Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kız sus ortalığı karıştırma :A Bugünü resmi tatil ilan ediyorum herkes diziyi övecek :F

La forum çökecek yavas yavaş sakin :)
aaa ben babamın kaçakcılık yaptığını duysam telefondan konusurken gizlice polisi arar ihbar ederim yanı yanlısını görürsem nekadar sevdiğime bakmam kusura bakmıcaklar laz kızıyım ben sonucta :A:A:A

Gençliği aklına gelmiş Oktay Mahmuti 12 yaşındayken buna çay getiriyormuş takas agam geldikten sonra beyaz futbolda olanları görünce şimdi halay çekesim geldi :F

Bak sen babam bir ara açtı ağlıyor dedim ne oluyorr
hep beraber halay çekelim ya:F@takas ın dönüşünü kutlayalımm

@takas bolum yorumunu bekliyoruz uzun bir sekilde 😉
aga hiç sorma perşembe günü lafımı yememek için yani foruma girmemek için kendimi zor tuttum. perşembe en zor gündü benim için birde öyle bi bölümdü ki dedim keşke cuma günü bıraksaydım forumu :kiki: ilk reklamdan sonra ayakta izledim zaten ustanın kahvede tefoyu tokatladığı sahnede takla atarak izliyordum sonrası zaten dehşetül vahşetti ulan sezonun en güzel bölümünde yorum yapamadım be
tabi bu müthiş bölümün hakkı olan reytingleri alamamak üzücü haftaya İnşallah aynı tempoda bir bölüm gelir. elif dedimi o kadar özlemişizki bölümden sonra her gece dinliyorum. Necati abi efsane ötesi oyunculuğuyla 1 numara olduğunu kanıtlamıştır yok böyle bi adam idol resmen

Sen ayar çekersin artık bizi takmıyor forumun maskotu oldu çıktı başımıza :F
abi gereken ayarı verir o vermezse biz veririz :D

aga hiç sorma perşembe günü lafımı yememek için yani foruma girmemek için kendimi zor tuttum. perşembe en zor gündü benim için birde öyle bi bölümdü ki dedim keşke cuma günü bıraksaydım forumu :kiki: ilk reklamdan sonra ayakta izledim zaten ustanın kahvede tefoyu tokatladığı sahnede takla atarak izliyordum sonrası zaten dehşetül vahşetti ulan sezonun en güzel bölümünde yorum yapamadım be
tabi bu müthiş bölümün hakkı olan reytingleri alamamak üzücü haftaya İnşallah aynı tempoda bir bölüm gelir. elif dedimi o kadar özlemişizki bölümden sonra her gece dinliyorum. Necati abi efsane ötesi oyunculuğuyla 1 numara olduğunu kanıtlamıştır yok böyle bi adam idol resmen

abi gereken ayarı verir o vermezse biz veririz :D
Ahahaha aynen aga Perşembe günü konu yetim kaldı ulan müthiş bölümdü övecek kelime yok efsaneydi efsane :)