Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga gelsene 2.bolum yorum konusunaŞu serkay abdestsiz mi gelmiş önde gelip gelip bir şekilde kaybetmesini biliyor adam)
Ya bu Semihi sevmese kaç yazar isminde meymenet yok zaten Serkay nedir?Serkay'ın neden Semih'e gıcık oldugu belli oldu. Tuncik fanıymış @beyazsoy @Harunnn60 @Bully @eskici @GunesinOglu @Maskeli Fedai @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 48700
Kaykay diyorlar artık tt olmuş ama göremedimYa bu Semihi sevmese kaç yazar isminde meymenet yok zaten Serkay nedir?
Yine Semih etrafında dönecek olaylar ama avatar kazanır yarişmayı Semih üstün performans göstermezse.Forumdashcım zaten gönüllülerde ki yarışmacıların hepsi Semih'e dolu olarak gelmiş. Hani bakıyorsun niye semih ile konuşuyorsun niye onla takılıyorsun diye milletide ondan uzaklaştırmaya çalışıyorlar.
Hele birisi otobüste mi ne düşmüştü orada Semihe niye gülüyorsun diye kızmıştı halbu ki semih orada kahkaha filan atmamıştı. Yani bizde bile günlük hayatımızda düşen insanlara karşı bir gülümseme geliyor yani. Orada öyle semihe kötü davranarak ancak onun oylarını yükseltirler.
Türk halkı her zaman yalnızın yanında kalıyor bu önceki yarışmalarda da öyleydi. Bunda da öyle olacak bence..
Fanlikla direk bağı yok hayat gorusleri farklı . tuncikler etiler tiki daha çok CHP secmeniyken semihgil anadolu çocuğu grubuydu. Zaten serkay'in dini konulardaki tutumu belli doğal olarak tuncik fani olacak.Serkay'ın neden Semih'e gıcık oldugu belli oldu. Tuncik fanıymış @beyazsoy @Harunnn60 @Bully @eskici @GunesinOglu @Maskeli Fedai @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 48700
Yok fan diye ben dedimFanlikla direk bağı yok hayat gorusleri farklı . tuncikler etiler tiki daha çok CHP secmeniyken semihgil anadolu çocuğu grubuydu. Zaten serkay'in dini konulardaki tutumu belli doğal olarak tuncik fani olacak.
hahahah ayy bune beee gülmekten karnım ağrıdı vlla
@Yiğitt @Bully @EFE UYSAL @Billy Kane @destere @Harunnn60 @xemrexxx
@sokak sanati @Doğu @Forumdash @mrt-06 @eskici @MayısKralı @GunesinOglu @vadikızı @Maskeli Fedai
@sürgünüm
@Çiğdem- yılmaz morgül baya bir komedi yapiyor bu sene bu arada survivor izliyor musun
hahah ayy belliki yılmaz morgul o kızı kıskanmış rakip görmüş yanı gider gitmez 1 kızı sakat etti bile bakalım yenihedefinde hangi kız var hahaha @desterebu sahneyi izlemiştim morgülün düşüşüyle kalkışı bir oluyor birde aniden lafa başlıyor sanki bişey olmamış gibi '' evet çocuklar oruya gidiyoruz '' gibi saçma bir sözle dikkatleri dağıtmaya çalışmış
yalnız kız çok pis düştü kasıklarına darbe aldı düşüşte
hahah ayy belliki yılmaz morgul o kızı kıskanmış rakip görmüş yanı gider gitmez 1 kızı sakat etti bile bakalım yenihedefinde hangi kız var hahaha @destere
@eskici aaa yok izlemiyorum ama geçen all stara son haftalara doğru bakmıştım sıkıntıdan bu sezonda belki dizi yokluğunda bakabilirim yattara favorim trabzonda çok ünlü ve sevilen birisiydi karadeniz genleri aldığıda belli kız arkada ölüyor adamın umrumda değil
felix'ede benziyor o yüzden onu destekliyorsun ozaman ayrıca sen survivor izlyormusun her halttanda haberin var ayol hahahyumoşla ne kadar dalğa geçselerde bu seneki kadroda en renkli vatandaş yine morgül, gerisi düz odun tayfası )
izlemiyorum arada ilginç sahneleri nete düşüyor onlara bakıyorum bazen yoksa macunun boş boş yarım saat laf salatasına katlanamam )felix'ede benziyor o yüzden onu destekliyorsun ozaman ayrıca sen survivor izlyormusun her halttanda haberin var ayol hahah
hahha ayy kalbin tersten okuşunun plak olduğunun şuan farkına vardım
hahha ayy kalbin tersten okuşunun plak olduğunun şuan farkına vardım