En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Çiğdem- @destere ve @Forumdash ın malkoç oğlanı burak özçivitli çalıkuşu sırbistan iyi izleniyormuş :D 14 reyting olan çalıkuşu :D kpa nın 9-10 reytingte kaldığını düşünürsek uyumda marka fahriyeyle burak olmuş ne dersin @FurkanTB :A @mrt-06 @sokak sanati @cookies @vadikızı @Harunnn60
capture.JPG

@Çiğdem- @destere ve @Forumdash ın malkoç oğlanı burak özçivitli çalıkuşu sırbistan iyi izleniyormuş :D 14 reyting olan çalıkuşu :D kpa nın 9-10 reytingte kaldığını düşünürsek uyumda marka fahriyeyle burak olmuş ne dersin @FurkanTB :A @mrt-06 @sokak sanati @cookies @vadikızı @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 48647
bundan sonra diziler yurtiçinde değilde yurtdışındaki talebe göre sezonlarını uzatacaklardır burda zarar eden yurtdışında kara geçecektir :)
çalıkuşu öyle çok izlenen bir dizi değildi ama demekki sırbistanda gideri var :)

bundan sonra diziler yurtiçinde değilde yurtdışındaki talebe göre sezonlarını uzatacaklardır burda zarar eden yurtdışında kara geçecektir :)
çalıkuşu öyle çok izlenen bir dizi değildi ama demekki sırbistanda gideri var :)
rusya ve ukraynada da izlenmiş :)) çiğdemler çoğunlukta avrupada sanırsam :D

Zar zor Kanal D devam ettirmişti o diziyi. :D Zaten bizde tutmazdı başrolde Fahriye olunca. :A

ben yorumlamadım haberde öyle diyor yoksa sırpçam yok daha :F
Benim de yok ama az çok baktiğinda anlaşiliyor. Turkçeye yakın olmasa da ingiliceye yakın anlamamazlıktan gelme şimdi:F
@Forumdash ın kenanıyla olacak diyorlar kenan da bitecek demek ki arkasından el salla:A
Fahriye ancak 3.rolde oynar:A Ezeldeki gibi Eyşan'ın kardeşine yazıyordu o tarz rolü olur. Ay yapım da biliyordur fahrinin izlenmediğini. Yaprak dökümünden beridir ne iş yapabildi?

Tabi Kördüğüm tuttu ya şimdi rahat konuşursun. :A
İyi ki @xemrexxx dizi yapmıyor:F

Benim de yok ama az çok baktiğinda anlaşiliyor. Turkçeye yakın olmasa da ingiliceye yakın anlamamazlıktan gelme şimdi:F

Fahriye ancak 3.rolde oynar:A Ezeldeki gibi Eyşan'ın kardeşine yazıyordu o tarz rolü olur. Ay yapım da biliyordur fahrinin izlenmediğini. Yaprak dökümünden beridir ne iş yapabildi?

İyi ki @xemrexxx dizi yapmıyor:F
bilemem artık 2dir başarısız oldukları kıvanç ve tuba daha yüksek ücretler alarak hala dizi çekiyor ay yapımda:A

Tabi Kördüğüm tuttu ya şimdi rahat konuşursun. :A
kördüğümü tutturan aybar kartal bir kere ultra yetenekli biri 2 sahneden birinde o var dizide:D my de de cücük musti ön plana çıkmalı bence @destere de öyle düşünüyor :F
aybars-kartal-ozson-134900.jpg

Zar zor Kanal D devam ettirmişti o diziyi. :D Zaten bizde tutmazdı başrolde Fahriye olunca. :A

kusur fahriyede değildi fahriye normalde çok güzel kadın başrole gider, ama konu klasik aşk hikayesiydi işte öyle bir hikayenin yan kadrosu konu çeşitliliği zayıfsa zaten 15 li reytinglere çıkması imkansız? en fazla alacağı dört beş reytingdir onuda alıyordu zaten :)

Onların yurt dışı satışı var Fahrinşn neyi var? Çalılık satıldıysa my etkisidir😕

fahriyenin neleri var neleri :) sen birde bana sor fahriyeyi :)

Onların yurt dışı satışı var Fahrinşn neyi var? Çalılık satıldıysa my etkisidir😕
hiç alakası yok kuzey güney pek çok ülkede yayından kaldırıldı :D kpa desen kurnazlıkla satıdı mbc 200 bin dolar vermeyince araya itv inter medya dışında başka bir şirket daha sokulup 6 arap kanalına satıldı :D

kusur fahriyede değildi fahriye normalde çok güzel kadın başrole gider, ama konu klasik aşk hikayesiydi işte öyle bir hikayenin yan kadrosu konu çeşitliliği zayıfsa zaten 15 li reytinglere çıkması imkansız? en fazla alacağı dört beş reytingdir onuda alıyordu zaten :)

fahriyenin neleri var neleri :) sen birde bana sor fahriyeyi :)
Ama bodoslama anlatacanlafı hiç eveleyip geveleme:F

hiç alakası yok kuzey güney pek çok ülkede yayından kaldırıldı :D kpa desen kurnazlıkla satıdı mbc 200 bin dolar vermeyince araya itv inter medya dışında başka bir şirket daha sokulup 6 arap kanalına satıldı :D
Kaldırılsın ne alaka(b) sattıran isim mi? Evet. Ötesi yok bence.

Kaldırılsın ne alaka(b) sattıran isim mi? Evet. Ötesi yok bence.
iyi de son dizileri başarısız olmuş isimlerin dizileri hala niye satın alsınlar bu adamlarda mantık denen bişi yok mu :D zaten senin bir zamanlar pek kıymet verdiğin reklamcı grubunun elinde her şey kurt seyiti macaristanda izlemişler ama kuzey güney başarısızlığı nedeniyle reklamcılar güvenip reklam vermemiş dizi iyi reytinge rağmen 2.bölümden kaldırılmış :D kanalları kandırsalar reklamcılar kanmıyor onlar da kansa inanmayacak birileri çıkar:D