Ama Damla da diyo ki Nihal İBS'den tanınmış birisi, yani smsi yüksekse oyun kazanan Serkay ve Efecan'dan birisi elenecek. Yani o da mantıklı düşünmüş ister istemez.semih doğruyu konuşuyo adam haklı
Nihal İBS'den tanınmış birisi, smsi yüksek olabilir. Bkz: Ütopyadan tanınmış birisi olan Semih birinci oldu.@Yiğtt sms oyu diyorum nerden bilsin onu![]()
Aynı şeyi diyoruz iki saattir.@Yiğitt tamam iste bende onu diyorum nihalin yüksek oy aldigini düsünmüstür almadigini nerden bilsin![]()
netice itibarı ile yanlış yaptı savunmak için öyle demediğini nerden bilecez sonuç ne eğer nihal i deseydi en doğrusunu yapmış olacaktı nihal elenmese bile doğruyu yapmış olacaktıAma Damla da diyo ki Nihal İBS'den tanınmış birisi, yani smsi yüksekse oyun kazanan Serkay ve Efecan'dan birisi elenecek. Yani o da mantıklı düşünmüş ister istemez.
Sen farklı cevaplar veriyon.
Kurgu yok hacı diğer sayfada mantıklı acikladigima inanıyorum.. Semih zaten işi gücü düşünmek saatlerce yatarken ne yaptığını saniyorsun))) sadece konseylerde cosuyor ve her söylediğini en az 3kez tekrar ederek algı olustuyor sponton olan yerlerde Semih donup kaliyor şuana kadar Nihalin esprilerinin hiç birine cevap veremedi çünkü bunun için düşünmesi lazım.Gördün mü @beyazsoy
Alp, Semiih'e bi soru sordu kaç kere eeee ııııı dedidoğaçlama konuşmada hep böyle, repliklerini bilse jestler mımıkler havada ucuşur
![]()
Ben de onundiyorum zaten doğaçlama yapamıyor. Kendisine rol verildiğinde takır takır sayıyor metnini biliyor. Alp "sana da sorayım" bari der gibi soruyu yöneltti. Semih aniden yakalandı eeee ııı ööö dmeye başaldıKurgu yok hacı diğer sayfada mantıklı acikladigima inanıyorum.. Semih zaten işi gücü düşünmek saatlerce yatarken ne yaptığını saniyorsun))) sadece konseylerde cosuyor ve her söylediğini en az 3kez tekrar ederek algı olustuyor sponton olan yerlerde Semih donup kaliyor şuana kadar Nihalin esprilerinin hiç birine cevap veremedi çünkü bunun için düşünmesi lazım.