Yapma dediğim gibi adam konsey öncesi düşünüyor genelde utopyoda da böyleydi zaten rolle alakası yok.. Adam önceden düşündüğü zamanlarda kurgu kuruyor adamın her şeyi kurgu ilk günden beri onu diyorum.. Sindi oyunlarda oynamasin düşünsün. Biraz ve kaybedilsin yine laf sokar.. Adam düşünmeden konuşamıyor olay bu.Ben de onundiyorum zaten doğaçlama yapamıyor. Kendisine rol verildiğinde takır takır sayıyor metnini biliyor. Alp "sana da sorayım" bari der gibi soruyu yöneltti. Semih aniden yakalandı eeee ııı ööö dmeye başaldı
Kaç dk reklam verecek, onu merak ediyorum.
All starı izlemedim ama onun için de her oylamada söylentiler vardı. Yarişmanın gidişatini etkileyecek kurgular var diyorum hala. Bir kavga oldu mesela önemsizdir. Roportaj sorasında sorular sorarak bu olayın üzerine giderler(?) Yapılamıcak bişey mi? O roportaj sırasına illa sorular soruluyordur. Yine utopyadan örnek vericemYapma dediğim gibi adam konsey öncesi düşünüyor genelde utopyoda da böyleydi zaten rolle alakası yok.. Adam önceden düşündüğü zamanlarda kurgu kuruyor adamın her şeyi kurgu ilk günden beri onu diyorum.. Sindi oyunlarda oynamasin düşünsün. Biraz ve kaybedilsin yine laf sokar.. Adam düşünmeden konuşamıyor olay bu.
Şimdiye kadar survivor izliyorum böyle kurgu yoktu neden şimdi yapsınlar.. Bu semihin özeliliği Saadece
Bu sorular yönlendirmeler gayet normal yapımcı ortalık karissin reyting gelsin ister bu yarışmalarda yapımcı da bir oyuncu.. Normal hayattaki gibi olmaz. Olursa kimse izlemez zaten))) hata içeriye ortalık karissin diye yapımdan da birilerini katabilirler ama batan aşağı kurgu imkansız.All starı izlemedim ama onun için de her oylamada söylentiler vardı. Yarişmanın gidişatini etkileyecek kurgular var diyorum hala. Bir kavga oldu mesela önemsizdir. Roportaj sorasında sorular sorarak bu olayın üzerine giderler(?) Yapılamıcak bişey mi? O roportaj sırasına illa sorular soruluyordur. Yine utopyadan örnek vericem
Gazete için içeri röportaj yapmaları için gazeteci adı altından ekipten birisini soktular. Soru soracak ertesi hafta gazete duvara asılacak kim kime ne demiş okusun kavga çıksın soruyu soran kız da ince nifak sokan sorular sormuştu. Dilaya bişey sormuşlardı kurre bunu okudu tv de büyük olay var gibi gösterdiler.