Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

la aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan :D
@Doğu aga sende bizi elazığ düşmanı yaptın arada bir rekabet var yoksa necati şaşmaz ın doğduğu yere düşman olmamız söz konusu olamaz elazığlılara karşı bi düşmanlığım yok sadece rekabetin gereği oalrak konuşuyoruz :D

la aga sizin gibi sabaha kadar duramıyorum sabahın köründe kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum geç yatmaktan :D
@Doğu aga sende bizi elazığ düşmanı yaptın arada bir rekabet var yoksa necati şaşmaz ın doğduğu yere düşman olmamız söz konusu olamaz elazığlılara karşı bi düşmanlığım yok sadece rekabetin gereği oalrak konuşuyoruz :D
Edit ile ilgili yorumun nedir o kadar ugrastik sende yorumunu esirgeme bari :) Aga bir daha yapma batiriyosun diyosan bir daha yapmam :A

Edit ile ilgili yorumun nedir o kadar ugrastik sende yorumunu esirgeme bari :) Aga bir daha yapma batiriyosun diyosan bir daha yapmam :A
güzel olmuş ama geçen sefer yaptığın daha iyiydi fragman çok kısa belki de ondandır ama güzel yapmaya devam et :D

Biliyorum aga takılıyorum :D O değil de Vadiyi inanılmaz özledim ya artık Perşembeleri şartlı refleks olmuş bitince ne halt yiyeceğiz :(

Bu bölüm fazla nostaljik olacak galiba Şevkonun oğlu falan filan eski defterler açılacak :)

@-KADİR- aga yine yokları oynuyorsun sabahtan beri forumdasın bi yaşam belirtisi göster :A
Vitor hayattan soguttu beni o embesil yuzunden cok rahat sampiyon olabilecekken elimizle bjk ye sampiyonlugu verdik moral bozuklugu had safada

güzel olmuş ama geçen sefer yaptığın daha iyiydi fragman çok kısa belki de ondandır ama güzel yapmaya devam et :D
2 fragmani birlestirmeye calistim o muzigi ekleyecektim ama program kafayi siyirdi yapamadim

Allah korusun aga bu nasıl teklif yok sayıyorum
yok sayma aga bu teklifi herkese yapmam bak gs li olmak şereftir gurur kaynağıdır :D biz bu ülkenin tartışmasız en büyük kulübüyüz eğer sizin yedekleriniz bile bu sene bizde olsaydı şampiyonduk rahat

Aga sen bu haldeysen biz kendimizi taşla ezelim o zaman :A
Sizin durum farkli gecen sene sampiyondunuz bu sene zaten sizden bir yol olmayacagi belliydi bizim ki oyle degil elimizde dehset kadro var ama takimin basinda ki bay ego yuzunden ahval sikintili dusun ki RVP yi Fernandaonun arkasinda yedek soyunduran birisi soylerken bile komik kendi enayiligimize doymayalim

Aga sen niye foruma girmiyosun Vadiyi elestiriyoruz diye mi ?
Evet; sizinle dövüşmemek için 😵

Sizin durum farkli gecen sene sampiyondunuz bu sene zaten sizden bir yol olmayacagi belliydi bizim ki oyle degil elimizde dehset kadro var ama takimin basinda ki bay ego yuzunden ahval sikintili dusun ki RVP yi Fernandaonun arkasinda yedek soyunduran birisi soylerken bile komik kendi enayiligimize doymayalim
Aga bizim forvet UMUT BULUT bak kalın fontlarla yazıyorum kanser olursam bu sene sebebi belli :A