Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalnız bu senaryo tecavüz haberinden önce çekilmiş :)
biliyoz totoş zaten isteseler böyle reklam yapamazlardı dedim istemsiz bir reklam oldu :F

şu an vadikızı :A
N-TnipCn8as.jpg

biliyoz totoş zaten isteseler böyle reklam yapamazlardı dedim istemsiz bir reklam oldu :F

şu an vadikızı :A
N-TnipCn8as.jpg

gerçekte olan olay üzücü olsada o matematikçiyi kazığa geçirmelerini istesemde,
dizide ben hazallı kısımlardan nefret ediyorum o açıdan bulduğu sap matematikçi hazala tecavüz etse sorun olmaz bence :)

gerçekte olan olay üzücü olsada o matematikçiyi kazığa geçirmelerini istesemde,
dizide ben hazallı kısımlardan nefret ediyorum o açıdan bulduğu sap matematikçi hazala tecavüz etse sorun olmaz bence :)
niye sen güzel kızlardan nefret etmez şapardın genelde yani öyle bakardın :))

20160225origo-medialift-2016-februar-24.jpg

resmen paramparça şov :))) macarsitanda da gün birincisi oluyor dizi evropalarda gidebildiğimiz son noktada da 1. eski diziler gibi giden tek dizi şu an için çatlasın aydirik yapımcı @Forumdash bu kanal kurt seyiti kaldırmıştı yayından:A @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı :) nurgülün bu fotosuna gören @destere fışırmış @Çiğdem- e de inme inmiş kadın 40 yaşında taş çiğdem 27 de pörsmüş :F

Ekli dosyayı görüntüle 49412

resmen paramparça şov :))) macarsitanda da gün birincisi oluyor dizi evropalarda gidebildiğimiz son noktada da 1. eski diziler gibi giden tek dizi şu an için çatlasın aydirik yapımcı @Forumdash bu kanal kurt seyiti kaldırmıştı yayından:A @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı :) nurgülün bu fotosuna gören @destere fışırmış @Çiğdem- e de inme inmiş kadın 40 yaşında taş çiğdem 27 de pörsmüş :F
o resimdeki 40 yaş fotosu değil gençken çekilmiş :)

Ekli dosyayı görüntüle 49412

Dizi Nirgül Yeşilçay diye geçiyorsa neden gün birincisi olmasın ki:X NilRose Greentea yapsalardı bari adını:F

o resimdeki 40 yaş fotosu değil gençken çekilmiş :)
Evet aşk ve ceza zamanından :X

Dizi Nirgül Yeşilçay diye geçiyorsa neden gün birincisi olmasın ki:X NilRose Greentea yapsalardı bari adını:F

Evet aşk ve ceza zamanından :X
nur nil demekmiydi ingilizcede ? diğerlerini çözdüm o kısım kaldı sadece :))

nasıl da yalakalık yapıyor çikinellaya:F

bugün gelmedi oklavalı hogatha canımız sıkılıyor:) biraz övelim kızı arayı fazla soğutmayalım hogathayla :)

nur nil demekmiydi ingilizcede ? diğerlerini çözdüm o kısım kaldı sadece :))

bugün gelmedi oklavalı hogatha canımız sıkılıyor:) biraz övelim kızı arayı fazla soğutmayalım hogathayla :)
Otomatik seçim olmuş benim hatam:F (niye bozuyorsun:T:)

ıyy melun başrolleri koyuyorlar reyting haberlerine my de de sülo-meryoş-okan falan oliyidi :D
Melune o zaman o şematiğe göre öbür kadınla nurgülün programı yükselmiş oluyor. Gün birincisi oldugu nerden çıkıyor:F

Otomatik seçim olmuş benim hatam:F (niye bozuyorsun:T:)

Melune o zaman o şematiğe göre öbür kadınla nurgülün programı yükselmiş oluyor. Gün birincisi oldugu nerden çıkıyor:F
haberde dizyordu :F reytig tablosu grafik şeklinde olduğı için koyamadım buraya 18.3 müş aldığı share diziinin:D