Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sezon sonuna kadar teror konusuyla gidersek sezonu iyi bir sekilde kapatabiliriz su senaryoyu bana yazdiracaklardi varya iyi malzeme cikartirdim :D
Su bolumu izlemenizi oneririm :)

Size bahsettiğim Vadi nostalji twitter hesabı Süleyman Çakır için bir klip hazırlayıp Oktay Kaynarca'yı mentionlamış izlesin diye. O da FAV'lamış :) Adam kendi de biliyor hızır denen çakma Çakır'ın asla SÜLEYMAN ÇAKIR olamayacağını. Eski günlere acayip özlem duyuyor. Her halinden belli.

Tabii ki biliyor süleyman çakır karakteri efsaneydi hangi karaktere
cenaze namazı kılındı ya:D

Ygs :A Girdigi sinavin daha ismini bilmiyo ulan aga :A
Aga ben Ygs ye en son 2011 de girdim [emoji2] gireceğim sınav Kpss o da Mayıs ve Temmuzda [emoji6]
Biraz evvel @34rcp44 kardeşimiz aradı Kastamonu jandarma komutanlığına çıkmış herkese çok selamı var @Polat Şaşmaz @takas @-KADİR- @Doğu @Maskeli Fedai @Since2011 @papuleoo @ABAY_06 @vadikızı @Çiğdem- @Master.1000 @batuhankaralar

@mrt-06
Aleyküm selam. Sağolsun var olsun. Allah hem kardeşimizin hemde bütün vatan evlatlarının yardımcısı olsun. İnşallah sağ salim aramıza da katılır.

Biraz evvel @34rcp44 kardeşimiz aradı Kastamonu jandarma komutanlığına çıkmış herkese çok selamı var @Polat Şaşmaz @takas @-KADİR- @Doğu @Maskeli Fedai @Since2011 @papuleoo @ABAY_06 @vadikızı @Çiğdem- @Master.1000 @batuhankaralar

@mrt-06
hayırlı olsun güzel yer mis gibi havası var her yer yeşil :X

Aga ben Ygs ye en son 2011 de girdim [emoji2] gireceğim sınav Kpss o da Mayıs ve Temmuzda [emoji6]

Aleyküm selam. Sağolsun var olsun. Allah hem kardeşimizin hemde bütün vatan evlatlarının yardımcısı olsun. İnşallah sağ salim aramıza da katılır.
aga ben sınavda başarılar diledim isim vermedim :A

@mrt-06
aleykümselam abi çok sevindim güzel bi yer çıkmış kardeşimize dualarımızı eksik etmeyelim

@papuleoo senin bölüm neydi aga bende bu sene girecem kpss ye ama hiç çalışmıyorum

Kastamonu nasil arkadaslar Diyarbakir gibi degildir İnşallah
la ne diyarbakırı mis gibi yer :D

aleykümselam abi çok sevindim güzel bi yer çıkmış kardeşimize dualarımızı eksik etmeyelim

@papuleoo senin bölüm neydi aga bende bu sene girecem kpss ye ama hiç çalışmıyorum

la ne diyarbakırı mis gibi yer :D

Aga benim ki Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bu ikinci girişim olacak. Geçen sene olmadı belki bu sene yaparız.

Aga moralini bozmak gibi olmasın ama ilk sene hem okul hem kpss yürümüyor ya da ben beceremedim. Umarım sen başarırsın [emoji2]

Aga benim ki Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bu ikinci girişim olacak. Geçen sene olmadı belki bu sene yaparız.

Aga moralini bozmak gibi olmasın ama ilk sene hem okul hem kpss yürümüyor ya da ben beceremedim. Umarım sen başarırsın [emoji2]
imkanı yok zaten boşa kasmaya gerek yok tek hedefim bu sene 70 falan almak polisliğe girmek için yoksa 85 üstü almak falan imkansız çalışma yok bişey yok
normal dersleri geçtim formasyon var bizim birde