aa qdestere hak veriyorum ilk defa ne uyumu ayolll uyumsuzluk yüzünden dizi bu halde zaten murat meryeme fazla gelmiş![]()
tam tersi murat meryemin yanında misket kadar küçük kalmış
aa qdestere hak veriyorum ilk defa ne uyumu ayolll uyumsuzluk yüzünden dizi bu halde zaten murat meryeme fazla gelmiş![]()
Sus bakayim sen trt dizileri izledigin surece sana sormayiizİlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun aldığı oy sayısına bakılırsa pek ciddiye alınamayacak bir anket gibi görünüyor.![]()
Telefondan yazmasaydın keşke, ne dediğin zar zor anlaşılıyor.Sus bakayim sen trt dizileri İsa gin surece sana sormsyiz![]()
Duzelttik melun Kulumuz.ssTelefondan yazmasaydın keşke, ne dediğin zar zor anlaşılıyor.![]()
uyumda dünya markası çiftimiz meryem ve murat 2.sırada inşallah ilk sıraya çıkacak @FurkanTB yorum yapacak@Harunnn60 rus kullarımız haber almış anketi
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 49005
malesef gülüm sizin slogan sosyal medyada kaldığüı için sadece pek de önemli değilsinizAnkette Tuba buyukustun yok ise hicbir yorum yapmam digerleri beni ilgilendirmez bizim sloganlarimizi calmayin uyumda marka engin tuba net
meryoşum böyle tatlı bişi işte insanın ham yapası geliyor ama @Çiğdem- tam bir acı biber@destere @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 @vadikızı @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 49022
bilmiyorum@xemrexxx Araplar mı yapmış resmi.![]()
sen gidip eşkiyanı izler misin .ss meryem çakırbeyli dururken nazlıyla evlenesice .ss@xemrexxx 13.bölüm gelmedi mi daha Final olmasını istiyorum![]()
aklın hangi fok balıklarıyla doluysa.ssbugün bu dizi vardı dimi ?
tamamen aklımdan çıkmış![]()
bilmiyorum
sen gidip eşkiyanı izler misin .ss meryem çakırbeyli dururken nazlıyla evlenesice .ss
aklın hangi fok balıklarıyla doluysa.ss
bu ka flshbacke gerek yok![]()
o totoyla zor totem yaparsınbugün kısmet olmadı izlemektotem yapmaya devam ediyorum dizinin reytingi artdın diye
![]()
Hangi kanal?haydi başarılarbiraz kalite görsün yunanlılar @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Çiğdem- @DarkLeqenD @Ahmad
İlk bölümü kaç günde vereceklerne bileyim lo![]()
sen araştır orasını daİlk bölümü kaç günde verecekleryoksa boşuna bugun başlamamiştir
![]()