Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynı benim gibi oldu iki ay önce benede böyleydim düzeldim Allahın izniyle editör olmama rağmen 4 kere ceza almıştım 2 günde :D Engelledim rahatladım :X
adaş aynı kaderi yaşıyoruz ama ben günlük hayatta da sabırlı olamıyorum ki yani sevdiklerimi başımın üstünde taşırım ama malum şahıslarla muhattap olunca kan beynime sıçrıyor.

@-KADİR- sen nasılsın bugün GS fb basket maçını izledim :) ulan bu basket ne heyecanlı bir işmiş kalpten gidecektim
aynı başkan
abi bugünkü maç aslında en heyecanı düşük maçlardan biriydi sonuç belliydi ; efsane bir takımımız var izlerken zevk alıyorum hem de öyle böyle değil otoritelerde bizin f4 ün en büyük favorisi gösteriyor obra reis oldukca sıkıntı yok dam yaşayan efsane

ya geçiceksiniz bu işleri aklı sıra o sınırlı akıllarıyla vadiyle dalga geçecek orda burda sallayacak sonra lafa geldi mi vadinin iyiliği için benden uzak dursun çok merak ediyorum bu insanlar vadiye nasıl destek olduklarını düşünüyor bak eleştiri yapılır bu faydalıda olur ama ben farklı bir olaydan bahsediyorum
Vadiciler arasında ben bu saydığın özellikte bir bilemedin iki insan tanıyorum ama bizde onları böyle kabullendik. Ki biz onları caydırabiliriz diye düşünüyorum.

aynı başkan
abi bugünkü maç aslında en heyecanı düşük maçlardan biriydi sonuç belliydi ; efsane bir takımımız var izlerken zevk alıyorum hem de öyle böyle değil otoritelerde bizin f4 ün en büyük favorisi gösteriyor obra reis oldukca sıkıntı yok dam yaşayan efsane
tebrikler bu arada aga :D Zaten söylemiştim belliydi. Bizim maddi sıkıntılardan dolayı Ergin Hoca da mutsuz ondan dolayı bu sezon bütün kulvarlarda beklentimiz yok. Linkler sorun çıkardı mı bu arada ?

yok abi küfür, hakaret olmadığı sürece kimseyi engellemem ben birilerinin cevap vermesi gerekiyor bence. Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın!
Mevzu sana edilmesi değil senin etmen zaten :) onlar bu işin piri asla küfür etmez ettirirler :) çaylak üye daha çok yenisi.

Vadiciler arasında ben bu saydığın özellikte bir bilemedin iki insan tanıyorum ama bizde onları böyle kabullendik. Ki biz onları caydırabiliriz diye düşünüyorum.
aga seni bilmem ben öyle bir girişime girmem zamanında girdik sonucunu gördük bunların dışlanması lazım haa doğru yolu bulurlarsa o zaman şartlar değişir ; unutma acırsan acınacak hale düşersin

tebrikler bu arada aga :D Zaten söylemiştim belliydi. Bizim maddi sıkıntılardan dolayı Ergin Hoca da mutsuz ondan dolayı bu sezon bütün kulvarlarda beklentimiz yok. Linkler sorun çıkardı mı bu arada ?
yok sağlamdı

aga seni bilmem ben öyle bir girişime girmem zamanında girdik sonucunu gördük bunların dışlanması lazım haa doğru yolu bulurlarsa o zaman şartlar değişir ; unutma acırsan acınacak hale düşersin
Aga beni bilirsin eski ben olsam seni ikna etmeye çalışırdım ama yaşlandık herhalde [emoji2] sende unutma aga merhamet etmeyen merhamet bulamazmış.