Survivor 2016 - 17. Bölüm Yorumları

semih doğruyu konuşuyo adam haklı

Geçen hafta tahmin ettiğim gibi damala bazılarının kurnazlık olarak açıkladığı gibi değil nihalin oyunun yüksek olacağını dusunurek yazmış.. Kızın günahını alanlar utansın)))

Semih komik ya kızlar aglamakli ve diyor ki gülüp oynuyorlar)))). Adamin işi gücü yalan demiyecegim algı operasyonu. Sürekli gerçekleri captiriyor hata semihi dinleyen adada en çok kazanan adam sanacak))) üstelik kim sakat onu seciyor ve başarısı yüzde elinin altında

Gördün mü @beyazsoy

Alp, Semiih'e bi soru sordu kaç kere eeee ııııı dedi:F doğaçlama konuşmada hep böyle, repliklerini bilse jestler mımıkler havada ucuşur:F

@Yiğitt tamam iste bende onu diyorum nihalin yüksek oy aldigini düsünmüstür almadigini nerden bilsin :D

Ama Damla da diyo ki Nihal İBS'den tanınmış birisi, yani smsi yüksekse oyun kazanan Serkay ve Efecan'dan birisi elenecek. Yani o da mantıklı düşünmüş ister istemez.
netice itibarı ile yanlış yaptı savunmak için öyle demediğini nerden bilecez sonuç ne eğer nihal i deseydi en doğrusunu yapmış olacaktı nihal elenmese bile doğruyu yapmış olacaktı

Gördün mü @beyazsoy

Alp, Semiih'e bi soru sordu kaç kere eeee ııııı dedi:F doğaçlama konuşmada hep böyle, repliklerini bilse jestler mımıkler havada ucuşur:F
Kurgu yok hacı diğer sayfada mantıklı acikladigima inanıyorum.. Semih zaten işi gücü düşünmek saatlerce yatarken ne yaptığını saniyorsun))) sadece konseylerde cosuyor ve her söylediğini en az 3kez tekrar ederek algı olustuyor sponton olan yerlerde Semih donup kaliyor şuana kadar Nihalin esprilerinin hiç birine cevap veremedi çünkü bunun için düşünmesi lazım.

Kurgu yok hacı diğer sayfada mantıklı acikladigima inanıyorum.. Semih zaten işi gücü düşünmek saatlerce yatarken ne yaptığını saniyorsun))) sadece konseylerde cosuyor ve her söylediğini en az 3kez tekrar ederek algı olustuyor sponton olan yerlerde Semih donup kaliyor şuana kadar Nihalin esprilerinin hiç birine cevap veremedi çünkü bunun için düşünmesi lazım.
Ben de onundiyorum zaten doğaçlama yapamıyor. Kendisine rol verildiğinde takır takır sayıyor metnini biliyor. Alp "sana da sorayım" bari der gibi soruyu yöneltti. Semih aniden yakalandı eeee ııı ööö dmeye başaldı:F

Mehmet Zafer'i gömdü. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking