evet ben görmüştüm bunu
Özet daha.Başladı mı yeni bölüm babam maç izliyor muhtemelen izleyemem bugün![]()
Ne kadar zeki.Aynen, biz biz diye diye kendini padişah olarak görmeye başladı herhalde, beni de harem ağası.
Tamam harem ağası önemli bir görev ama Emre'nin padişah olduğu bir ütopyada benim en azından prenses aman prens olmam gerekiyor.![]()
yılan mı ne ka kutsal bir varlık dizilerde reytingler hep yılanlardan geliyorEmre mi![]()
deniz çakır zaten oynadıSiz buna Kösem dediniz, ama bildiğin Kadın İsterse çıktı. Önce Hülya Avşar, sonra Cihan Ünal, şimdi de Vildan Atasever. Yakında Burçin Terzioğlu, Deniz Çakır ve diğerleri de bir yerden fırlarsa şaşırmam.![]()
Sizi üzmek istemezdim ama bazen imkanlar el vermeyebiliyor çocuğumÖzet daha.Muhteşem anlıklarından mahrum kalacaz demek çok üzüldüm.
![]()
Biliyorum, lafın gelişi söyledim zaten.yılan mı ne ka kutsal bir varlık dizilerde reytingler hep yılanlardan geliyor
deniz çakır zaten oynadı![]()
Ne saçmalıyon yine senBiliyorum, lafın gelişi söyledim zaten.![]()
Hala özet, maç yüzünden geç başlıyor bugün bölüm.Başlayınca haber verin.![]()
Sen yılanlıktan kediliye düştün artık demin Kösem'e laf gelmesin diye MY'yi harcadın.yılan mı ne ka kutsal bir varlık dizilerde reytingler hep yılanlardan geliyor
deniz çakır zaten oynadı![]()
yalana bak sıska şey.ssAnlıklarım olmayınca konuda eksikliğimi hissettin tabi bu tarz ucuz numaralarla konuya çağırıyor![]()
bir patlama olsunb artıkKösem'le İskender ateşle barut gibiler Ahmet tehlikenin farkında değil.![]()