Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tanıdık birinin mi? Forum yeni kurulmuş galiba .Oraya katkı sağlacağınıza biriniz kurun forumu ,oraya katkı sağlarsınız diye düşünüyorum :)

kapanmıştı tekrar açılıyor evet tanıdık arkadaşlarım açıyor batuhan kuracaktı
kurmadı burasıda açılınca bende söyleyeyim dedim:D

Forumda 2 mesaj var hacı .O forumun büyümesi imkansız reklam vermedikten sonra:D.Vadi bitmez pusu biter hacı :D

O değilde @Cihana Shangai neden vadi konularına mesaj yazmıyor :(
Reklam veririz o sıkıntı değil de ben burda kalma taraftarıyım. Burası daha iyi :)

Aynen @china_shangai abi beni de endişelendiriyor :T:

Neden kapanmıştı ki :).Eski adı neydi :).Çok soru sordum galiba :A.O forumun yükselmesi en az 4 seneyi bulur:D

adı değişmedi aynı isimle forum açılıyor tekrardan vadiciler toplanırsanız
kısa zamanda yükselir bence

Reklam veririz o sıkıntı değil de ben burda kalma taraftarıyım. Burası daha iyi :)

Aynen @china_shangai abi beni de endişelendiriyor :T:

ablacım ben burayı bırakın vadi foruma gelin demedim ki burda nasıl yazıyosunuz ordada yazarsınız diye davet ediyorum bende burda yazmaya devam edeceğim ordada yazacam
beni yanlış anladınız sanırım:(

Forumda 2 mesaj var hacı .O forumun büyümesi imkansız reklam vermedikten sonra:D.Vadi bitmez pusu biter hacı :D

O değilde @Cihana Shangai neden vadi konularına mesaj yazmıyor :(

forum yeni açılıyor teması düzenleniyor o yüzden daha yorumlar
başlamadı:(

efsane genel sohbet konusu ; 15.000 barajını geçmemin yegane nedeni tabi bu konuyu efsane yapan da siz değerli vadiciler

images

A Y R I L I K

Senaryo
Raci Şaşmaz

Bahadır Özdener
Cüneyt Aysan
Sönmez Atasoy
Ahmet Turgut

VE
2. Bölüm

Yönetmen
Zübeyr Şaşmaz

Özet

Yunus ve Maria birlikte olabilmenin yegane yolunu İstanbul'a kaçmakta bulmuştur

İlk "Ayrılık"ları güzel Amasra ve sevdalarına geçit vermeyen ailelerine karşıdır…Sevdalılar İstanbul'a ulaşınca kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışır. Memleketten tanıdıklarının da yardımıyla evler tutulur, Yunus balıkçılığa başlar. Sıra; ailelerini bu evliliğe razı edebilmek için onlara bir torun vermektedir. Oysa; 1970'ler İstanbul'unda sevdalarını yaşatabilmek için her türlü emeği veren Yunus ve Maria, ikinci "Ayrılık" arifesindedir. Üstelik Maria bunu önceden sezinlemiştir...

Muhteşem
1. Bölümden kesit

Abi manyak bir senaryo olmuş gerçekten.. resmen duygu patlaması yaşadım. Böyle birşey yok.

Adam birşeyi yaptı mı kralını yapıyor. 'Ayrılık' dizisi Kurtlar Vadisi serisinden sonra izlediğim en mükemmel dizidir. Ekib dramın tepesine vurmuş resmen.

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi projesiyle mafyanın en kralını izledik.. Irak filmi ile dünya çapında olay yarattık.. Raci Şaşmaz Terör konseptinde ki cesaretiyle nerdeyse kanalın yayın izninin iptal olmasına neden oluyordu ki dizi yayından kaldırıldı.. Pusu ile Türkiye'nin genel ve güncel sorunlarına değenerek muhteşem 7 sezona imza attılar. Bu ekib bu işi o kadar muazzam ve başarılı yapmış ki, bu var ettikleri diziden ayrıldıkları halde dizi nerdeyse aynı izleme oranında devam etmeyi başardı. Her ne kadar yeni gelen senaristler gündemi takib etmeyi bıraksada, yeri geldiğinde saçmalığın tepesine de çıksa, zamanında yazılan sihirli senaryo izleyiciyi tüm olumsuzluklara rağmen dizide tutmayı başarıyor.

Son düzenleme: