ERKEKLERE ÖZEL: Günlük hayatınızda tespihin yeri nedir?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,305
Puanı
1,060

ERKEKLERE ÖZEL: Günlük hayatınızda tespihin yeri nedir?

Bende sıfırdır net hiç sevmem de öyle iğrenç gelir bana. :)))

Son düzenleme:
Tesbihin yeri sıfır şuan :D Önceden namazlarda 99'luk kullanıyordum onu da bıraktım.

aaa ben bir kadın gözüyle cevap vereyim tesbihle gezen erkekleri özellikle genç çocukları hanzo olarak görüyorum kimse kusura bakmasın:F:F:F

gencecik oğlanlar elinde tesbihler moda olmuş burada son dönemde keko diye bir hitap şekli vardır yada hanzomu dersin otür görüyorum ben öyle kişileri selam bile vermem öyle tiplere
:F:F:F

aaa ben bir kadın gözüyle cevap vereyim tesbihle gezen erkekleri özellikle genç çocukları hanzo olarak görüyorum kimse kusura bakmasın:F:F:F

gencecik oğlanlar elinde tesbihler moda olmuş burada son dönemde keko diye bir hitap şekli vardır yada hanzomu dersin otür görüyorum ben öyle kişileri selam bile vermem öyle tiplere
:F:F:F
aynen çok iğren ç kötü bir görüntü de oluyor bence :D :D :F:F

Çocukken tesbihlerle oyun oynardım. Harry Potter'a bir hayranlığım da yoktu ama mekan büyücülükle ilgili bir okuldu. Artık nasıl bir bilinçaltına sahipsem. :D

normalde tesbih taşımam ama bazen canım isteyince tesbihle dolaşırım

Yanimda cikaracak birisi olursa azarlarim. O derece sevmem sokakta tesbihle gezenleri. Tesbih yanlizca Namaz sonrasi insanin isine yarayabilir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk