İnşallah aga dediğin olur.Kimse kopmayacak @takas kardeşim de gelecek safları daha da sıklaştıracağız evelallah.
İnşallah aga dediğin olur.Kimse kopmayacak @takas kardeşim de gelecek safları daha da sıklaştıracağız evelallah.
adaş aynı kaderi yaşıyoruz ama ben günlük hayatta da sabırlı olamıyorum ki yani sevdiklerimi başımın üstünde taşırım ama malum şahıslarla muhattap olunca kan beynime sıçrıyor.Aynı benim gibi oldu iki ay önce benede böyleydim düzeldim Allahın izniyle editör olmama rağmen 4 kere ceza almıştım 2 günde Engelledim rahatladım
yok abi küfür, hakaret olmadığı sürece kimseyi engellemem ben birilerinin cevap vermesi gerekiyor bence. Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın!@Doğu engelle gitsin 😉
Bende öyleyim burda sabırlı olmaya çalışıyorum sadeceadaş aynı kaderi yaşıyoruz ama ben günlük hayatta da sabırlı olamıyorum ki yani sevdiklerimi başımın üstünde taşırım ama malum şahıslarla muhattap olunca kan beynime sıçrıyor.
aynı başkan@-KADİR- sen nasılsın bugün GS fb basket maçını izledim ulan bu basket ne heyecanlı bir işmiş kalpten gidecektim
Vadiciler arasında ben bu saydığın özellikte bir bilemedin iki insan tanıyorum ama bizde onları böyle kabullendik. Ki biz onları caydırabiliriz diye düşünüyorum.ya geçiceksiniz bu işleri aklı sıra o sınırlı akıllarıyla vadiyle dalga geçecek orda burda sallayacak sonra lafa geldi mi vadinin iyiliği için benden uzak dursun çok merak ediyorum bu insanlar vadiye nasıl destek olduklarını düşünüyor bak eleştiri yapılır bu faydalıda olur ama ben farklı bir olaydan bahsediyorum
tebrikler bu arada aga Zaten söylemiştim belliydi. Bizim maddi sıkıntılardan dolayı Ergin Hoca da mutsuz ondan dolayı bu sezon bütün kulvarlarda beklentimiz yok. Linkler sorun çıkardı mı bu arada ?aynı başkan
abi bugünkü maç aslında en heyecanı düşük maçlardan biriydi sonuç belliydi ; efsane bir takımımız var izlerken zevk alıyorum hem de öyle böyle değil otoritelerde bizin f4 ün en büyük favorisi gösteriyor obra reis oldukca sıkıntı yok dam yaşayan efsane
Mevzu sana edilmesi değil senin etmen zaten onlar bu işin piri asla küfür etmez ettirirler çaylak üye daha çok yenisi.yok abi küfür, hakaret olmadığı sürece kimseyi engellemem ben birilerinin cevap vermesi gerekiyor bence. Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın!
eyvallah abi önerilerin dikkate alınacak 😉Mevzu sana edilmesi değil senin etmen zaten onlar bu işin piri asla küfür etmez ettirirler çaylak üye daha çok yenisi.
aga seni bilmem ben öyle bir girişime girmem zamanında girdik sonucunu gördük bunların dışlanması lazım haa doğru yolu bulurlarsa o zaman şartlar değişir ; unutma acırsan acınacak hale düşersinVadiciler arasında ben bu saydığın özellikte bir bilemedin iki insan tanıyorum ama bizde onları böyle kabullendik. Ki biz onları caydırabiliriz diye düşünüyorum.
yok sağlamdıtebrikler bu arada aga Zaten söylemiştim belliydi. Bizim maddi sıkıntılardan dolayı Ergin Hoca da mutsuz ondan dolayı bu sezon bütün kulvarlarda beklentimiz yok. Linkler sorun çıkardı mı bu arada ?
Aga beni bilirsin eski ben olsam seni ikna etmeye çalışırdım ama yaşlandık herhalde [emoji2] sende unutma aga merhamet etmeyen merhamet bulamazmış.aga seni bilmem ben öyle bir girişime girmem zamanında girdik sonucunu gördük bunların dışlanması lazım haa doğru yolu bulurlarsa o zaman şartlar değişir ; unutma acırsan acınacak hale düşersin
bakış açısı önemli her zaman tek bir doğru olmayabilirAga beni bilirsin eski ben olsam seni ikna etmeye çalışırdım ama yaşlandık herhalde [emoji2] sende unutma aga merhamet etmeyen merhamet bulamazmış.
Eyvallah aga çok doğru dedin. Benim ki sadece bir görüştü senin zıttın gibi algılamanı istemem [emoji2]bakış açısı önemli her zaman tek bir doğru olmayabilir
maskeli olum akıllı ol biraz sen nasıl bir hale geldin işin gücün geyik iyice trolleşmeye başladın ne iş hani nerde vadi yorumların@Doğu topun ayağıma geldi akıllı ol aga
İyi geceler aga Allah rahatlik versinEyvallah aga çok doğru dedin. Benim ki sadece bir görüştü senin zıttın gibi algılamanı istemem [emoji2]
Benden bu kadar herkese iyi geceler zaten maskeli gelmiş konuya hemen kaçmak gerek [emoji2]