2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

Seneye Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu bir film var mı.😎

Spotlight en iyi film seçildi, Leo sonunda Oscar'ı aldı, Mark Rylance Oscar aldı, Ex Machina sürprize imza atıp Oscar aldı bayağı mutluyum. :) Star Wars da Oscar alsaydı iyiydi ama Mad Max süpürdü resmen.

Film kötü değil kesinlikle. Spotlight can alıcı bir konuya değindiği için aldı En İyi Film ödülünü. Çok güzel oldu. İyi sabahlar :)

CcW3JO2UUAEjyBg.jpg
Spotlight hakkında bişey diyemicem izlemedim. Sana da iyi uykular da arada ugra..

Yaa o filmle ödül almasaydı keşke:( yakışmadı işte yakışmadı. En iyi film en iyi senaryo en iyi yönetmen olarak yardıran bi işle ödül almalıydı:(

Zaten bu seneki aday filmler forumda yapılan etkinlik de bile 8'i gören zor olmuş. Geçiştirmişler bir nevi:(

Aynen yaa Ray Donovan sanki böyle misyon edinmiş gibi... bugun yarın böyle açıklama yapar mı?:F

zaten spotlight da oyuncu olarak tek sempatik bulduğum vatandaşta ray donovandı filmi izlenir kılmıştı , demekki içime doğmuş:) tahminim cidden süpermiş:) şimdi zamanında filme yaptığım yorumada baktım şöyle bitirmişim yorumu: film oscar alır almaz umrumda değil benlik değil ama, içerik olarak kuvvetli bir içeriğe sahip sosyal mesaj veriyor falanda beni sarmadı :)
o zamanki korktuğum başımıza geldi ? :) neyse bu da iyidir the big short alsaydı hayal kırıklığı olacaktıbenim açımdan , spotlight ona göre bin kez daha güzeldi :)

neyse herkese iyi geceler pardon herkese günaydın :) bri larsonla ve alicia vikander le mutlu olduk, di caprio ile bekledğimiz oldu, mad max le ıvır zıvır ne varsa topladık:) bir iki ödül dışında herşey istediğim gibi rahat uyuyabilirim artık :)

zaten spotlight da oyuncu olarak tek sempatik bulduğum vatandaşta ray donovandı filmi izlenir kılmıştı , demekki içime doğmuş:) tahminim cidden süpermiş:) şimdi zamanında filme yaptığım yorumada baktım şöyle bitirmişim yorumu: film oscar alır almaz umrumda değil benlik değil ama, içerik olarak kuvvetli bir içeriğe sahip sosyal mesaj veriyor falanda beni sarmadı :)
o zamanki korktuğum başımıza geldi ? :) neyse bu da iyidir the big short alsaydı hayal kırıklığı olacaktıbenim açımdan , spotlight ona göre bin kez daha güzeldi :)

neyse herkese iyi geceler pardon herkese günaydın :) bri larsonla ve alicia vikander le mutlu olduk, di caprio ile bekledğimiz oldu, mad max le ıvır zıvır ne varsa topladık:) bir iki ödül dışında herşey istediğim gibi rahat uyuyabilirim artık :)
Aynen de dicaprio haricinde saydiğin herşeyde ben de mutlu oldum:X

Oh olsun size ben Mad Max'e 10 verdim diye beğenmiyodunuz. :A Çok sevindim 6 ödül kazanmasına. :Z

En iyi animasyon beklenildiği gibi Inside Out'a gitmiş, sevindirici oldu yine.

En iyi erkek oyuncu ve en iyi kadın oyuncu beklenilen isimlere gitmiş, şaşırtıcı olmadı.

En iyi film Spotlight olmuş, şaşırdım. Yorumlara göre beklemezdim bunu.

The Walk'in hiç ödül alamaması ise çok üzdü. :(

Mad Max'in bu kadar ödül almasına şaşırdım ben sevmemiştim filmi

Brie Larson haketmişti ödülü doğru karar.

Ve Leonardo Dicaprio adamsın nihayet hakettiğin ödülü
aldın :A :Z

Belgesel ödüllerine kadar izledim sonra uyumuşum, bi ara uyandığımda tekrarı başlamıştı. :A

Neyse Leo sonunda ödülü aldı ve filmdeki performansıyla da hak etti. Spotlight en iyi film ödülünü almış izlemedim bir şey diyemicem ama merak ettim izlerim bir gün.

Leo'nun parmağına dikkat acaba tesadüf mü :D
oscars-2016-leonardo-dicaprio-stinkefinger.jpg

Belgesel ödüllerine kadar izledim sonra uyumuşum, bi ara uyandığımda tekrarı başlamıştı. :A

Neyse Leo sonunda ödülü aldı ve filmdeki performansıyla da hak etti. Spotlight en iyi film ödülünü almış izlemedim bir şey diyemicem ama merak ettim izlerim bir gün.

Vayy çok iyi yakalamışsın. :D

Benim için gelenekselleşen Oscar gecesi uyuyakalma alışkanlığı bu sene de devam etti maalesef. :( Gerçi bu sefer hiç uyanamadım orası da ayrı mesele. :D

Ödüllere geçecek olursak, Leonardo DiCaprio hak ettiği Oscar'ı sonunda almış. Zaten beklenilen bir şeydi o yüzden izleyemediğim için çok üzgün değilim.

En İyi Film ödülü Spotlight'a gitmiş. Filmi izlemedim ama ben Oscar alacak kadar iyi bir film olduğunu düşünmüyorum. Bence Akademi'nin son yıllarda seçtiği en kötü film olabilir. Tabii önce bu görüşümü desteklemem için filmi izlemem gerekiyor. Filmi izledikten sonra daha kesin konuşurum. :)

Mark Rylance'ın kazanmasına çok sevindim, o da hak ediyordu.

Brie Larson da hak ettiği ödülünü almış.

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'da Jennifer Jason Leight'in kazanamamasına çok üzüldüm. Belki de en üzüldüğüm dal bu oldu. Bence muhteşem bir oyunculuğu vardı filmde. :(

Alejandro G. Iñárritu'ya da helal olsun. Adam üst üste 2 yıldır En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazanmasını bildi.

Bunlar haricinde, The Hateful Eight'in Akademi tarafından değeri bilinmese de benim için gönüllerin şampiyonu. :)

En İyi Film: Spotlight'ın ödülü alması kimilerine göre sürpriz olmuş, ama bence o kadar şaşılacak bir şey yok. Son dönemde ibre The Revenant'taydı, ama Spotlight da SAG'i almayı başarmıştı, yani yarışta o kadar da güçsüz bir konumda değildi. Bu arada Spotlight, 64 yıl sonra 2 Oscar ile En İyi Film seçilen ilk film olmuş.

En İyi Yönetmen: Inarritu bu yılki ödülüyle birlikte iki sene peş peşe ödülü alan 3. yönetmen olmayı başardı. Öte yandan Meksikalılar da bu dalı 3 senedir boş geçmiyor, ona da tebrikler. :)

En İyi Erkek Oyuncu: Leonardo DiCaprio'nun sonunda ödül almasına çok sevindim. Evet, yıllar boyunca hep güvenli filmlerde oynadı ve Oscar için yaşadığını belli etti; ama hala kendi jenerasyonunun en yetenekli aktörlerinden biri ve biraz geç kalınmış olsa da sonunda tescil ettirilmesi güzel. Hala ödül almasının üzerinden geyikler yapılıyor, ama izdivaç programındaki sinefil teyzelerin diline "çilekeş aktör" olarak düşmekten kurtuldu en azından. :X

En İyi Kadın Oyuncu: Twitter'dan gördüğüm kadarıyla Brie Larson'un zaferine sevinmeyen büyük bir çoğunluk var, filmi izlemediğim için bir şey diyemeceğim, ama kötü olduğunu sanmam.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Bence burası da aşırı sürpriz sayılmazdı. Evet, Sylvester Stallone'un ödülü garanti gibiydi; ama Altın Küre ve Critics' Choice dışında herhangi bir ödül alamayınca aslında o kadar da kesin olmadığını anlamalıydık. Yine de yıllardır Razzie'ye aday olduktan sonra devler ligine güçlü bir dönüş yapması güzel oldu, belki 2. film ile altın heykelciğe kavuşur. :X

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Kim ne derse desin, bu yıl Alicia Vikander'ın yılı oldu. Hollywood'da yavaş yavaş tanınmaya başlamıştı, şimdi Oscar'ı kazanmasıyla birlikte yapımcıların yeni gözdesi olacaktır. Yine de keşke Kate Winslet kazanabilseydi ve güzel bir nostalji yaşayabilseydik, ama kısmet olmadı maalesef. :(

En İyi Özgün Senaryo: Spotlight en başından beri burada favoriydi ve zaten kafası örümcek ağlarıyla sarılmış olan Akademi son 10 yılın en özgün animasyonlarından birini seçmeyecekti; ama ben bu ihtimale kendimi inandırmıştım. Ne olurdu sanki burada da bir sürpriz görseydik? :(

En İyi Uyarlama Senaryo: PGA'nın gazıyla The Big Short'un En İyi Film'i bile alabileceği söylenmişti, ancak Kurgu'yu elinden kaçırınca anca burası kalabilmiş.

Animasyon: Öncelikle INSIDE OUT, INSIDE OUT, INSIDE OUT! :oley:

Kazanacağı Haziran'dan beri belli olduğu için şaşırmayacağım, ama yine de çok çok mutlu oldum. Gelecek sene de Finding Dory kazanacak, buraya yazıyorum. Bu arada bazı izleyicilerin gönlü Anomalisa'da kalmıştı, ama onlar da bu ihtimalin gerçekleşmeyeceğini biliyordu herhalde. :X

Yabancı Film: Son of Saul'un ödülü de en başından garantiydi; ama Mustang zamanla öyle ivme kazandı ki, insanların kafası karıştı. Elbette izlemedim, ama Türkiye'de izleyen hiçbir insan evladının beğenmediğini görünce "iyi ki almamış" diye düşünüyorum. :X

Teknik Dallar: Mad Max adeta ortalığı kasıp kavurmuş. Gerçi kostüm ödülüne pek gerek yokmuş, hem de Carol ve Cinderella gibi daha göze hitap eden çalışmalar varken. Emmanuel Lubezki de üç yıl üst üste ödül alarak tarih yazdı. Öte yandan Star Wars'ın ödülsüz dönmesi de ilginç olmuş, ama Lord of the Rings gibi 3. film ile patlama yapabilir. Ayrıca Ex Machina da gecenin en büyük sürprizi herhalde, ona da tebrikler. :)

Bu arada gecenin en olağanüstü iki anı vardı, biri Inside Out'un ödülünü Buzz ve Woody'nin sunması:

Ve tabii ki de en harikası, en muhteşemi; Kate Winslet'ın Leo'nun konuşmasını dinlerken aldığı o hal. Keşke Alicia başka bir yıl yarışsaydı da muhteşem ikilimiz tören sonrası heykellerini tokuşturup kameralara neşeli pozlar verebilseydi.

En iyisi ben susayım, fotoğraflar konuşsun:
CcYBqJlW4AA2hul.jpg

CcXnPqNUEAAdDE8.jpg

CcYmKV8XIAAQecf.jpg

CcY-OkcXIAAm094.jpg

CcY_FsSWoAApPGR.jpg

CcY_FsSW8AAscBd.jpg

CcY97IGW4AEEUur.jpg

CcY97H_W4AAHATx.jpg

CcV_GCHXIAEBTpU.jpg

Son düzenleme:

:F Pisliksin :D

Vay be bir geyik macerası daha sona erdi.Dicaprio hakettiği oscarı aldı.Çok sevindim almasına Leo açıkça söylim Shutter İsland adlı filmi izleyene kadar prk sevmiyordum kendisini ama o filmle kendini sevdirdi kendisini :D The Revenant diger filmlerine göre daha zayıf bir film ama oscar alması açısından iyi oldu tabi :A

Yardımcı oyuncu ödülünü Christian Bale almalıydı The Big Short filminde eğlenceli bir roldeydi neyse sağlık olsun.

Mad Max büyük sürpriz yaptı ben ihtimal bile vermiyordum ama oscara büyük damgasını vurdu.Filmi sevmediğim gerçeğini değiştirmez :D

@OzaN seneye başrolde olacağı bir film var mı ?

Bu arada Mad Max'in kostüm tasarımcısı Jenny Beaven'a yapılan ayıptan kimse bahsetmemiş, en iyisi ben göstereyim. Kadının 2 Oscar'ı, 10 tane de adaylığı var; ama insanların bu iğrenç ve yargılayıcı bakışlarına maruz kalabiliyor.

@OzaN @Danger UA! @destere @Tolstoyevski @sokak sanati @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Yiğitt @BesaleT @-potterhead- @gundix123 @Forumdash @Harunnn60 @tolgab @Felon (Konuya yorum yapanların isimleri alınmıştır)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan