Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

Mehmet ve yagmur gelsin bence :D

Ünlüleri acun ünlü edecek galiba))) Bu kadar sönük ünlü takımı daha önce görmemiştim.

Sanırım acun bunun farkında ve halk yarışmacılara alışsın diye iki hafta eleme yapmayacak ve halk ısınacak bunlara ama zor tek içlerinden sıyrılan atakan oda boxor oluşu kuvvetli oluşu . insanlar otomatikman güçlü olanı tutacak.

Gönülleri daha ünlü özelikle Semih ve Nihal iyi kaynatacak ortalığı. Herkes Nihali ortalığı karıştırıcı olarak bilse de aslında en saf kızı adanın zaten belli ediyor kendini yavaş yavaş

Mehmet girerse o da biraz renk katar yoksa

Yılmaz morgul Semih ve Nihal yarışmayı izletebilir diğerleri faso fiso

Son düzenleme:
Ünlüleri acun ünlü edecek galiba))) Bu kadar sönük ünlü takımı daha önce görmemiştim.

Sanırım acun bunun farkında ve halk yarışmacılara alışsın diye iki hafta eleme yapmayacak ve halk ısınacak bunlara ama zor tek içlerinden sıyrılan atakan oda boxor oluşu kuvvetli oluşu . insanlar otomatikman güçlü olanı tutacak.

Gönülleri daha ünlü özelikle Semih ve Nihal iyi kaynatacak ortalığı. Herkes Nihali ortalığı karıştırıcı olarak bilse de aslında en saf kızı adanın zaten belli ediyor kendini yavaş yavaş

Mehmet girerse o da biraz renk katar yoksa

Yılmaz morgul Semih ve Nihal yarışmayı izleyebilir diğerleri faso fiso
aga semihle yılmaz morgül zaten başroller gerisi traş :D bikaç tanesi dışında hiçkimseyi tanımıyorum :D

Valla 1. Bölümü izlemedim hiç en iyisini yapmışsım gibi duruyor. :D

Uzun zaman sonra survivor keyfi yaptım.
Bi turabiden kurtulduk dşye sevinirken başımıza atakan cıktı. Turabi en azından çeşitlilik yapıyordu hareketlerinde bu atakan hep aynı hareket:F

Semih şaşirtti diyemicem adam eski futbolcu iyş koşuyor. Beni asıl şaşirtan Serkan oldu:F laan adam dağcıyım diyip duruyordu. parkuru tırmanamadı bile:F yapbozu yapamamasına şaşirmadım. Kendisi de biliyor zekadan yoksun oldugunu(ütopyada demişti)

Nihal ve Semih iyi anlaşacaklar gibi, anlaşsınlarda. Gönullulerden ibrahim iyi. Serkay poz kesmeye gelmiş. Herşeyde bi ağır aksak:F

Yılmaz güldürmek için gelmiş. Şimdiden vinelık sözler söylemeye başladı:F

Yarın Semih vs Serkan olacak:z Serkan kaybederse Semih'in dilinden kurtulamıcak:F röportajda bile Semih lafı çaktı:A

Semih şuan gruba söz geçiremiyor. İlerde kontrolü eline alır:A

Nihal bu tarz benimde sanki değişikti [emoji2] burada bıdık gibi bir şey olmuş [emoji20]

Yılmaz Morgül ve Nihal için hızlı bir bakış atıyorum.:A

Çakma Turabi Avatar Atakan'dan ilk izlenimler olumlu.:A

Nihal çok tatlı yaa.:love1:

Kızlar hırslı değil ve Nihal dışında ön planda olacak bir kişi yetenek olarak yok sanki.:F

Son düzenleme:
Yunus çok itici. Nihal'e laf atan kızıda yazdım.ss

Nihal nasılda ağlıyor.:(

Son düzenleme: