Son düzenleme:
Başlığından içeriğine kadar müthiş özenli bir konu olmuş cidden tebrik ederim.![]()
mobilden anca bu ka.ss içerik düzenlendiİnsan bir etiketler.
Başlığı görünce konuyu bir vadici mi açtı dedim.Aynı yazım şekli onda da varda.
![]()
Bu akşam anlıklarım çok sexy olacakıyyy geldi uyduruk anlıkçı.ss
niye kösem mi soyunacakBu akşam anlıklarım çok sexy olacak![]()
Yok ibreti alem için seni soyundurucam milletin göz zevki kaçsın diyeniye kösem mi soyunacak![]()
emin misin göz zevklerinin açılacağınaYok ibreti alem için seni soyundurucam milletin göz zevki kaçsın diye![]()
Açılacak demedim zırto kaçacak dedimemin misin göz zevklerinin açılacağına![]()
bunu sen istedin seni ifşa ediyorum arkadaşlar deniz kemiklerini batırmak suretiyle iki kişiyi öldürmüş bu da kanıtıAçılacak demedim zırto kaçacak dedim![]()
Çok tatlı bir adam bu Deniz ya.bunu sen istedin seni ifşa ediyorum arkadaşlar deniz kemiklerini batırmak suretiyle iki kişiyi öldürmüş bu da kanıtı@vadikızı @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @mrt-06
![]()
Sağ ol AtoşumÇok tatlı bir adam bu Deniz ya.Böyle çılgın neşeli insanları hep sevmişimdir.
Bu arada birazdan bir konu açıcam Emre hayret nasıl görmedin o haberi.![]()
Teşekkürler.Sağ ol AtoşumSeviliyorsun yılan gözlüm
![]()
Emre miTeşekkürler.
Zaten sinirlerim zıpladı başka bir yılan tarafından.![]()
Ne kadar zeki.Emre mi![]()
Hülya'yla çok içli dışlı bu aralar karakterleri birbirine girmiş.Ne kadar zeki.Aynen, biz biz diye diye kendini padişah olarak görmeye başladı herhalde, beni de harem ağası.
Tamam harem ağası önemli bir görev ama Emre'nin padişah olduğu bir ütopyada benim en azından prenses aman prens olmam gerekiyor.![]()