Bana uyar aga da ben @EFE UYSAL adaşımla anlaşıp el sıkışmıştım önceden 😉@Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Çiğdem- agalar eğer dark efe billy yarın vadi konusuna gelmeyeceklerse bu konuya yorum atmayalım biz destek veririz destekte isteriz ona göre
ÖTESİ YOKKKKK
tehdite bak 😕 beyler gelmeyin takasın oyunlarına@Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Çiğdem- agalar eğer dark efe billy yarın vadi konusuna gelmeyeceklerse bu konuya yorum atmayalım biz destek veririz destekte isteriz ona göre
ÖTESİ YOKKKKK
işinize geliyorsa kardeş biz daha kalabalığız diriliş sevdiğimiz bir kardeş dizimizdir rakipleri beraber çatlatabiliriz bu size kalmış vadiciler kendilerine yetecek çoğunluktadır her zamantehdite bak 😕 beyler gelmeyin takasın oyunlarına
Geldigimde kovuyosun aga.@Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Çiğdem- agalar eğer dark efe billy yarın vadi konusuna gelmeyeceklerse bu konuya yorum atmayalım biz destek veririz destekte isteriz ona göre
ÖTESİ YOKKKKK
Takas sanki yorum atiyorya burayaGeldigimde kovuyosun aga.
iyi güzel de ben yarın konuya gelsem ne yazıcamişinize geliyorsa kardeş biz daha kalabalığız diriliş sevdiğimiz bir kardeş dizimizdir rakipleri beraber çatlatabiliriz bu size kalmış vadiciler kendilerine yetecek çoğunluktadır her zaman
adam gibi yazarsan hiç kimse hiç bişey demez aga sen gelip vadi konusunda vadiye laf atarsan gerekli mesajları alırsın yoksa biz bir olursak 2-3 kişiden öteye geçemeyen çok az sayıdaki tafya karşımızda duramaz zaten duramıyor daGeldigimde kovuyosun aga.
Billyle tek yeterizadam gibi yazarsan hiç kimse hiç bişey demez aga sen gelip vadi konusunda vadiye laf atarsan gerekli mesajları alırsın yoksa biz bir olursak 2-3 kişiden öteye geçemeyen çok az sayıdaki tafya karşımızda duramaz zaten duramıyor da
aga ben atmam kardeşlerim atar polat şaşmaz veliahtım onu konuya salsak tek başına 10 sayfa yazar hesap et gerisiniTakas sanki yorum atiyorya buraya
Neyse dizi başladi yarin evde olursam gelirim kötü olursa eleştiririm ona göre.adam gibi yazarsan hiç kimse hiç bişey demez aga sen gelip vadi konusunda vadiye laf atarsan gerekli mesajları alırsın yoksa biz bir olursak 2-3 kişiden öteye geçemeyen çok az sayıdaki tafya karşımızda duramaz zaten duramıyor da
vadiyi izleyip yorum atacaksıniyi güzel de ben yarın konuya gelsem ne yazıcam
aaa onlarında hakkını yemeyelim bence @Billy Kane ve @EFE UYSAL çoğu bölümde vadiye destek oluyorlar son haftalarda görüyorum ikisinide@Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Çiğdem- agalar eğer dark efe billy yarın vadi konusuna gelmeyeceklerse bu konuya yorum atmayalım biz destek veririz destekte isteriz ona göre
ÖTESİ YOKKKKK
tamam yarın bekliyorum hadi bakalımNeyse dizi başladi yarin evde olursam gelirim kötü olursa eleştiririm ona göre.
son 3-4 hafta yorumlarını göremedim efe bazen geliyor ama billy 5 mesaj falan yazıyor en fazlaaaa onlarında hakkını yemeyelim bence @Billy Kane ve @EFE UYSAL çoğu bölümde vadiye destek oluyorlar son haftalarda görüyorum ikisinide
Aramız açılmasın diye yorumlamıyorum yoksa izliyorum genelde.son 3-4 hafta yorumlarını göremedim efe bazen geliyor ama billy 5 mesaj falan yazıyor en fazla