Polat Şaşmaz
Favori Üye
LalanalsjshsAdam beşinci uykusundadır la Rüyasında Elazığ'lı dövüyordur o şu an
LalanalsjshsAdam beşinci uykusundadır la Rüyasında Elazığ'lı dövüyordur o şu an
Çok geç İçim parçalandı beeBeyaz Tvde ki sahne cok fena sakin izlemeyin
la aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan@takas öldün mü aga
Edit ile ilgili yorumun nedir o kadar ugrastik sende yorumunu esirgeme bari Aga bir daha yapma batiriyosun diyosan bir daha yapmamla aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan
@Doğu aga sende bizi elazığ düşmanı yaptın arada bir rekabet var yoksa necati şaşmaz ın doğduğu yere düşman olmamız söz konusu olamaz elazığlılara karşı bi düşmanlığım yok sadece rekabetin gereği oalrak konuşuyoruz
la aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan@takas öldün mü aga
güzel olmuş ama geçen sefer yaptığın daha iyiydi fragman çok kısa belki de ondandır ama güzel yapmaya devam etEdit ile ilgili yorumun nedir o kadar ugrastik sende yorumunu esirgeme bari Aga bir daha yapma batiriyosun diyosan bir daha yapmam
Biliyorum aga takılıyorum O değil de Vadiyi inanılmaz özledim ya artık Perşembeleri şartlı refleks olmuş bitince ne halt yiyeceğizla aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan
@Doğu aga sende bizi elazığ düşmanı yaptın arada bir rekabet var yoksa necati şaşmaz ın doğduğu yere düşman olmamız söz konusu olamaz elazığlılara karşı bi düşmanlığım yok sadece rekabetin gereği oalrak konuşuyoruz
hiç sorma çatlayacam 2 hafta bekleyemiyorum inanılmaz bekliyorum perşembeyiBiliyorum aga takılıyorum O değil de Vadiyi inanılmaz özledim ya artık Perşembeleri şartlı refleks olmuş bitince ne halt yiyeceğiz
Bu bölüm fazla nostaljik olacak galiba Şevkonun oğlu falan filan eski defterler açılacakhiç sorma çatlayacam 2 hafta bekleyemiyorum inanılmaz bekliyorum perşembeyi
Vitor hayattan soguttu beni o embesil yuzunden cok rahat sampiyon olabilecekken elimizle bjk ye sampiyonlugu verdik moral bozuklugu had safadaBu bölüm fazla nostaljik olacak galiba Şevkonun oğlu falan filan eski defterler açılacak
@-KADİR- aga yine yokları oynuyorsun sabahtan beri forumdasın bi yaşam belirtisi göster
la abartma aga boşver gel gs li ol doğru yolu bul çok geçmedenVitor hayattan soguttu beni o embesil yuzunden cok rahat sampiyon olabilecekken elimizle bjk ye sampiyonlugu verdik moral bozuklugu had safada
Aga sen bu haldeysen biz kendimizi taşla ezelim o zamanVitor hayattan soguttu beni o embesil yuzunden cok rahat sampiyon olabilecekken elimizle bjk ye sampiyonlugu verdik moral bozuklugu had safada
2 fragmani birlestirmeye calistim o muzigi ekleyecektim ama program kafayi siyirdi yapamadimla aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan
güzel olmuş ama geçen sefer yaptığın daha iyiydi fragman çok kısa belki de ondandır ama güzel yapmaya devam et
La dur sen de yangına körükle gitme adamın ağzından iki laf aldık buna da şükürla abartma aga boşver gel gs li ol doğru yolu bul çok geçmeden
Aga sen niye foruma girmiyosun Vadiyi elestiriyoruz diye mi ?Vitor hayattan soguttu beni o embesil yuzunden cok rahat sampiyon olabilecekken elimizle bjk ye sampiyonlugu verdik moral bozuklugu had safada
Allah korusun aga bu nasıl teklif yok sayıyorumla abartma aga boşver gel gs li ol doğru yolu bul çok geçmeden
yok sayma aga bu teklifi herkese yapmam bak gs li olmak şereftir gurur kaynağıdır biz bu ülkenin tartışmasız en büyük kulübüyüz eğer sizin yedekleriniz bile bu sene bizde olsaydı şampiyonduk rahatAllah korusun aga bu nasıl teklif yok sayıyorum
Sizin durum farkli gecen sene sampiyondunuz bu sene zaten sizden bir yol olmayacagi belliydi bizim ki oyle degil elimizde dehset kadro var ama takimin basinda ki bay ego yuzunden ahval sikintili dusun ki RVP yi Fernandaonun arkasinda yedek soyunduran birisi soylerken bile komik kendi enayiligimize doymayalimAga sen bu haldeysen biz kendimizi taşla ezelim o zaman
Aga sen niye foruma girmiyosun Vadiyi elestiriyoruz diye mi ?
Aga bizim forvet UMUT BULUT bak kalın fontlarla yazıyorum kanser olursam bu sene sebebi belliSizin durum farkli gecen sene sampiyondunuz bu sene zaten sizden bir yol olmayacagi belliydi bizim ki oyle degil elimizde dehset kadro var ama takimin basinda ki bay ego yuzunden ahval sikintili dusun ki RVP yi Fernandaonun arkasinda yedek soyunduran birisi soylerken bile komik kendi enayiligimize doymayalim