- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
İdare eder buna da şükür@china_shangai abi hayat nasıl gidiyor sorunlarını halletin mi ufak bir açıklama yapsan özele girmeden çok seviniriz
İdare eder buna da şükür@china_shangai abi hayat nasıl gidiyor sorunlarını halletin mi ufak bir açıklama yapsan özele girmeden çok seviniriz
abi sende bir durumlar var ama hadi hayırlısıİdare eder buna da şükür
A.s abi sende çok çok slm söyle recep kardeşe hayırlı tezekler. İyi bir yer çıkmış valla hayırlısıyla bitirip gelir inş.Biraz evvel @34rcp44 kardeşimiz aradı Kastamonu jandarma komutanlığına çıkmış herkese çok selamı var @Polat Şaşmaz @takas @-KADİR- @Doğu @Maskeli Fedai @Since2011 @papuleoo @ABAY_06 @vadikızı @Çiğdem- @Master.1000 @batuhankaralar
@mrt-06
Aga KanalD'de 8 hayal ben artık umudu kestim 6'nın altına inmesek baribölüm harika izleniyor inanın maçlar olmasa 3 haftadır iyi gidiyoruz 8 reytingi geçebilirdik
1.010.659
"KİM LAN BU POLAT ALEMDAR" repliği muhteşemve pala efsanesi vadiye giriş yapar
olum uyusana senHaydaaa Kanal Avrupada 1.bölumden itibaren bastan aldilar
Vadi izleyip yatacam aga Daha saat erkenolum uyusana sen
olum uyanamayacan dinç ol akıllı ol laVadi izleyip yatacam aga Daha saat erken
Aga benim bunye kaldirmiyor erken yatmayibugünlük bu kadar yeter herkese iyi geceler
@Polat Şaşmaz akıllı ol akıllı yarın sınavın var yat Allah yar ve yardımcın olsun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Iyi sana kalmadikAga aynen bırak mesaj atmayı artık da uyu zaten cevap vermeyeceğim süren doldu @Polat Şaşmaz hadi doğru yatağa
Tamamdir aga simdi yatiyorum Allah rahatlik versin.olum uyanamayacan dinç ol akıllı ol la
İyi keske Polatin adami olsa ekibe eskilerden boyle bir karakter lazimŞevko'nun oğlu Tefo,bu hafta da Vadide olacak.
La hala uyumamışAga benim bunye kaldirmiyor erken yatmayi
Iyi sana kalmadik
Tamamdir aga simdi yatiyorum Allah rahatlik versin.
İyi keske Polatin adami olsa ekibe eskilerden boyle bir karakter lazim
Uyur muyum la Vadi vardi Simdi yatiyorum ama Size avatarlik resim koyim de oyle gidimLa hala uyumamış
Başarılar diliyorumSinava son 2 saat 48 dk !