Muhteşem Yüzyıl: Kösem 17. Bölüm Yorumları

@dizi kolik farkındayım bir şey izlemiyon ama eski izlediklerimiz benzer :A ayrıca kırgın çiçekleri öneririm :F

@xemrexxx dizi kolik sana cevabı kapak etmiş dizi sıkıcı bizle takılıyom :F

@dizi kolik farkındayım bir şey izlemiyon ama eski izlediklerimiz benzer :A ayrıca kırgın çiçekleri öneririm :F

@xemrexxx dizi kolik sana cevabı kapak etmiş dizi sıkıcı bizle takılıyom :F
O diziyi gerçekten izleyenlere cidden hayret ediyorum. Karşimmm sen bırak Kırgın Çiçekleri, ben sana taze gül vereyim. :F

Seninle bu konuda anlaşamayız Kırgınlar süper dizidir bence karşinin hatrı için bile güzel demen kazım :A
Karşiiimmm ama oldu mu şimdi? :X Neyse seni kıramayacağım Total delikanlısı, hadi o da olsun. Kırgınlar en fanfinfonik, en süper, ne kaaa en varsa öyle müthiş ötesi bir dizidir. @xemrexxx :A

Valla burdakiler diziden sıkılıp sıkılp gelip buraya yorum yapıyorlar Deniz karşimmm. Ama bana müsade. Çünkü diziyle alakam yok, o yüzden konudan çıkayım ben. :F

geç geldim eve yeni açtım reyhanı öldürdüler en heyecanlı yeri yakaladım sanırım :)
birde yumurta mustiyle anasını kavuşturdu kösemim :)

İyilik meleği Kösem'im kendisini Handan'ın önüne atan Halime'ye oğlumu görmesi için izin verdi.

Karşiiimmm ama oldu mu şimdi? :X Neyse seni kıramayacağım Total delikanlısı, hadi o da olsun. Kırgınlar en fanfinfonik, en süper, ne kaaa en varsa öyle müthiş ötesi bir dizidir. @xemrexxx :A

Valla burdakiler diziden sıkılıp sıkılp gelip buraya yorum yapıyorlar Deniz karşimmm. Ama bana müsade. Çünkü diziyle alakam yok, o yüzden konudan çıkayım ben. :F
Aynen kaç kurtar bu ucube dizinin sayfasından kendini :A

İskender Safiş'in sırrını çözdü e kimin oğlu :F

Hümaşahın sesinde ilk dublaj var sanmıştım korktum. :F Vildan Atasever yine harika. Zülfikar ile olacaklar anlaşılan. :A

Vışşhh Zülfikar Hümaşah'a vuruldu. :F Safiş'in kızına. ss

hümaşah sanki köseme karşı feci doldorulumuş gibi kösemim bunun gazını alır yakında :)

Ya Halime cadısı böyle düşersin işte Kösem'in eline. :A

Hümaşah beklendiği gibi gıcığın teki çıktı Kösem'im haddini bildirecektir ona. :)

Ya Halime cadısı böyle düşersin işte Kösem'in eline. :A

Hümaşah beklendiği gibi gıcığın teki çıktı Kösem'im haddini bildirecektir ona. :)

aynen o muhteşem güzeliğin altında hümaşah simsiyah bir kalp taşıyormuş :) gelir gelmez o ne havalar o nasıl bir burun büyüklüğü? onun burnunu sürtecektir kösemim :)

zülfikar hümaşah ın eski kırğımıdır nedir ?

Son düzenleme: