Muhteşem Yüzyıl: Kösem 17. Bölüm Yorumları

Niye hep Handan-Kösem sahneleri gösteriyolar :(

Dizi o kadar yavaş ilerliyor ki bu diziyi hayatta 26da bitiremezler eğer Mustafaya kadar anlatacaklarsa bu hızda en az 2 sezon gerekiyor. :F

Safiye'de, Ahmet'te başrol, kaldı ki MY'de yan karakterlerinde önemli sahneleri vardı. :A
ah ah nerede o günler :(

Benim ne Totalliğimi gördün. :F Sen kendi Totalliğine bak hem. .s.s Gecenin Kraliçesi konusunu açtırma yine bana şimdi. :X Hem arkadaş arkadaşın açığını kapatır, ne yapalım katlanıyoruz işte Deniz'imin Total'liğine. @denizz19 :A
ay tamam şu handanla derviş ölmeden bir veda seksi yapsalar @denizz19 ne diyorsun bu işe :F

Nasuh'un Kösem'i öldüremediğinin haberini aldı. :A
ölse dizi biter bi kere.ss

Benim ne Totalliğimi gördün. :F Sen kendi Totalliğine bak hem. .s.s Gecenin Kraliçesi konusunu açtırma yine bana şimdi. :X Hem arkadaş arkadaşın açığını kapatır, ne yapalım katlanıyoruz işte Deniz'imin Total'liğine. @denizz19 :A
Senle aynı dizileri izliyoruz sen de az total sayılmazsın :A yazın başlattığım yabancı dizisi de AB başlayıp totale kaydı gerçi ama olsun :F

ay tamam şu handanla derviş ölmeden bir veda seksi yapsalar @denizz19 ne diyorsun bu işe :F

Bana uyar :A

Ayy Emre... Ne çene var kız sende var ya diziyi nasıl izliyorsun anlamıyorum. :X Dizi o kadar sıkıcı olmalı ki heyecanı burada arıyorsun herhalde. Anlıyorum seni. :A

Handan'a bir nanik daha. :F Helal olsun Cennet, Kösem'in sadık hizmetkarı. :A