başrol oldukları için olmasınNiye hep Handan-Kösem sahneleri gösteriyolar![]()
Vardır benim Deniz'imin bi bildiği.denizin gerçek yüzünü gör dedim afk den vadiye düşmüş adam![]()
iyyyy tencere-kapaklar sizi.ss
en az 5Dizi o kadar yavaş ilerliyor ki bu diziyi hayatta 26da bitiremezler eğer Mustafaya kadar anlatacaklarsa bu hızda en az 2 sezon gerekiyor.![]()
Aynen bana güvenen dostlarımın olması ne tatlı
başrol oldukları için olmasın![]()
Benim ne Totalliğimi gördün.iyyyy tencere-kapaklar sizi.ss
en az 5![]()
Nasuh'un Kösem'i öldüremediğinin haberini aldı.pc kapandı noldu?
ah ah nerede o günlerSafiye'de, Ahmet'te başrol, kaldı ki MY'de yan karakterlerinde önemli sahneleri vardı.![]()
ay tamam şu handanla derviş ölmeden bir veda seksi yapsalar @denizz19 ne diyorsun bu işeBenim ne Totalliğimi gördün.Sen kendi Totalliğine bak hem. .s.s Gecenin Kraliçesi konusunu açtırma yine bana şimdi.
Hem arkadaş arkadaşın açığını kapatır, ne yapalım katlanıyoruz işte Deniz'imin Total'liğine. @denizz19
![]()
ölse dizi biter bi kere.ssNasuh'un Kösem'i öldüremediğinin haberini aldı.![]()
Senle aynı dizileri izliyoruz sen de az total sayılmazsınBenim ne Totalliğimi gördün.Sen kendi Totalliğine bak hem. .s.s Gecenin Kraliçesi konusunu açtırma yine bana şimdi.
Hem arkadaş arkadaşın açığını kapatır, ne yapalım katlanıyoruz işte Deniz'imin Total'liğine. @denizz19
![]()
Bana uyarah ah nerede o günler
ay tamam şu handanla derviş ölmeden bir veda seksi yapsalar @denizz19 ne diyorsun bu işe
ölse dizi biter bi kere.ss
Ayy Emre... Ne çene var kız sende var ya diziyi nasıl izliyorsun anlamıyorum.ah ah nerede o günler
ay tamam şu handanla derviş ölmeden bir veda seksi yapsalar @denizz19 ne diyorsun bu işe
ölse dizi biter bi kere.ss
pc den izliyorum yan sekmede açık diziAyy Emre... Ne çene var kız sende var ya diziyi nasıl izliyorsun anlamıyorum.Dizi o kadar sıkıcı olmalı ki heyecanı burada arıyorsun herhalde. Anlıyorum seni.
![]()
Ben şu an hiç dizi izlemiyorum Deniz'im, benim Total karşiiiim.Senle aynı dizileri izliyoruz sen de az total sayılmazsınyazın başlattığım yabancı dizisi de AB başlayıp totale kaydı gerçi ama olsun
Bana uyar![]()