aaa ne olursa olsun hiçbir dizi için birisinin kalbini kırmak kavga etmek doğru değil ben en yakın arkadaşlarımı bile zaman zaman bu konuda uyarırım millet ölüyor ayoll askerlerimiz kadınlarımız daha dün süha bey küt diye gitmişti biz ne yapıyoruz dizi için birbirimizi kırıyoruz eli sopalı birisinden güzelbir dayak hak ediyoruz aslında ben herzaman eleştirileri diziye yapılamsından yanayım kişilere değil herkesin zevki kendisine ben bölümü beğendim sen nasıl beğenmezsin yada ben beğenmedim sen nasıl beğenirsin diye birine söylemesi bile ayıp ozaman benim yerimede sen gelseydin dünyaya ben neden yaşıyorumki kişi izler diziyi bölüme yapar düşüncesini kişilere değil bizim türkiyede bu dizi olayı abartılıyor yabancı dizilerde baş melekler neler yapıyor tanrıya insanlar ne hakaretler ediyor daha neler neler var ama dizi olduğunun farkındalar ben kimseye bırakmam kendi izlediğim dizileri kendimbizzat eleştiriirm bırakın milletle dizi için kavga etmeyi türkiyede neler oluyor bizim derdimize bakın buyüzden kimse kimseyi kırmasın lütfen çocuk değiliz artık bunları ilk okul çocuklarıda yapmıyor gerçi artık ana okul çocukları yapıyor oyüzden artık dizi yüzünden kimsenin kimseyi kırdığını kendi adıma duymak istemiyorum o olgunlukta olduğumuzuda düşünüyorum🙂🙂🙂