Kurtlar Vadisi Pusu 285.Bölüm Sosyal Medya Fragmanı

şaka mı lan bu :d fragmandan 15 saniye kırpıp koymuşlar sövmeyi hakediyolar sonuna kadar
@Doğu fotofragman daha iyi değil mi :D

şaka mı lan bu :D fragmandan 15 saniye kırpıp koymuşlar sövmeyi hakediyolar sonuna kadar
@Doğu fotofragman daha iyi değil mi :D
Aga pana normal fragmani sali gunu aksama ancak verebiliyor digerlerini nasil verecek diye dusunuyordum gordum ancak bu sekilde olurdu zaten 😀

Aga pana normal fragmani sali gunu aksama ancak verebiliyor digerlerini nasil verecek diye dusunuyordum gordum ancak bu sekilde olurdu zaten 😀
aga yayınladık demek için yayınlamışlar çok mu zor başka sahneler koymak 15 saniyecik zaten. bu sefer yapılan yorumlara kızmayacam haklılar çünkü :D

Sosyal medya değilde 285.bölüm özet fragman deseler daha iyi olurmuş :). Şu sosyal medya fragmanı yerine fotolar koysalar fragman şeklinde hem iyi olur hem bir ilki gerçekleştirmiş oluruz .

Sosyal medya değilde 285.bölüm özet fragman deseler daha iyi olurmuş :). Şu sosyal medya fragmanı yerine fotolar koysalar fragman şeklinde hem iyi olur hem bir ilki gerçekleştirmiş oluruz .
aga bu dediğini geçen sezon belli bir dönem yapıyolardı çok da güzel oluyordu

@Since2011

Bu resmen seyirci ile dalga geçmektir. Ulan hadi 16 saniyeyi sineye çekeriz de aynı fragmandan kesip niye önümüze atarsınız, bu neyin kafası :A @takas vallaha fotofragman daha iyiymiş böyle olacağını ben de bilmiyordum. :F