden arındıracak psikolojik telkinlerlemi kötüleri doğru yola getirecek ? :)
ayy vlla ben başyapıt filmlerinden dolayı son günlerdeki dizileri izleyemedim henüz ama başlayacam artık :F:F:F

2x14

Ortalama ve güzel bir bölümdü. :)

Alfred ve Cupcake'in dövüşü çok iyiydi. Özellikle Alfred'in dayıyı etkisiz hale getridikten sonra bayılıp hastanede soluğu alması. :)

Matches Malone kesinlikle Bruce'un ailesini öldürmüş olamaz. Hayata yenilmiş, kötü şeyler yapmak zorunda kalmış ve işlediği günahlardan kurtulmayı bekleyen ihtiyarı gördükten sonra Bruce, Gotham şehrinin insanları ne hale getirdiğini gördü. Kedi ile yeni bir yola başlaması iyi oldu bence. :)

@destere Jeri, Orange is The New Black'ten Lolly Whitehill. Buyur;

CJlMLcSXAAAJb3d.jpg
8/10

bölümü izlerken hiç aklıma gelmedi:) kertenkele suratlı kadın bir yerden tanıdık gelmişti aslında ama orange aklıma gelmemişti :) çok itici bir varlık nerdeyse fish kadar itici diyebilirim :)

ayy vlla ben başyapıt filmlerinden dolayı son günlerdeki dizileri izleyemedim henüz ama başlayacam artık :F:F:F
maçlarda parlak avlıyorsun tabiki fırsat bulamazsın :)

bölümü izlerken hiç aklıma gelmedi:) kertenkele suratlı kadın bir yerden tanıdık gelmişti aslında ama orange aklıma gelmemişti :) çok itici bir varlık nerdeyse fish kadar itici diyebilirim :)

maçlarda parlak avlıyorsun tabiki fırsat bulamazsın :)
14.bölüm aa bence çok güzel bir bölümdü sıradan polisiyeler haftalık farklı olaylar olmuyor artık @destere @sürgünüm @Forumdash :Z:Z:Z
aa bencede penguen rol yapıyor @destere :F
gordona bana işkence yapıyorlar diyip gayette aklı basında durumun farkındaydı onların yanında safa yatıyor bencede :F nihayet serbestte kaldı ayrıca bulucenin katiliydi o adam bencede suçluluk duyuyor olamazmı ayoll :F

14.bölüm aa bence çok güzel bir bölümdü sıradan polisiyeler haftalık farklı olaylar olmuyor artık @destere @sürgünüm @Forumdash :Z:Z:Z
gordona bana işkence yapıyorlar diyip gayette aklı basında durumun farkındaydı onların yanında safa yatıyor bencede :F nihayet serbestte kaldı ayrıca bulucenin katiliydi o adam bencede suçluluk duyuyor olamazmı ayoll :F

penguenin numara yaptığı her halinden belliydi zaten ordan başka kurtulması imkansızdı :)
ayrıca @sürgünüm le @Forumdash yorumlarında katilin malone olamayacağını söylemişler de öyle değil seninde dediğin gibi neden olmasın adam her türlü haltı yemiş bu dünyada artık bıkkınlık gelmiş hatta diyor tanrıyı bile sorgulamaya başladım bu kadar kötülük yaptım karşılığı yok ? :) vatandaş sinir olmuş bu duruma intihar etmesi normal :)
zaten bölümü bende çok sevdim sen @Forumdash ın 7 puanına bakma kasten gül gibi diziyi vasat çizgilere çekmeye çalışıyor :))

Kız @Çiğdem- sen de katilin o oldugunu düşünce gittim araştırdım :F survivoru izleyemiyorum şuan:( neyse

Bu adam Bruce'un ailesini öldüren gerçek adam değilmiş. Bruce Batman olunca bu adımın namıyla bilgi toplamak amacıyla suç mahalimde bilgi toplucakmış. Adam kendi çevresinde saygı duyulan biriymiş @destere @sürgünüm

Bruce gerçek katilini Batman olunca bulmuş. En azından çizgi filmde öyle

Kız @Çiğdem- sen de katilin o oldugunu düşünce gittim araştırdım :F survivoru izleyemiyorum şuan:( neyse

Bu adam Bruce'un ailesini öldüren gerçek adam değilmiş. Bruce Batman olunca bu adımın namıyla bilgi toplamak amacıyla suç mahalimde bilgi toplucakmış. Adam kendi çevresinde saygı duyulan biriymiş @destere @sürgünüm

niye spoiler veriyorsun ? tüm heyecanı kaçtı dizinin :)

penguenin numara yaptığı her halinden belliydi zaten ordan başka kurtulması imkansızdı :)
ayrıca @sürgünüm le @Forumdash yorumlarında katilin malone olamayacağını söylemişler de öyle değil seninde dediğin gibi neden olmasın adam her türlü haltı yemiş bu dünyada artık bıkkınlık gelmiş hatta diyor tanrıyı bile sorgulamaya başladım bu kadar kötülük yaptım karşılığı yok ? :) vatandaş sinir olmuş bu duruma intihar etmesi normal :)
zaten bölümü bende çok sevdim sen @Forumdash ın 7 puanına bakma kasten gül gibi diziyi vasat çizgilere çekmeye çalışıyor :))
aaaa ozaman o palyaço kılıklı kadın bilerek yanlış adamın adresini verdi son anda söylemişti zaten :F:F:F

aaaa ozaman o palyaço kılıklı kadın bilerek yanlış adamın adresini verdi son anda söylemişti zaten :F:F:F

kadına bruce malone nerde diye sordu? o da malone un adresini verdi yani kadına mehmeti ahmeti sormadıki? yani veledin sorduğu kişinin adresini verdi tilki suratlı kadıncağız , daha ne yapsın :)

kadına bruce malone nerde diye sordu? o da malone un adresini verdi yani kadına mehmeti ahmeti sormadıki? yani veledin sorduğu kişinin adresini verdi tilki suratlı kadıncağız , daha ne yapsın :)
aaa tamamda @Forumdash o değil diyor ozaman kadın başka birinin adresini verdi
adam bulucenin ailesinide hatırlamıyordu zaten :F:F:F

banada oymuş gibi gelmişti ama aa gerçi bu dizide batman işlenmez bence belki finalinde görürüz oda son sahnede olur ve gölgesini görürüz onuda tam aydınlıkla göstermezler
:F:F:F

Daha bizim velet büyüyecek de sinema filmi tamamlanacak da ohhooooo... dün gece büyüyüp geri mi dönecek demiştim ama belki film serisinde bulur katili? Filmleri izlemişmiydin?

filmleri pek izlememiştim arada bir bakıp kaçtığım olmuştu zaten gothamdan önce batman izleyeceğimi söyleseler adamlara küfrederdim :)) ama gotham nedense farklı ve daha hoş geldi sanki daha benlik gibi :)