Zuhal Topal Star TV'ye mi Transfer Oluyor?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,938
Puanı
1,061
kBLkar.png

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla gerçekleşen Evleneceksen Gel'in yeni sezondan itibaren eski kanalı Show TV'ye dönmesiyle birlikte Star TV yönetimi de Zuhal Topal'ın peşine düştüğü iddia edildi!

Uçankuş'un özel haberine göre, son zamanlarda aldığı reytinglerle oldukça dikkat çeken ve sosyal medyada da sık sık gündem olan başarılı oyuncu, sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla hafta içi her gün haber öncesinde canlı yayınla ekranlara gelen Zuhal Topal'la programını transfer etmek için Star TV yönetiminin harekete geçtiği iddia edildi. Programın yeni sezonda hangi kanalda devam edeceği, iddiaların doğruluğu ileriki günlerde belli olacaktır.​

Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Kanalın o saatte beni affeti var sanmiyorum gerek duyacagina

Haber doğru değildir, Zuhal Topal Fox'la yoluna devam eder. Yani parada olduğunu da sanmıyorum.

Zuhal Topal, Star TV'ye geçecek mi belli değil ama ayrıntılar burada olacak. :A @RevaN'a selam olsun. :D

seda sayan'ın transfer haberini duyunca bu aklıma gelmişti. olabilir bence. zuhal, beni affeti bile geçiyor. haberler 18.30'a beni affet de deniz yıldızı gibi haber sonrasına çekilebilir. ya da unutma beni gibi bir saate çekilebilir.

ayy artık bu kadından herşey beklenir bence gözümden düştü çünkü😵😵😵

aaa tamam o adama tepki koyması doğruydu ama aynı tepkiyi ortakı ahlaksız gelin adayına neden gösteremedi kadın adama değil direk şehitlere hareket çekti göbek atıp oynadı ordakı adamın niyeti olay çıkarmak bencede ama şehit olduğu zaman oynamak doğru değil dedi diye o kadın çıkıp göbek attı yaptığı hareket direk şehitlereydi zuhal ise kahkaha atıp güldü aynı tepkiyi o aşalık kadınada yapıp dur sen napıyorsun diyip neden kovamadı normalde her sunucu orada reklama girer onuda yapmadı ama reklama girmeden o kadına haddini bildirip kovması lazımdı onun yerine kahkahalara boğuldu sonrada dünya kadar açıklama yapıyor polis çocuğuymuş beyaz samimiydi ama zuhal değil okadar açıklama yerine o kadını oradan kovduğunu söylese olay biticekti bunu yapamadığı sürece zuhal gözüme görünmesin çok yazık gerçekten🙄🙄🙄

ayy artık bu kadından herşey beklenir bence gözümden düştü çünkü😵😵😵

aaa tamam o adama tepki koyması doğruydu ama aynı tepkiyi ortakı ahlaksız gelin adayına neden gösteremedi kadın adama değil direk şehitlere hareket çekti göbek atıp oynadı ordakı adamın niyeti olay çıkarmak bencede ama şehit olduğu zaman oynamak doğru değil dedi diye o kadın çıkıp göbek attı yaptığı hareket direk şehitlereydi zuhal ise kahkaha atıp güldü aynı tepkiyi o aşalık kadınada yapıp dur sen napıyorsun diyip neden kovamadı normalde her sunucu orada reklama girer onuda yapmadı ama reklama girmeden o kadına haddini bildirip kovması lazımdı onun yerine kahkahalara boğuldu sonrada dünya kadar açıklama yapıyor polis çocuğuymuş beyaz samimiydi ama zuhal değil okadar açıklama yerine o kadını oradan kovduğunu söylese olay biticekti bunu yapamadığı sürece zuhal gözüme görünmesin çok yazık gerçekten🙄🙄🙄
Bu ne ya kadını yerden yere vurmuşsun. :D Bu hafta aştın kendini farkında mısın. :F

Bir gün Zuhal Topal izlerken alt bantta reklamı oldu zaten, orada görmüştüm. :D Süper FM'di sanırsam orada magazin falandı herhal. :D
Para için transfer olur bence, kılıfı da hazır "ben ilk sunuculuk deneyimimi ilk star tvde yapmiştim. Yuvama döndüm" sfsadagaf:F

Bu ne ya kadını yerden yere vurmuşsun. :D Bu hafta aştın kendini farkında mısın. :F
aa o gelin adayının hakareti şehitlereydi zuhal dısında tüm sunucular orda reklama girer hatta hiç sevmiyorum kendisini ama esra erol bile müziği durdurup kadını yerden yere sokardı ben zuhalın açığını yakaladım orda :F:F:F

Hangi kanalda olursa olsun zuhal topali takip ederim çok samimi bir kadin sirf zuhal topalin yaptigi espiriler icin izdivac programi takio ediyorum,gercekten candan bir insan,esra eroldaki egonun yuzde 1i zuhalde yok ,stara gecerse star haberi kaldirsin saat 8e kadar zuhali yayinlasin hem dizilerinin reytingini iyi oranda etkiler

Hangi kanalda olursa olsun zuhal topali takip ederim çok samimi bir kadin sirf zuhal topalin yaptigi espiriler icin izdivac programi takio ediyorum,gercekten candan bir insan,esra eroldaki egonun yuzde 1i zuhalde yok ,stara gecerse star haberi kaldirsin saat 8e kadar zuhali yayinlasin hem dizilerinin reytingini iyi oranda etkiler

Esra Erol ve ego derken?