En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama bodoslama anlatacanlafı hiç eveleyip geveleme:F

Kaldırılsın ne alaka(b) sattıran isim mi? Evet. Ötesi yok bence.

hah şimdi en azından mesajın okunuyor demin arada kaybolmuştu dedim cevap yazmışta arayamı sünmüş falan :))

neyi bodoslama anlatayım zaten bodoslama anlatmışım lafı ? fahriye ile naz elmas taş gibi kadınlar muhteşemler, enfesler, yemede yanında oyna cinsi şeyler yani.. ama şansları yok taşıdıkları malzemeye uygun dizi bulamadılar :)

hah şimdi en azından mesajın okunuyor demin arada kaybolmuştu dedim cevap yazmışta arayamı sünmüş falan :))

neyi bodoslama anlatayım zaten bodoslama anlatmışım lafı ? fahriye ile naz elmas taş gibi kadınlar muhteşemler, enfesler, yemede yanında oyna cinsi şeyler yani.. ama şansları yok taşıdıkları malzemeye uygun dizi bulamadılar :)
Gerçekten nazı beğeniyormusun? (b)

Gerçekten nazı beğeniyormusun? (b)
naz_elmas_e056340a4bc703033542.jpg

bu sevilmezmi ya ? çok güzel kadın sadece sesi biraz cırtlak konuşturmayacaksın yanında gezdirecekşin :)

Peru aylık yayınlamıyor sanırım daha geçen gün şöyle neler dönuyor diye baktiğimda günlük görmuştum sanırım(b) emin değilim ama bakarım.
aylık diye paylaşılmış :D son bölümleri yayınlanmış ezelin geçen ay :D neyse latin amerikalı çiğdemler senin çağatya bayılmış diye okudum:A

vikide yazmıyor arayamam şimdi pek umrumda değil ezel :D sıa gelince genelde çöküyor latin amerikada:D
Gelince çöüyor ne demek? Dönüşümlü mu yayınlanıyor? Ayrıca american tv en çok izlenen tv ezel latine tv mi ne yayınlanıyor:X forumdan ayrı düştüm diye formumdan düşmedim:smirk: neyse ugraştırma beni twd izlicem

Gelince çöüyor ne demek? Dönüşümlü mu yayınlanıyor? Ayrıca american tv en çok izlenen tv ezel latine tv mi ne yayınlanıyor:X forumdan ayrı düştüm diye formumdan düşmedim:smirk: neyse ugraştırma beni twd izlicem
kanalların hepsini aklımda tutmuyom :F

cansu dere izlemek isteyen sılaya gidiyor ezel düşiyi yani hep öyle olmuş şilide,arjantinde peruda :D

Şu yeni dizileri görsek artık:F artık ezel di mydi sılaydı sıkıldım. 3 senedir aynı şeyleri okumaktan:F
bizdek ireyting sistemiyle görüp görebileceğin elif,o hayat benim ve küçük gelin :A boşuna bekleme :F belki yaz aylarından itibaren kösem ve gk haberleri gelir :D vahide teyzeli göç zamanı da kesin tutar ama türkiyede ne ka sürer bilemem:D

dirilişin resurection afişini bulamadım nerdeki
yalnız fox un dizisi intersection falan diyor türkçesi yavşak demekmidir nedir öyle bişey olması lazım :)

dirilişin resurection afişini bulamadım nerdeki
yalnız fox un dizisi intersection falan diyor türkçesi yavşak demekmidir nedir öyle bişey olması lazım :)
6.resimde trt nin dizileri topluca var :D my kösem -kara sevda-gk gelince dirilşe falan tam sayfa yer vermiyor yabancı dergiler :A çiğdem safozu abd dizisi reserruction adıyla sattırmaya çalışıyor diziyi yemezler:A @DarkLeqenD ya da @HarzeM de olabilir bunu yapan :D

intersection o dediğinse millet çiğdemin pRLAKLARI çözmüş küfür ediyor demektir aferin:A

Filinta'da varmış. :A @Billy Kane adıda aynı.
Hangi kanal yayınlayacak diyeceğim ama bir sürü kanal var sanırım. :F

Outcast'ı başlayınca izleyelim @destere @Çiğdem-