Rezil oldun daha fazla konuşma bence.Hala gelebulir carsambaya
Rezil oldun daha fazla konuşma bence.Hala gelebulir carsambaya
aile işi bitebilir bence hala dediğimin olma ihtimali varRezil oldun daha fazla konuşma bence.
Evet neyse dizimizin farki Survivor olmasina ragmen artıyorDiriliş'le 13 dakika var arada fazla abartmaya gerek yok.
Survivor dizileri etkileyemiyor bu sezon, 5 reytingi de gördü sonunda. Acun baktı ki bu sezon reytingler düşük dün konseyde bu hafta fazla malzememiz olduğu için Çarşamba da yayınladık haftaya Çarşamba yeni bölüm olmayacak dedi.Evet neyse dizimizin farki Survivor olmasina ragmen artıyor
melun efe kulumuzla mı konuşuyon .ssSurvivor dizileri etkileyemiyor bu sezon, 5 reytingi de gördü sonunda. Acun baktı ki bu sezon reytingler düşük dün konseyde bu hafta fazla malzememiz olduğu için Çarşamba da yayınladık haftaya Çarşamba yeni bölüm olmayacak dedi.
Bahanesi Acunun Cidden ozeti gecemiyor komik Carsambaya koymaz artikSurvivor dizileri etkileyemiyor bu sezon, 5 reytingi de gördü sonunda. Acun baktı ki bu sezon reytingler düşük dün konseyde bu hafta fazla malzememiz olduğu için Çarşamba da yayınladık haftaya Çarşamba yeni bölüm olmayacak dedi.
Dün Aile İşi'ni izledim çok sıcak bir dizi, tam yeşilçam filmleri tadında ama bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim. :/ @xemrexxx şiken bu diziye niye işlemedi. (((((
Geçen sezon yine benzer bir diziyi çok beğenmiştim, Paşa Gönlüm o da 2 bölümde bitmişti umarım Aile İşi biraz daha uzun soluklu olur, keşke yazın başlasaydı..
Poyraz'ım da etkilenmemiş ab ve abc1'de 7'yi geçmiş, Kara Sevda kötü etkilenmiş biraz.Bahanesi Acunun Cidden ozeti gecemiyor komik Carsambaya koymaz artik
Ne zaman dedi?Survivor dizileri etkileyemiyor bu sezon, 5 reytingi de gördü sonunda. Acun baktı ki bu sezon reytingler düşük dün konseyde bu hafta fazla malzememiz olduğu için Çarşamba da yayınladık haftaya Çarşamba yeni bölüm olmayacak dedi.
Dizide işlenilen konu da zaten yeşilçam filmlerinden alıntı mesela konuşamayan küçük kızın dili çözüldü mutlu aileyi görünce, fon müzikleri de keza. Bu arada bu dizi de uyarlamaymış Best Favorite Family mi ne öyle bir diziden.Aile işi çok kötü gitmiş. Üzüldüm. İlk bölümü izledim sadece:/
Survivor da Semih 1.ciliği yine kimse göremedi Gerçi 9 ay gördüler o yeter
Fragmanlarda kız şarkı şarkı söylerken bildiğin yeşilcam kıvamında söylüyordu. Yuvarlıyordu şarkıları Balıkçı olması filan da Turkan Şoray'ın bir filmi vardı ordaki gibiydi. Bazı dialogları da öyleydi ilk bölümde
Bu filmdi bahsettiğim. Bu şarkıyı da söylerse şaşirmam
Konsey zamanı acun nasıl bilsin reytingi ama denemek için yayınlandiği belliydi. 13 reytingli dizi ile kapışıp bu sonu alması fazla üzmemiştir acunuKonseyin başlarında
Dizide işlenilen konu da zaten yeşilçam filmlerinden alıntı mesela konuşamayan küçük kızın dili çözüldü mutlu aileyi görünce, fon müzikleri de keza. Bu arada bu dizi de uyarlamaymış Best Favorite Family mi ne öyle bir diziden.
Konsey zamanı nasıl bilsin reytingleri derken İyi oldu böyle ya, geçen sezonki reytingleri alsa çoktan 6 güne geçmişti.Konsey zamanı acun nasıl bilsin reytingi ama denemek için yayınlandiği belliydi. 13 reytingli dizi ile kapışıp bu sonu alması fazla üzmemiştir acunu
Araştırayım. Bu arada kırgın çiçeklerde uyarlamamı? Yoksa kore fanı birisi ingilizce olarak paylaşım mı yapmiş kore oyuncularla anlamadım ama konu aynısıydı
Yok ya sanmam Kırgın Çiçekler bildiğin bizden bir hikaye ama araştırdım cidden kore uyarlaması olduğuna dair bir bilgi yok.Konsey zamanı acun nasıl bilsin reytingi ama denemek için yayınlandiği belliydi. 13 reytingli dizi ile kapışıp bu sonu alması fazla üzmemiştir acunu
Araştırayım. Bu arada kırgın çiçeklerde uyarlamamı? Yoksa kore fanı birisi ingilizce olarak paylaşım mı yapmiş kore oyuncularla anlamadım ama konu aynısıydı
Keşke siteyi kaydetseydim şimdi ugraşamıcamYok ya sanmam Kırgın Çiçekler bildiğin bizden bir hikaye ama araştırdım cidden kore uyarlaması olduğuna dair bir bilgi yok.