Batman v Superman Dawn Of The Justice Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Normalde süper kahramanlık işlerinden nefret ederim ama işin içinde Batman varsa başka. Ben Affleck de çok iyi bir seçim oldu başta herkes yadırgasa da. :)

Beni tek korkutan yönetmenin Zack Snyder olması. Gelmiş geçmiş en kötü yönetilmiş filmlerden biri olan 300'ün yönetmeni. Man of Steel de pek parlak sayılmazdı.

Bu arada Jesse Eisenberg harika oturmuş rolüne. Sonunda farklı bir rolde oynayacak olması onun için büyük şans.

Sonuç: Bu film sinemada izlenir iyi ya da kötü şansımıza. :):)
Jesse Eisenberg bence çok kötü durmuş. Lex Luthor benim bildiğim ağır abidir bu filmin fragmanında oldukça cıvık hareketler yapıyor. Jesse Eisenberg bence hiç olmamış. "The Red Capes are coming." repliğindeki ses tonu oldukça kötü ve çocuksu. :(

Batman için dediklerine katılıyorum DC evreninin açık ara en sevdiğim kahramanı, Ben Affleck de müthiş gözüküyor fragmanlarda. Zack Snyder'ın yönettiği 300 filmini ben oldukça sevmiştim (tarihe olan merakımın payı büyük olabilir) Man of Steel'i henüz izlemedim izlemem lazım aslında en kısa sürede. :)

Jesse Eisenberg bence çok kötü durmuş. Lex Luthor benim bildiğim ağır abidir bu filmin fragmanında oldukça cıvık hareketler yapıyor. Jesse Eisenberg bence hiç olmamış. "The Red Capes are coming." repliğindeki ses tonu oldukça kötü ve çocuksu. :(

Batman için dediklerine katılıyorum DC evreninin açık ara en sevdiğim kahramanı, Ben Affleck de müthiş gözüküyor fragmanlarda. Zack Snyder'ın yönettiği 300 filmini ben oldukça sevmiştim (tarihe olan merakımın payı büyük olabilir) Man of Steel'i henüz izlemedim izlemem lazım aslında en kısa sürede. :)
Lex Luthor'u bilmem ama jokerimsi bir havası olmuş bence bu haliyle. :):)

Fantastik filmleri severim bende. beklîyoruz bakalım fragman iyi. süper kahramanlardan en sevdiğim batman karanlık tarafı her zaman dikkatimi çekmiştir

Son düzenleme:
Ben Affleck Batman olduğunu göstermişti bir önceki fragmanlarda, bu TV Spot'da Bruce Wayne olduğunu da resmen göstermiş. Ben Affleck gelmiş geçmiş en iyi Batman performansını sergileyebilir hatta sergileyecek gibi gözüküyor, bu alanda Bale ile değil Kevin Conroy ile kapışır.

Zack Snyder tek korkum, oyunculuklar çok iyi gözüküyor, filmin Batman ile Superman'i karşıya karşıya getirmesi bile sabırsızlanmak için yeterli. İlk kez bir film için bu kadar heyecan yapıyorum umarım çok iyi bir iş olacak. :)

Filmin son fragmanı da internete düşmüş:

Açıkçası filmin haberlerini ilk gördüğüm zamanlarda pek bir beklentiye girmemiştim fakat fragmanlar gerçekten başarılı. İyi bir film olacağı izlenimini yarattı bende.

Özellikle son fragmanı çok beğendim. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla bol aksiyonlu bir film olacak. Bu da normal aslında filmin içeriğine bakarsak. Umarım sadece kuru aksiyonla yetinmeyip sağlam bir senaryoyla filmi desteklerler.

Bu arada fragmanın sonunda Superman'in yumruğunun boşa çıkmasından sonraki yüz ifadesi çok iyi. :D

Fragmanlar çok iyi gözüküyor. Ben Affleck harika bir Batman olmuş yalnız Jesse Eisenberg çok kötü gözüküyor. Zaten beğenmediğim bir adam. Nerd rollerde takılmaya devam etseydin işte sen kim Lex Luthor kim?

Ha bir de Zack Snyder'in bir önceki filmi Man Of Steel kötü filmdi. Aşırı aksiyon oluyor filmlerinde ve genellikle sıkıcı oluyor. Patlama-çatlama bir yere kadar umarım senaryo sağlamdır.

Son fragman efsane. Beklentilerim çok büyüktü daha da arttı. Bu film IMAX izlenir çıktığı gibi.

Aylarca filmi bekle biletleri al 10 gün kala spoiler ye hem de öyle böyle bir spoiler değil bu. Sosyal medyada dolanıyor dikkat edin biz yedik bile.