bunları baş göz edelim bencehahahha ayy korişin tercihleri erklere uyuyor zaten @destere ile çok uyumlu olurlar hahaha
bu arada şükrü şok
bunları baş göz edelim bencehahahha ayy korişin tercihleri erklere uyuyor zaten @destere ile çok uyumlu olurlar hahaha
bunları baş göz edelim bence
bu arada şükrü şok
ay dur daha kızı isticez yılan sude neler yapacak bakalım .ss2 sayfa olmuş yorum konusu rekora gidiyor.
Biraz göz attım pek bişey yoktu koriş limuzun felan vardı.ay dur daha kızı isticez yılan sude neler yapacak bakalım .ss
koriş bir marka tabi olacakBiraz göz attım pek bişey yoktu koriş limuzun felan vardı.
korkutuyorlar bence ayolll ömerin alaycı bakısı vardı sinanaay koriş kovuldu
ömüş de gerçekleri öğrendi bence o yüzden numara yapıyor çok sakindi bu bölümkorkutuyorlar bence ayolll ömerin alaycı bakısı vardı sinana
O ne? Mobilden göremiyorum.
koriş limuzininden seyhanla konuştu seyhan erdağ yıllarca şovda çalışan kadınO ne? Mobilden göremiyorum.
O da mı oynadı dizide. Açıklamana yapmana gerek yoktu tanıyorum.koriş limuzininden seyhanla konuştu seyhan erdağ yıllarca şovda çalışan kadın
yok koriş limuzine binip ünlüymüş gibi magazincilerle konuştuO da mı oynadı dizide. Açıklamana yapmana gerek yoktu tanıyorum.