Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S7'nin Özellikleri ve Tanıtım Tarihi

Neden ust seviye alma taraftarısın? Orta segmentin en iyisinden al senede bir yenile :X eğer s7 yazdiğim fiyattan gelirse ben telefonu a7 2016ya guncellicem:X gayette premıum hissiyatı veriyor:X
Seneye de kullanırım mantığı var bende. :D

Senede bir telefon yenilenmez ya zaten ben iyi kullanıyorum dış görünüş olarak hala yepyeni 3 senelik S4'üm. :D 4-5 senede bir yenilemek ideal bence. :):)

Kota düzenlemesi yapılacakmış. Geçenlerde BTK açıklama yaptı diye hatırlıyorum. 4.5G hele bi gelsin ben AKK ile ilgili de yeni bir revizyon bekliyorum.
aga teknik olarak ben de fazla bir artış göremiyorum yani o açıdan bakarsak yeni telefon almaya gerek yok ama tasarımları beni cezp ediyor ama bu fiyatlara gerek yok çok uçuk rakamlar

Seneye de kullanırım mantığı var bende. :D

Senede bir telefon yenilenmez ya zaten ben iyi kullanıyorum dış görünüş olarak hala yepyeni 3 senelik S4'üm. :D 4-5 senede bir yenilemek ideal bence. :):)
Sonuçta oyun oynamıyorsan cepten tasarıma önem ver mantıgı var bende:X lollipopa guncellenmişti dimi s4?

Neden ust seviye alma taraftarısın? Orta segmentin en iyisinden al senede bir yenile :X eğer s7 yazdiğim fiyattan gelirse ben telefonu a7 2016ya guncellicem:X gayette premıum hissiyatı veriyor:X

Türknet şimdiden 150gb akk reklamları dönuyor. 4g gelsin hele ttnet hızları artan kampanya yapar yine. Zaten hepsi ttnet alt yapılı bildiğim kadarıyla. Ama fazla ucmazlar yine 150gb kota yapar pis cimriler. Ben ortalama 300gb harcıyorum mesela:(
Aynen ben de daha ay ortası gelmeden 100 GB'ı geçiyorum. AKK dünyanın en kötü şeyi dolunca insan hayata küsüyor.

Bi ara UyduNet'e geçmeyi düşünüyordum ama 1 sene önce SüperOnline'a geçtiğim için taahhüdü bozmam lazımmış ekstra 400 lira istediler vazgeçtim :D Uydunette güzel tarifeler var.

Iphone 6 aldım geçen sene 10 sene götürür dimi android donuyor diye aypıl aldım onada sarj dayanmıyor

Sonuçta oyun oynamıyorsan cepten tasarıma önem ver mantıgı var bende:X lollipopa guncellenmişti dimi s4?
Tasarımlar arası çok fark yok ya. :D Performans önemli. Sadece oyun değil uygulamalarda da sıkıntı olabiliyor performans açısından. Şu aralar mesela Spotify'da müzik dinlerken aynı anda Chrome açınca Spotify kapanıyor bazen, sinir olma sebebi. :):)

aga teknik olarak ben de fazla bir artış göremiyorum yani o açıdan bakarsak yeni telefon almaya gerek yok ama tasarımları beni cezp ediyor ama bu fiyatlara gerek yok çok uçuk rakamlar
Bence 2016 mobil teknolojide büyük adımların atılacağı bir yıl. Snapdragon820 ile 700 mbps üzerinde hızlara ulaşıldı mobil internette. İnanılmaz rakamlar. Eğer altyapılar bu hızlara ayak uydururlarsa Snapdragonlu cihaz almak mantıklı. Onlar da 2500+ den başlıyor tabii :)

Bence 2016 mobil teknolojide büyük adımların atılacağı bir yıl. Snapdragon820 ile 700 mbps üzerinde hızlara ulaşıldı mobil internette. İnanılmaz rakamlar. Eğer altyapılar bu hızlara ayak uydururlarsa Snapdragonlu cihaz almak mantıklı. Onlar da 2500+ den başlıyor tabii :)
aga ben telefona yüksek fiyat verme kotamı doldurdum tabi bana göre yüksek en az 3 yıl sonra telefon almaya niyetlenirim ki şu an da memnunum benim ihtiyaçlarıma karşılık veriyor ama hız gerçekten önemli bir husus

aga ben telefona yüksek fiyat verme kotamı doldurdum tabi bana göre yüksek en az 3 yıl sonra telefon almaya niyetlenirim ki şu an da memnunum benim ihtiyaçlarıma karşılık veriyor ama hız gerçekten önemli bir husus
Aynen bende de hız ve donanım fetişi var :D 4G çıkmadan almak istiyorum ama şu S7 ve G5 bi gelsin Türkiye'ye diğer modeller de aşağıya iner fiyat olarak. Onları bekliyorum.

Tasarımlar arası çok fark yok ya. :D Performans önemli. Sadece oyun değil uygulamalarda da sıkıntı olabiliyor performans açısından. Şu aralar mesela Spotify'da müzik dinlerken aynı anda Chrome açınca Spotify kapanıyor bazen, sinir olma sebebi. :):)
Tasarımlar arasında fark olmaz olur mu giç. Çerçeveler artık daha ince. Şahane bir görüntü:X arka kısma pek önem vermiyorum illa bi kılıf geçiriliyor:X-

Aynen bende de hız ve donanım fetişi var :D 4G çıkmadan almak istiyorum ama şu S7 ve G5 bi gelsin Türkiye'ye diğer modeller de aşağıya iner fiyat olarak. Onları bekliyorum.
ne kullanıyodun aga sen ben ben de note 4 var

Diğerlerinin fiyatları düşer de kendi markalarının düşer. S6 kesin fiyatı düşer de onun sd kartı yok en büyük eksiklik.

S4 :(

Sd kart önemli değil dahili belleği 32GB zaten bana yeter :(
tamam aga sen piyasayı takip et şu yeni modeller gelsin ilgin varsa telefon fiyatlarında ciddi bir düşüş normalleşme olur birde acele etme sonuçta telefonu ne kadar erken alırsan telefonun o kadar eskimiş oluyor 🙂

İsterse s20 çıksın, çağın şartlarını karşıladığı ve bozulmadığı sürece Galaxy s4'e devam. Neredeyse 3 yıl olacak mis gibi hiç sıkıntı çıkarmadı, bütün filmleri dizileri telefondan HD olarak izliyorum üstelik, bir dünya da oyun ve program var. Yani çağın şartlarını karşılıyor, bir fifa 2016'yı karşılayamadı fakat olacak o kadar. :) Şaka maka ben hâlâ 4.2.2 Jelly Bean sürümünü kullanıyorum, şimdi ayarlardan güncellemeleri denetleye tıkladım 790 mb boyutunda bir güncelleme geldi şuan güncelleniyor, umarım Kit Kat güncellemesidir. :)

Gerçekten mi(b) 32gbnin kaç gbsi sisteme ayrılıyor. en büyğk takıntım depolama alanları nedense(b)
Sana 28 falan kalıyor galiba Marshmallow ile birlikte en fazla o kadar kalır. Ben pek takmıyorum belleği. Benim için en önemli unsur RAM, ekran ve arayüzün stabilliği :)

İsterse s20 çıksın, çağın şartlarını karşıladığı ve bozulmadığı sürece Galaxy s4'e devam. Neredeyse 3 yıl olacak mis gibi hiç sıkıntı çıkarmadı, bütün filmleri dizileri telefondan HD olarak izliyorum üstelik, bir dünya da oyun ve program var. Yani çağın şartlarını karşılıyor, bir fifa 2016'yı karşılayamadı fakat olacak o kadar. :) Şaka maka ben hâlâ 4.2.2 Jelly Bean sürümünü kullanıyorum, şimdi ayarlardan güncellemeleri denetleye tıkladım 790 mb boyutunda bir güncelleme geldi şuan güncelleniyor, umarım Kit Kat güncellemesidir. :)
Ben sana lollipop güncellemesini nasıl kuracağını anlatırım bir ara. Ben güncelleme Türkiye'ye gelmeden önce kurdum telefona 😉 Rus ROM'unu attım telefona cayı cayır çalışıyor hala :D Ama Türkiye'ye geldi sonunda Lollipop 5.0.1

Ayarlardan telefon otomatık guncellemesini kapatmiştirsin. Yoksa tr'ye geldi lollipop. 1gb gibi bi guncelliyor.

Benimki s4'den hemen sonra çıkan ve s4'ün üvey kardeşi muamelesi gören Galaxy s4 Active yalnız. :) Cihaz pek destek görmese bile donanım olarak s4'ün bir tık üstünde Üstelik 4G destekleyenler listesinde teknoweb haberine göre, yine de android güncelemesini Türkiye'de iplemediler, başka ülkelere kaç yıl önce geldi fakat uğraşılacak iş değil bilgisayardan telefonu güncellemek. :) @Doğu @forum

Benimki s4'den hemen sonra çıkan ve s4'ün üvey kardeşi muamelesi gören Galaxy s4 Active yalnız. :) Cihaz pek destek görmese bile donanım olarak s4'ün bir tık üstünde Üstelik 4G destekleyenler listesinde teknoweb haberine göre, yine de android güncelemesini Türkiye'de iplemediler, başka ülkelere kaç yıl önce geldi fakat uğraşılacak iş değil bilgisayardan telefonu güncellemek. :) @Doğu @forum

Aynen S4'ün farklı türevlerinde 4g var. Mesela Pure Edition yani saf Android versiyonlu olanda da 4g var diye biliyorum. Biz gittik hemen atladık ilk versiyonunu aldık :) Neyse sen bilirsin ama öyle gözünde büyüttüğün kadar zor bir iş değil ROM atmak. Sadece Odin isimli bir programı kuracaksın olay bu kadar basit. İstersen anlatırım ama sen bilirsin :)