Survivor 2016 10. Bölüm Yorumları

eskici

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,264
Puanı
1,060
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma proflgramı olan Survivor'un yeni bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.
Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak.

unutmadin beni bugun :) bu sene survivor cok sönuk. Eski tadi hic alamiyorum. dunku konseyi izlemedim, bugun panaromasi yapilirken biraz baktim. eskiden saniyesini kacirmazdim internetten muhakkak her detaya bakardim. bu sene tek oyunlara bakiyorum. Bu arada Tugba ve Yilmazin yazilmasi bana pek dogru gelmedi. Yilmazin daha zamani vardi bence. Yagmurun isminin söylenmesini tercih ederdim. ucuncu kisi yagmur olursa elenir.

Umarım bu akşam Gizem artık oyun kazanır aslında çok iyi ama nedense şansızlık var ilk bölümdeki hızlılığı şahaneydi inşallah yükseltecek performansını

Ebru aldı. Yılmazİ söyledi. Konseyden Tuba çıktı.:F Izlemden biliyorum her şeyi.:A
aynen bende izlemeden haberdar oluyorum cogu zaman, sen niye izlemiyorsun bilmem ama ben eski tadi alamiyorum. burda turkiye yayina göre gec yayinlandigi icin burdaki yorumlardan izlemis kadar oluyorum :) canim isteyince interneten bakiyorum

Selamlar herkese
bugün dizi var zar zor bakacağım bakalım neler olacak semih bayılıyordu umarım iyidir

Oha şimdi gördüm Semih'e noluyor 😱 Şekeri düşmüş açlıktan herhalde inşallah önemli bişeyi yoktur.

Nihal damgayı vurdu semihe

" Semih yalnizogullari "))))))

gizemle konuşuyorlar Nihal sürekli yalnız kalmak için bahane arıyor yemek yapalım diyoruz kabul etmiyor sürekli bizden uzak duruyor diyorlar..

Şimdi Semih çıkmış sorumluluk alırsan survivor olursun diyor ama dünkü oyundan kaçtı))).. Kendini yormamak ertesi oyunda ben oynadım kazandık demek için takımı sattı baktı acun oyununu bozdu bugün akillandi sorumluluk almak lazım diyor)))). Semih çabuk öğreniyor)))