EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
İstersen şarkısı da güzel ama Sen Sevda Mısın şarkısı harikadır, ilk turun en çok oy alan şarkısı oldu, İrem Derici'nin Değmezsin Ağlamaya şarkısı ile birlikte.Bu Buray'ın aldığı oy ne?😱 Diğer bir gurptada ya 1. yada 2. olmuş. Forum adamı çok seviyordu da biz mi görmedik acaba.
@Bully anlat bakalım.
Merve Özbey - Yaş Hikayesi
Ziynet Sali - Mevsimsizim
Mabel Matiz - Gel
Çiğdem ile takıla takıla uzun mesajlar yazmaya başladın.İstersen şarkısı da güzel ama Sen Sevda Mısın şarkısı harikadır, ilk turun en çok oy alan şarkısı oldu, İrem Derici'nin Değmezsin Ağlamaya şarkısı ile birlikte.
Çok iyi bir çıkış yaptı Buray, 2 şarkısı ile geçtiğimiz yıla damgasını vurdu. Çok kaliteli şarkılardı, farklı tarzı ile herkesin dikkatini çekti diyorum ben
Buray, Dıptıs dıptıs müziğine sıkışmış Türk Pop Müziği'ne ilaç gibi gelebilir. Tarzı biraz Yalın ve Kenan Doğulu'yu da andırıyor. Star ışığı var bu adamda umarım devamını da getirir bu başarısının.
Geçtiğimiz yıl iyi isimler çıkış yaptı cidden. Buray dışında Güliz Ayla, Simge, Koray Avcı, Beyza Durmaz da çok iyilerdi hepsi de forumda sevildi.
Iyy sana açıklama yapanda kabahat. ss Hem uzun hem de sık mesaj yazmaya başladım halim hal değil benim bu aralar. ssÇiğdem ile takıla takıla uzun mesajlar yazmaya başladın.