ay pis sapık .ss neyse jhandan mort yineSenle aynı dizileri izliyoruz sen de az total sayılmazsınyazın başlattığım yabancı dizisi de AB başlayıp totale kaydı gerçi ama olsun
Bana uyar![]()
ay pis sapık .ss neyse jhandan mort yineSenle aynı dizileri izliyoruz sen de az total sayılmazsınyazın başlattığım yabancı dizisi de AB başlayıp totale kaydı gerçi ama olsun
Bana uyar![]()
iyyyy tencere-kapaklar sizi.ss
en az 5![]()
melekinin dramıKösem'in gebeliğini 1 bölümde anlatmışlar ama Handan'ın ölümü gelmedi hala.![]()
O diziyi gerçekten izleyenlere cidden hayret ediyorum. Karşimmm sen bırak Kırgın Çiçekleri, ben sana taze gül vereyim.@dizi kolik farkındayım bir şey izlemiyon ama eski izlediklerimiz benzerayrıca kırgın çiçekleri öneririm
@xemrexxx dizi kolik sana cevabı kapak etmiş dizi sıkıcı bizle takılıyom![]()
Seninle bu konuda anlaşamayız Kırgınlar süper dizidir bence karşinin hatrı için bile güzel demen kazımO diziyi gerçekten izleyenlere cidden hayret ediyorum. Karşimmm sen bırak Kırgın Çiçekleri, ben sana taze gül vereyim.![]()
Karşiiimmm ama oldu mu şimdi?Seninle bu konuda anlaşamayız Kırgınlar süper dizidir bence karşinin hatrı için bile güzel demen kazım![]()
Aynen kaç kurtar bu ucube dizinin sayfasından kendiniKarşiiimmm ama oldu mu şimdi?Neyse seni kıramayacağım Total delikanlısı, hadi o da olsun. Kırgınlar en fanfinfonik, en süper, ne kaaa en varsa öyle müthiş ötesi bir dizidir. @xemrexxx
Valla burdakiler diziden sıkılıp sıkılp gelip buraya yorum yapıyorlar Deniz karşimmm. Ama bana müsade. Çünkü diziyle alakam yok, o yüzden konudan çıkayım ben.![]()
Ya Halime cadısı böyle düşersin işte Kösem'in eline.
Hümaşah beklendiği gibi gıcığın teki çıktı Kösem'im haddini bildirecektir ona.![]()