Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

286. bölümü şimdi bitirdim çok sağlam bölüm olmuş replikler ince detaylar falan iyiydi gelecek bölümler için de epey yol açıldı tv den izlerken maçtı reklamdı derken tam vaakıf olamamışız
aga reytinglerde beklentilerin aksine fena değil çok düşük bekliyordum buna şükür :d 2 sene önce 6 reytinge sevineceksin deseler hadi lan derdim :(

aga reytinglerde beklentilerin aksine fena değil çok düşük bekliyordum buna şükür :D 2 sene önce 6 reytinge sevineceksin deseler hadi lan derdim :(
evet reytingler iyi gelmiş bu kanalda daha fazlası olmaz aga bak rahat +2 kanaldan gelecek zaten şu an ki şartlarda bu reytingler ve sıralama umut verici

kaçmış işte aga bir yanda bilgisayar bir yanda tv demek bazı anlarda gözüm bilgisayarda takılmış olabilir 😀
ihanetin bedeli ölümdür aga :D yav siz bu turuda geçeceksiniz gibi :( olan vadiye oluyor keşke dortmund falan gelseydi dağıtırdı sizi

evet reytingler iyi gelmiş bu kanalda daha fazlası olmaz aga bak rahat +2 kanaldan gelecek zaten şu an ki şartlarda bu reytingler ve sıralama umut verici
atv de olsa o kadın dizisinden aşağı almazdık bizim çok büyük şanssızlığımız var atv de iken atv düşmüştü biz kanal d ye geçince atv yükseldi kanal d öldü. kanal faktörü çok büyük
show tv ye geçersek tekrar coşarız

ihanetin bedeli ölümdür aga :D yav siz bu turuda geçeceksiniz gibi :( olan vadiye oluyor keşke dortmund falan gelseydi dağıtırdı sizi

atv de olsa o kadın dizisinden aşağı almazdık bizim çok büyük şanssızlığımız var atv de iken atv düşmüştü biz kanal d ye geçince atv yükseldi kanal d öldü. kanal faktörü çok büyük
aga ne diyim fb turu geçsin yav dortmund da final falan denk gelir inş :D

kanal faktörü tabi önemli bu inkar edilemez bir dizinin durumunda kanalın yayın politikası da etkili benim oyum ve gönlüm star tv den yana

aga ne diyim fb turu geçsin yav dortmund da final falan denk gelir inş :D

kanal faktörü tabi önemli bu inkar edilemez bir dizinin durumunda kanalın yayın politikası da etkili benim oyum ve gönlüm star tv den yana
aga niye bu kadar starı istiyorsun show tv varken
vadiyi showda görmeden tekrar bitmesini istemem keşke showa geçsek keşke

Haftaya 22.00deymis mac. Kanal D bolumu gec baslatir simdi de :)
f6d4e2c194a065753b9df02b2638144e.jpg

Haftaya 22.00deymis mac. Kanal D bolumu gec baslatir simdi de :)
f6d4e2c194a065753b9df02b2638144e.jpg
eğer haftaya bu bölümden daha geç başlarsa kesinlikle art niyet ararım bu işte

beyler bugün alınan reyting ve youtubedaki muazzam izlenme oranından yaptığım çıkarım eğer son 3 hafta maçlar olmasa vadi dün 8 reytingi geçebilirdi
bu arada agalar vadiyle ilgili konular açıyorum mesaj yazın da bi işe yarasın :d

agalar ertuğrul şakar ın paylaşımlarına bakıyormusunuz müthiş paylaşımlar yapıyor adam gerçekten çok iyi bir oyuncu ve sağlam bir adam vadiye çok yakıştı

eğer haftaya bu bölümden daha geç başlarsa kesinlikle art niyet ararım bu işte

beyler bugün alınan reyting ve youtubedaki muazzam izlenme oranından yaptığım çıkarım eğer son 3 hafta maçlar olmasa vadi dün 8 reytingi geçebilirdi
bu arada agalar vadiyle ilgili konular açıyorum mesaj yazın da bi işe yarasın :D
Aga dayıma bakmaya geldim eve geçeyim hepsine yorum yapacağım inşallah. Şarjım da az. Eline sağlık. :)

Pek iyi olduğunu söyleyemem zayıflamış..
Doktor kemoterapiyi ertelemiş çok etkilendi son dozu aldıktan sonra. Ama şu an iyi yemek falan yedirdik iştahı yerine geldi. @takas @vadikızı

Sağolun bu arada :)